Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

herkese iyi akşamlar, bugün şu satıcının ilanlarındaki bisikletlerine bakmaya gittim. şu bisikletlerden hangi bisikletini önerirsiniz f/p olarak ? kadro boylarını 52-54 arası farz edin. benim en çok beğendiğim scott oldu içlerinden. sizin de fikrinizi merak ediyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Arkadaş tanıdıktır :D Değişmeyen tek şey değişim diyerek satıyor, forum için pazarlık payı varmış

(link)

herkese iyi akşamlar, bugün şu satıcının ilanlarındaki bisikletlerine bakmaya gittim. şu bisikletlerden hangi bisikletini önerirsiniz f/p olarak ? kadro boylarını 52-54 arası farz edin. benim en çok beğendiğim scott oldu içlerinden. sizin de fikrinizi merak ediyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Eski bisiklete bu kadar para bağlamak beni düşündürür açıkçası. Bakın İrfan hocamın bisikleti de hemen hemen addict 10 ile aynı fiyatta. Ben olsam onu değerlendirirdim.

Dolandırıcılarda bılınclenmıs zaman kaybı olarak gördü beni ugrasmadı :D arkadaşım ben anlamam uğraşamam dedi belki o koysa ilanı düşebilirdi

IMG_20230204_101646.jpg

garmin arayanlara
(link)

Merhabalar, karbon sele borusu ve gidon boğazı satıyorum, ilgilenenler mesaj atabilir.

(link) (link)

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Bilmedikleri şey o fiyatlar sezonda uçacak yani aldın,aldın yoksa biri gelir alır.

Bende şunu ekledim ama satan 2. Sahibi 3 ay kullandım dedi. Alt kısım paslanmış olmasa alacaktım ama kararsızım o yüzden favda bekliyor

(link)

Bende şunu ekledim ama satan 2. Sahibi 3 ay kullandım dedi. Alt kısım paslanmış olmasa alacaktım ama kararsızım o yüzden favda bekliyor

(link)
Üst kısımlarında bir problem yoksa -ki yok görünüyor- alınabilir. Kızak kısmında boya aşındığı için demir kavlamış şekilde görünüyor. Kozmetik olarak rahatsız ederse siyah boya ile boyayabilirsiniz.

Üst kısımlarında bir problem yoksa -ki yok görünüyor- alınabilir. Kızak kısmında boya aşındığı için demir kavlamış şekilde görünüyor. Kozmetik olarak rahatsız ederse siyah boya ile boyayabilirsiniz.
Boya kolay da aynı seleden bende iki tane var. Birını geçenlerde çinden aldım ama eski olan kadar rahat değil. Bu ılandakının yazı renkleri dahi aynı ilk aldığımla.

Sadede gelirsem benim bu modelde ilk kullandığım da ikinci eldi ama bu alt kısmı 1.5 senedir benimde kullanmama rağmen böyle olmadı. O yüzden guvenemedım çinden aldım. Aynı marka olmasına rağmen ilk aldığımdan konforsuz gibi (ölçüleri aynı)

Boya kolay da aynı seleden bende iki tane var. Birını geçenlerde çinden aldım ama eski olan kadar rahat değil. Bu ılandakının yazı renkleri dahi aynı ilk aldığımla.

Sadede gelirsem benim bu modelde ilk kullandığım da ikinci eldi ama bu alt kısmı 1.5 senedir benimde kullanmama rağmen böyle olmadı. O yüzden guvenemedım çinden aldım. Aynı marka olmasına rağmen ilk aldığımdan konforsuz gibi (ölçüleri aynı)
Bunun alt kısmında "Çin'de üretildiği' yazıyor, orijinalinin İtalya üretimi olması gerekmiyor mu?

Sizdeki orijinal sele nerde üretilmiş?

Bunun alt kısmında "Çin'de üretildiği' yazıyor, orijinalinin İtalya üretimi olması gerekmiyor mu?

Sizdeki orijinal sele nerde üretilmiş?
Ikısıde çin. Bu muhtemelen pejo bisikletlerden birinden çıkma. Benımde ilk aldığım arkadaşımındı. Oda pejo bisikletten almış. Çin olması normal yarın kontrol eder özelden yazarım

• Beğen
Tepkiler: amasseia
İlanı favoriye alıp kenardan izleyenler delirtiyor beni

Bunun taktiği var.. Benim de pek çok ilanımı favoriye ekletip bekleyenler oluyor. Bu sefer ben de ürünün satış bedeli örn 1600 TL ise 1599 TL ye düşürüyorum ve favorilere bilgi gidiyor. Bunun haftada bir 1598,1597... şeklinde devam ediyorum. Tabi favori sahipleri "heh, tamam, adam indirmiştir, bakayım kaça düşürmüş? Bir de ben satın alırken öldürürüm fiyatı.." gibi düşünüyor, ta ki "favori ilanınızın fiyatı düştü" mesajını açana kadar 😁 böyle yaparak çok naylon favori erittim, tavsiye ederim...

Beni de delirten, satıştaki ürün hakkında sorulacak neredeyse tüm soruları sorup, en sonunda " herhalde bu alacak artık, adres bilgisi isteyeyim ve iban paylaşayım da, nihayete ersin şu konu.. Hatta kargoyu da ben üstleneyim, jest olsun" falan diye iyi niyetli düşünürken, adam bu son mesajı okuyor(mavi okundu işaretini görüyorsunuz) sonra ya ölüyor ya da bug a giriyor felç geliyor, yazamıyor. Çünkü konuşma kesiliyor, cevap falan yok 😠

Geri