yavuzkosar
Kendi halinde bir yaşayan.
- Tepki
- 3.497
- İsim
- Yavuz
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arada 1 bisiklet parası oynuyor. 20 vitesli 2018 yılı imali, 22 vitesli 2020 yılı imali. Arasında performans açısından büyük fark olmayacaksa ben rengi daha hoşuma giden Giant'ı tercih ederdim.(link)
(link)
2.el bir bisiklet arıyorum şu sıralar. 56 kadro olması şartıyla giant contend sl2 ve bu speedster 10 bu iki bisiklet arasında kaldım.Speedster 10 çok çok daha güzel .
Arada 1 bisiklet parası oynuyor. 20 vitesli 2018 yılı imali, 22 vitesli 2020 yılı imali. Arasında performans açısından büyük fark olmayacaksa ben rengi daha hoşuma giden Giant'ı tercih ederdim.
(link)
şu rezilliğe bakarmısınız. utanmadan 250tl istiyo bide kullanılmış ve deforme olmuş gidon sargısına. bunun gibileritek tek üşenmeden ifşa etmek lazım burda...
Selamlar flat all rounder (olarak tanımlanabilir) denilebilecek türden bisiklet arıyorum bu ilan işe hoşuma gitti. İncelerseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler 👍
Kısaca bisikletle ilgili görüşlerimi yazayım.
Fiyatı uygun özellikleri ise tam aradığım türden. Tahminimce kadro 40mmye kadar destekler. Zaten kadronun aslı gravel olduğu için flat bar yapınca da all rounder olur herhaldeAlivio da hayli hayli yeter bir grupset. Orta göbeğin de hollowtech olması baya güzel olmuş. Bisikletin kısaca öyküsünü anlatayım.(satıcıdan öğrendiklerime göre)
Bisiklet fabrikadan goat 2 olarak çıkıyor. İlk sahibi bunu grx grupseti için almış. Grupseti söküp kadroyu şimdiki satıcıya satmış. İkinci sahibi de bunu sıfır alivio grupsetle toplayıp getir götür işlerinde kullanmış.
Okuduğunuz için teşekkür ederim👍😁
Sadece gidon boğazı satıyormusunuz ?Ritchey Pro dropbar 235gr + 70mm Gidon Boğazı sahibinden.comda - 1065726894
(link)Selamlar,
Beğendiğim kısımlar:
Set, kadro güzel. Duruşu ve rengi hoş ayrıca fiyatı da makul
Beğenmediğim kısımlar:
jant&lastik kombinasyonu
dipnot:
Bu markaya karşı çok önyargım var ve maalesef kıramıyorum
dipnot2:
Artık bende link eklemek istiyorum admin
Sonuç:
Yazdıklarınıza göre bayağı hoşunuza gitmiş gibi. Ee hayırlı olsun diyelim![]()
Hocam alabilmem için önce benim bisikleti satmam gerekiyor(baya oldu ilana koyalı satılmadı hâlâ) ben ilk başta carraro manifesto bakıyordum sonra bu ilanı görünce bu daha çok hoşuma gitti. Bence lastikleri güzel ama jant için birşey diyemem.
Corelliye neden on yargınız var acaba?
Şimdilik hala satmayı bekliyorum inşallah bu satılmadan ben alırım (alırsam inceleme yazısı yazıcağım daha önce hiç foruma inceleme yazısı yazmadım😄)
Bu arada sizce benim bisikletin fiyatı nasıl şuan 2327 mdm haline 9.6k yazmışlar (garantisi var daha 6 ay)
Acil yazısını kaldırayım hocam 👍Bir şey satılırken başlıklarında *ACİL* yazıldığında bende her zaman şüphe uyandırmıştır ve itici gelmiştir.
Benim goat serisiyle ilgili duyduğum en büyük sorun kadronun yanlış üretilmiş olması(arka çatalı yanlış ürettikleri için 38 lastik bile sınırda oluyormuş)ve maşa kısmının çok esnemesi ancak satıcıya sordum böyle bir sorun yok dedi (bu bahsettiğim sorunlar pandemi döneminde üretilen kadrolarda var galiba)Corelli kullanan arkadaşlarımdan işittiğim memnuniyetsizliklerden(uzun bir kelime oldu dimi) dolayı.
Herkesin ürünü kendine değerlidir tâbii ama bence yüksek bir fiyat yazmışsınız
Umarım satışınız ve alışınız gönlünüzce olur. Belki de benim önyargılarımı yeni bisikletinizin inceleme yazısı kırabilir)