Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Biri var çözemedim bisikletine aşıkmı, elinde aslında bisikletmi yok var gibi yapıyor satmayacaksın ne ilana koydun ozaman.. yada niyet başka???

(link)
Bu ne hız mübarek bisanın zam yapmasını 4 gözle mi bekliyordun

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
(link)

gören artırıyor galiba.
Geçtiğimiz günlerde birisi ikinci el alırız vb bir yorum okumuştum forumda sıfır ne kadar arıyorsa 2. Elde aynı oranda artıyor değişen bişi yok ve olmayacak anlaşılan

Bu aralar s-param guvende uzerinden alim yaparken dikkatli olun, sahte site yapip paranizi alabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
(link)
Arkadaşlar makineye bir bakar mısınız benim hoşuma gitti sizce nasıl

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Fiyatı falan güzel. Temizde duruyor. Jantın akışına falanda bakın video ile ya da elden alacaksanız.
hocam makineyi alırsam canlı canlı göremeden alacağım o biraz beni geriyor aslında ama şuan hiç izmire yolum gözükmüyor uzaktan almada sorun olabilir mi sizce?

hocam makineyi alırsam canlı canlı göremeden alacağım o biraz beni geriyor aslında ama şuan hiç izmire yolum gözükmüyor uzaktan almada sorun olabilir mi sizce?
2 ayı geçti bende grx600 modelini aldım kocaelıden. Satan arkadaştan vites jant gibi videolar istedim sonrasında tabi o civarda arkadaşım olduğu için kendisine kadroda ezilme darbe varmı kontrol et otobüsle gönder bana diyerek aldım. Açıkçası ben görmeden veya tanıdık birine baktırmadan almam. Kırıkkalede olsa yardımcı olurdum :)

2 ayı geçti bende grx600 modelini aldım kocaelıden. Satan arkadaştan vites jant gibi videolar istedim sonrasında tabi o civarda arkadaşım olduğu için kendisine kadroda ezilme darbe varmı kontrol et otobüsle gönder bana diyerek aldım. Açıkçası ben görmeden veya tanıdık birine baktırmadan almam. Kırıkkalede olsa yardımcı olurdum :)
Anladım hocam ben o zaman ya bi akrabama(kendisi bisikletin bsinden anlamaz) ya da bisikletforumdan gönüllü birine baktırarak alayım teşekkür ederim

Anladım hocam ben o zaman ya bi akrabama(kendisi bisikletin bsinden anlamaz) ya da bisikletforumdan gönüllü birine baktırarak alayım teşekkür ederim
Akrabanız halleder. Benim arkadaşta anlamıyordu. Iskeletıne bak darbe ezilme gocme gibi birşey varmı birde kaynak yerlerine göz at tmm dedim ve aldım. Bırsey çıkarsada artık şansıma diyerek sorumluluğu üzerime aldım :D

Geri