Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

(link)

Herkese iyi günler.Bisiklet sizce nasıl duruyor? Zinciri paslanmış, rublesi de ha keza paslı gözüküyor. Kaliperlerin vidaları paslanmış vites kollarındaki şeffaf plastik sararmış. Pedalların aynakola girdiği yerde paslanmış yani kısaca bisiklet biraz ölü durumda. Yani buradan şunu çıkartıyorum ben bisiklet uzun süre dışarıda kalmış bu da genel olarak her tarafına pas yaptırmış.

Aklımda baya uzun süredir yürütme maliyetleri ucuz bir bisiklet yapma projesi var bu bisiklet ise baya uygun. Yani sonuçta ucuz parça kırılsa üzülmezsin ya da öyle bakım konusunda çok pimpirikli davranmani istemez. Kadroya olur mu bilmem ama ileride 30mm lastik takarım mis gibi şehirde takılmalık bisiklet olur. Hem okula git gel yaparken de baya iş yapar. Ayrıca böyle giriş seviyesi bir bisikletin her parçası da alüminyum olması güzel bir detay. (Maşası, gidon ve gidon boğazı, sele borusu vs) Ayrıca bisikletin yaşadığım ilde olması da baya güzel bir yön hiç otobüs vs ile uğraşmaya gerek kalmıyor.
Bisikleti alırken kullanacağım bütçe ise elimde iki tane çelik kadro market bisikleti var. Önce adama ikisini takas edelim dedim olmaz dedi. Bende satayım sattıktan sonra alırım dedim konu kaldı öyle. Yani kısaca sizce bisiklet nasıl fiyatı bence biraz pahalı sonuçta her parçası pas bağlamış bir bisiklet. (Eğer alırsam 2800 falan teklif ederim)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
(link)

Herkese iyi günler.Bisiklet sizce nasıl duruyor? Zinciri paslanmış, rublesi de ha keza paslı gözüküyor. Kaliperlerin vidaları paslanmış vites kollarındaki şeffaf plastik sararmış. Pedalların aynakola girdiği yerde paslanmış yani kısaca bisiklet biraz ölü durumda. Yani buradan şunu çıkartıyorum ben bisiklet uzun süre dışarıda kalmış bu da genel olarak her tarafına pas yaptırmış.

Aklımda baya uzun süredir yürütme maliyetleri ucuz bir bisiklet yapma projesi var bu bisiklet ise baya uygun. Yani sonuçta ucuz parça kırılsa üzülmezsin ya da öyle bakım konusunda çok pimpirikli davranmani istemez. Kadroya olur mu bilmem ama ileride 30mm lastik takarım mis gibi şehirde takılmalık bisiklet olur. Hem okula git gel yaparken de baya iş yapar. Ayrıca böyle giriş seviyesi bir bisikletin her parçası da alüminyum olması güzel bir detay. (Maşası, gidon ve gidon boğazı, sele borusu vs) Ayrıca bisikletin yaşadığım ilde olması da baya güzel bir yön hiç otobüs vs ile uğraşmaya gerek kalmıyor.
Bisikleti alırken kullanacağım bütçe ise elimde iki tane çelik kadro market bisikleti var. Önce adama ikisini takas edelim dedim olmaz dedi. Bende satayım sattıktan sonra alırım dedim konu kaldı öyle. Yani kısaca sizce bisiklet nasıl fiyatı bence biraz pahalı sonuçta her parçası pas bağlamış bir bisiklet. (Eğer alırsam 2800 falan teklif ederim)
Oysa bu bisiklet yeni bir bisiklet . nasıl böyle bakımsız saklanmış . gerçekten içim sızladı

Oysa bu bisiklet yeni bir bisiklet . nasıl böyle bakımsız saklanmış . gerçekten içim sızladı
Bi ara geziniyo'dan pas nasıl sökülür gibi bir video izlemiştim belki bisikleti tamamen söküp paslı parçaların hepsine bu işlemi uygulayıp tekrar toplasam adam olur bence. Ancak elimde hiç bisiklet sökmek için ekipman yok bisikletçiye gidip bisikleti dağıt parçaları ver bana pasını sökeyim geri topla desem ne kadara mal olur? Ayrıca bisikletçilerin toplarken ne kadar dikkatli toplayacaklari da meçhul.(Afyon'da adam akıllı 3 tane bisiklet tamircisi var birisinin dükkana yazın 5-6 kere gittiğimde hep kapalıydı galiba battı)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
bence sağlam bir bisikletçi de tercihen shimano servislerinde genel detaylı bir bakım yapılırsa bisiklet yine de ilk günkü haline gelebilir . ama vites fren aksami sorunsuz çalışıyor mu ona dikkatlice bakmak gerek . çünkü yedek parçalar pahalı . bisiklet genel bakımı 350 den aşağı değil .

bence sağlam bir bisikletçi de tercihen shimano servislerinde genel detaylı bir bakım yapılırsa bisiklet yine de ilk günkü haline gelebilir . ama vites fren aksami sorunsuz çalışıyor mu ona dikkatlice bakmak gerek . çünkü yedek parçalar pahalı . bisiklet genel bakımı 350 den aşağı değil .
Bu haftasonu incelemeye gideceğim hocam o zaman incelerim 👍

(link).

Ben de iyi bir katlanır bisiklet alma amaçlı yol bisikletimi satıyorum.. Arkadaş gazına gelip Dahon umu satıp yol bisikleti aldım.. Bana göre değilmiş, ben geze geze sürme yanlısıyım.. :) Ev içerisinde muhafaza ediliyor.. 200 km bile yaptım sayılmaz, en son bakımını yaptırdım daha da binmedim..

• Beğen
Tepkiler: makaram
(link).

Ben de iyi bir katlanır bisiklet alma amaçlı yol bisikletimi satıyorum.. Arkadaş gazına gelip Dahon umu satıp yol bisikleti aldım.. Bana göre değilmiş, ben geze geze sürme yanlısıyım.. :) Ev içerisinde muhafaza ediliyor.. 200 km bile yaptım sayılmaz, en son bakımını yaptırdım daha da binmedim..

Yol bisikleti ile de gayet geze geze sürülüyor. Tercih sizin tabi, saygı duyarım. Benim tempolu performans sürüşüm toplam 10u geçmez. Geze geze işe gelip gidiyorum.

Yol bisikleti ile de gayet geze geze sürülüyor. Tercih sizin tabi, saygı duyarım. Benim tempolu performans sürüşüm toplam 10u geçmez. Geze geze işe gelip gidiyorum.
Tabi herkesin sürüşten ve bisikletten aldığı keyif farklı. Yol bisikleti çok keyifli. Fakat bagaj çantası, park ayağı takamamak, ara ara bindiğim için bedeni ona adapte edememek, toplu taşımaya istediğim zaman binememek, ve evde yer kaplaması bakımından böyle bir karar aldım. Katlanır olursa arada işe de giderim onunla..

(link)

Kendi lastiğimdir. Mtb'yi artık sürekli dağda kullandığım için bu lastikler boşa çıktı. Mtb ile pürüzsüz ve hızlı bir sürüş için çok uygun lastiklerdir. Ayrıca bir adet de yol bisikleti gidonu satıyorum Bontrager marka. Sahibinden profilimde görebilirsiniz.

Ben de kendi carraro gravel g2 imi satiyorum 2022 model 6 ay bindim. Ilgilenen olursa yazabilir. Henuz link paylasma yetkim yok burda sahibinden de ilan

yahu ben bişey sormak istiyorum eminim burda forumda da bunu yapan vardır.

leş gibi pislik içinde yıpranmış yırtılmış sokakta çöpün yanında görsen dönüp bakmayacağın spd ayakkabıları 1500-2000tl fiyat istemeye utanmıyo musunuz? merak ediyorum o rezil ayakkbıları gerçekten satabileceğini mi düşünüyo bu arkadaşlar acaba? sinirlenmemek mümkün değil şaka gibisiniz

leş gibi pislik içinde yıpranmış yırtılmış sokakta çöpün yanında görsen dönüp bakmayacağın spd ayakkabıları 1500-2000tl fiyat istemeye utanmıyo musunuz? merak ediyorum o rezil ayakkbıları gerçekten satabileceğini mi düşünüyo bu arkadaşlar acaba? sinirlenmemek mümkün değil şaka gibisiniz
Ben hiç ayakkabı satışa koymadım, spd ayakkabı ya da krampon. Bu tür ayakkabılar kişiye özel ayakta şekillenen ayakkabılardır. Ne çok bir i defa giyip atıyorum ayağına vurduğunda kenara ayırıp satanlar tamam, o şekilde de ben almam ayrı bir konu ama almak isteyecekler için bu tür ayakkabılar olabilir.

Leş gibi ayakkabıları satanları ben de anlamıyorum, bu tür çöplere para verip alanlar var ki satmaya çalışıyorlar. Kırmızı satış sitesine bakın neredeyse donlarını satacaklar. Millet ne yapacağını şaşırmış durumda.

Satışa ürün çıkarmadan önce insan bir düşünmeli, "ben bu ürünü bu halde alır mıyım?" diye.

`ayakkabının 1-2 yerinin dikiş atılıp yıkandıktan sonra bir sekilde kullanılabilir kaller uzerinden verilecektir` :)

Ben hiç ayakkabı satışa koymadım, spd ayakkabı ya da krampon. Bu tür ayakkabılar kişiye özel ayakta şekillenen ayakkabılardır. Ne çok bir i defa giyip atıyorum ayağına vurduğunda kenara ayırıp satanlar tamam, o şekilde de ben almam ayrı bir konu ama almak isteyecekler için bu tür ayakkabılar olabilir.

Leş gibi ayakkabıları satanları ben de anlamıyorum, bu tür çöplere para verip alanlar var ki satmaya çalışıyorlar. Kırmızı satış sitesine bakın neredeyse donlarını satacaklar. Millet ne yapacağını şaşırmış durumda.

Satışa ürün çıkarmadan önce insan bir düşünmeli, "ben bu ürünü bu halde alır mıyım?" diye.

kesinlikle katılıyorum. insan bi düşünür acaba ben bu halde bi ayakkabı alır mıyım giyer miyim diye. gerçekten sinirlenmemek elde değil rezil pislik içinde yıpranmış yırtılmış halde ayakkabıyı nasıl satmayı düşünür bi insan hemde o fiyatlara. pislikten kullanılmaktan rengi değişmiş ayakkabının yırtılmaya yakın deformasyonlar var bide "temiz kullanılmış sorunsuz" falan yazıyo utanmadan. 100-150tl ye koy çöpe atacağıma belki birinin işine yarar ihtiyacı olan alır diye yine sat ama böylesi akıl alır gibi değil. ayakkabının kişisel ekipman olduğu ve satılmaması/alınmaması gerektiği konusuna girmiyorum bile...

Ben ürün satarken ürün sıfırdır yazıyorum adam ona rağmen satma nedeniniz nedir diyor senin alma nedenin neyse benim de o işte. Dandik mala sorunsuz yazan asalaklar yüzünden böyleyiz.

Çift taraflı bir ölücülük var. Alan da bolca ölücü satan da :)

Mesela bir şeye 4 birim fiyat yazıyorsun, mesaj atıyor 2 olur mu. 3.99 olur diye dönüyorum cevap yok. Yani bir şeye ihtiyacın varsa yaz, çıkmıyor param de, öğrenciyim de, o da yok. Dalga geçiyor.
Bir de şey var, yazdığın fiyata mesaj atıyor, çok istiyorsun diye. Adam rekabet kurumu sanki.

Leş gibi ürün satanı mı dersin, işten anlamayan birini bulup sıfırından pahalıya çakmaya çalışanını mı? Tamam serbest piyasa da ticaretin de kendi içinde bir ahlakı olmalı kanımca.

Çift taraflı bir ölücülük var. Alan da bolca ölücü satan da :)

Mesela bir şeye 4 birim fiyat yazıyorsun, mesaj atıyor 2 olur mu. 3.99 olur diye dönüyorum cevap yok. Yani bir şeye ihtiyacın varsa yaz, çıkmıyor param de, öğrenciyim de, o da yok. Dalga geçiyor.
Bir de şey var, yazdığın fiyata mesaj atıyor, çok istiyorsun diye. Adam rekabet kurumu sanki.

Leş gibi ürün satanı mı dersin, işten anlamayan birini bulup sıfırından pahalıya çakmaya çalışanını mı? Tamam serbest piyasa da ticaretin de kendi içinde bir ahlakı olmalı kanımca.
Bir de bayıldığım bir şey var. Bir ürünü satarken fiyatının araştırıyorsun ve adil bir fiyat yazıyorsun . talip olan ölücüler kabul edilemez fiyat teklif ediyorlar . Reddedince de o fiyata satamazsın diye cevap veriyorlar ya. o an deliriyorum.

sahibindene bir arka aktarıcı koydum sıfır . sıfırı bike and out door da 876 tl idi. ben sıfır bisikletten kullanmadan söktüğüm ve kutusu olmadığı için 600 tl yazdım . amacım ihtiyaç fazlası olduğu için elden çıkarmaktı. neler neler yazdılar .

bir konu daha var . ah şu sahibinden deki fav cılar .Almayacakları veya alamayacakları ilanları favlayıp hayal kuran veya bakmaktan haz alan boş favcılar . Satıcıyı boşu boşuna ümitlendiren fav cılar. Eylülde sahibinden de sattığım ve ilandan kaldırdığım arabamın ilanının hala 14 favı var . kasımda sattığım ilandan kaldırdığım bisikletin hala 7 favı var .

• Beğen
Tepkiler: Şenol U. ve MakRo
(link)
Benim favorim bu, belli ki şikayetim sonrasında açıklama değiştirilmiş. Önceki açıklamasında "SATILIK DEĞİLDİR" yazıyordu. Satılık değilse neden ilanda yazarak şikayet etmiştim ilanı.

2 adet 700x38c gravel lastiği çift olarak 250den koydum işime yaramıyor satılsın birisi ihtiyacını görsün diye 100 lira vereyim, kargo senden olsun tarzı bir çok mesaj gelince yıl sonunda kaldırdım. Kargo senden olsun kazığını bir kere yedim 100 liraya gidon verdim kargoya da 40 lira verince çok süper olmuştu. Keza benzer şekilde 4 adet iç lastiğim vardı bulunduğum şehirde ihtiyaç sahibi birisi çıktı ona verdim. 100 liraya satıp o gelen paranın değeri olmamasındansa böylesi daha iyi olmuştu. Bir sattığım ürün replika (aliexpess modeli) ve açıklamasına bunu belirttiğimde xxx sayılı kanun diye devam edip ilanı kaldırıyor mesela.

Sattığım yol bisikletimin aynısından alacağım . (link)

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Arkadaşlar, piyasa o kadar tuhaflaştıki, herkes kafasına göre fiyat yazıyor. Dün 2 bisiklet için 40k isteyen arkadaşa 14k teklif ettim. sebebi şuydu, bisikletlerin sıfır fiyatı 450 euro civarı. temiz vs olursa sıfır fiyatının en fazla %70-%80 i 2. el için makuldur geliyor bana, (yanlış düşünüyorsam düzeltin). Bulabilrisen git o fiyata al diye bir cevap verdi. Adam haklı aynı bisikleti sıfır bulmak güç ama 40k istemek ne demek ? Serbest piyasa kadeşim kim ne isterse ister demekte bana doğru gelmiyor. 1673795898398.png

Geri