blackdestiny
Üye
- Tepki
- 23
+1Boyunuz uygunsa 57 kadroya kesinlikle sram apex li Salcano.
+1Boyunuz uygunsa 57 kadroya kesinlikle sram apex li Salcano.
2 gün önce siteden bir ses kartı aldım . Bisiklet ekipmanı değil, şu an canım çok yanıyor. Zor bela para biriktirip ekipman alıyorum . 2.defa başıma geldi
Ses kartını bozuk göndermiş eleman. Arayıp konuştuk sorunu yok abi, öyle abi , böyle abi dedi . Anladım ama böyle yağlıyorsa bir şeyi vardır dedim. Ses kartı geldi. Açtım paketi bir hevesle taktım. Tık yok. Sadece bir hışırtı ve preamplar çalışmıyor. Tabi hemen " aman tanrım bu da ne böylesine " dedim.
Elemanı aradım . Telefonu meşgul. Yıllardır müzik ve fotoğrafla uğraşır bir sürü ekipman alır satarım. 2. defa geldi başıma. Bari dedim teknik serivisi arıyayım ne kadara tamir olur diye. 65 euro + kdv dediler.
Tokatlandım yani. Bisiklet ile ilgili değil ama bir tür deneyimimi paylaşayım dedim. Aynı kaza yapar gibi , gözünün önüne bir perde iniyor. Hiç bir şeyi görmüyorsun![]()
Ek olarak bu hizmeti suistimal eden işsiz emekli dayılardan uzak durun.Mutlaka 'param guvende' sistemini kullanın. Ürünü teslim alıp deneyin, sorun olduğunu düşündüğünuzde iade eder paranızı geri alırsınız. Sıfır risk.
Erkan Terzi iyi bir esnaftır. Detaylı resim isteyin whatsapp tan. Benim işim var o tarafta bugün detaylı resim atarım uğrayabilirsem. Cep numaranızı yazın.(link) sayın bisiklet forum ekspertizleri bisikleti inceler misiniz sizce fotoğraflardan nasıl duruyor. Almayı düşünüyorum da
Hocam bisiklet ilandan kalkmış galiba satıldı. Fiyatı piyasaya göre çok uygundu. Ben almayı düşünüyordum başkası erken davranmış. Yeni sahibine hayırlı olsun. İnşallah bisikletinden memnun olurErkan Terzi iyi bir esnaftır. Detaylı resim isteyin whatsapp tan. Benim işim var o tarafta bugün detaylı resim atarım uğrayabilirsem. Cep numaranızı yazın.
Böyle ilanlar bana daha çok çalıntı izlenimi veriyor. Geçmişini sorgulayabilirsiniz. Nereden almıştı, neden satıyor, nerelerde kullandı, bisiklette beğendiği özellik ne vs.scoot aspect 650 mtb dağ bisikleti
(link)
abiler bu ilanı değerlendirir misiniz. sizce de fazla ucuz değil mi. kaynak veya çatlak riskinden korkuyorum ama üstündeki komponentler çok hoş. bi de boyum 1.76 biraz küçük kadrodan zarar gelir mi ?
Ek gözlem, ilan tarihi çok eski.Böyle ilanlar bana daha çok çalıntı izlenimi veriyor. Geçmişini sorgulayabilirsiniz. Nereden almıştı, neden satıyor, nerelerde kullandı, bisiklette beğendiği özellik ne vs.
Aynakol, lastikler jant dahil değişmiş. Gerisini fotoğraftan secemiyorum ama nerdeyse toplama kadro hariç.scoot aspect 650 mtb dağ bisikleti
(link)
abiler bu ilanı değerlendirir misiniz. sizce de fazla ucuz değil mi. kaynak veya çatlak riskinden korkuyorum ama üstündeki komponentler çok hoş. bi de boyum 1.76 biraz küçük kadrodan zarar gelir mi ?
Belki sadece kondansatör kısa devre olmuştur. Teknik servis hangi parçasında sorun olduğunu söyledi mi ?2 gün önce siteden bir ses kartı aldım . Bisiklet ekipmanı değil, şu an canım çok yanıyor. Zor bela para biriktirip ekipman alıyorum . 2.defa başıma geldi
Ses kartını bozuk göndermiş eleman. Arayıp konuştuk sorunu yok abi, öyle abi , böyle abi dedi . Anladım ama böyle yağlıyorsa bir şeyi vardır dedim. Ses kartı geldi. Açtım paketi bir hevesle taktım. Tık yok. Sadece bir hışırtı ve preamplar çalışmıyor. Tabi hemen " aman tanrım bu da ne böylesine " dedim.
Elemanı aradım . Telefonu meşgul. Yıllardır müzik ve fotoğrafla uğraşır bir sürü ekipman alır satarım. 2. defa geldi başıma. Bari dedim teknik serivisi arıyayım ne kadara tamir olur diye. 65 euro + kdv dediler.
Tokatlandım yani. Bisiklet ile ilgili değil ama bir tür deneyimimi paylaşayım dedim. Aynı kaza yapar gibi , gözünün önüne bir perde iniyor. Hiç bir şeyi görmüyorsun![]()
Dolandırıcı veya çalıntı ihtimali olduğunu düşünüyorum 1 rakam eksik yazsa zaten sıfırı alınabilir. 1300 liraya kimsenin böyle bir bisiklet vereceğini düşünmüyorum ilan için mesaj attım bakalım ne olacak? İlan olurda kaldırılırsa diye görsel ekliyorum telefon ve satıcı bilgisini kapıyorum, herhangi bir sıkıntı olmaması adına.
(link)

İlave edeyim,kadroya karbon demesinden vitesede fites demesinden bisikletle alakası olmadığı besbelli,çalıntı ise şebeke çünkü daha dandik bisikleti daha pahalıya satıyor.Dolandırıcı veya çalıntı ihtimali olduğunu düşünüyorum 1 rakam eksik yazsa zaten sıfırı alınabilir. 1300 liraya kimsenin böyle bir bisiklet vereceğini düşünmüyorum ilan için mesaj attım bakalım ne olacak? İlan olurda kaldırılırsa diye görsel ekliyorum telefon ve satıcı bilgisini kapıyorum, herhangi bir sıkıntı olmaması adına.
(link)
Ekleme: Satıcının farklı ilanı var 26" umit marka bisikleti 1700den satıyor. Bir ay önce letgo da rast geldiğim 900 liralık triban 520 gibi.
İlan için mesaj atıp "cidden bu fiyata veriyorsanız arkadaşımı göndereyim bisiklete bakıp alsın sanki bir tane 0 unuttunuz" yazmıştım. Arkadaş ilanı güncelleyip 12000 liradan ilana koymuş. Acaba internette araştırıp sıfırının 7700 olduğuna bakmadı mı ki?Dolandırıcı veya çalıntı ihtimali olduğunu düşünüyorum 1 rakam eksik yazsa zaten sıfırı alınabilir. 1300 liraya kimsenin böyle bir bisiklet vereceğini düşünmüyorum ilan için mesaj attım bakalım ne olacak? İlan olurda kaldırılırsa diye görsel ekliyorum telefon ve satıcı bilgisini kapıyorum, herhangi bir sıkıntı olmaması adına.
(link)
Ekleme: Satıcının farklı ilanı var 26" umit marka bisikleti 1700den satıyor. Bir ay önce letgo da rast geldiğim 900 liralık triban 520 gibi.
Hırsızın cahili de çok cahil oluyor canım.....İlan için mesaj atıp "cidden bu fiyata veriyorsanız arkadaşımı göndereyim bisiklete bakıp alsın sanki bir tane 0 unuttunuz" yazmıştım. Arkadaş ilanı güncelleyip 12000 liradan ilana koymuş. Acaba internette araştırıp sıfırının 7700 olduğuna bakmadı mı ki?
(link) 7699 ₺
İlan için mesaj atıp "cidden bu fiyata veriyorsanız arkadaşımı göndereyim bisiklete bakıp alsın sanki bir tane 0 unuttunuz" yazmıştım. Arkadaş ilanı güncelleyip 12000 liradan ilana koymuş. Acaba internette araştırıp sıfırının 7700 olduğuna bakmadı mı ki?
(link) 7699 ₺