Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Giant Türkiye'nin 2021'de sattığı Escape R3'ler TR Edition olarak geçiyodu zaten, 3x7 vites ve ön arka göbek gibi yerlerden kısıtlamaya giderek fiyatı uygun tutmaya çalışmışlar.

Ben 2020'de 2017 model sıfırını 2700' e almıştım. Tabi dolar 6.85 TL iken.
Çok yazık be yaaa, çok yazık..

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Scudo
(link)

Elemana fatura var mı diye mesaj attım xxx firmadan satın aldım şeklinde cevap verdi kaybetmiş.. aslı gibidir diye nüsha temin ederseniz alıcıyım dedim gereksiz meşgul etmeyin yazıp engellemiş. :)

(link)

Elemana fatura var mı diye mesaj attım xxx firmadan satın aldım şeklinde cevap verdi kaybetmiş.. aslı gibidir diye nüsha temin ederseniz alıcıyım dedim gereksiz meşgul etmeyin yazıp engellemiş. :)
şüpheli hareketler :) tam dolandırıcı tripleri

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
(link)

Almışken sanırım 5 tane saati aynı anda almış:)

(link)

• Hahaha
Tepkiler: CeCeKa
(link) beyler şu bisikletle ilgilenen bir arkadaşım var fakat ilan sahibi bisikletin 28 jant olup olmadığını bilmiyor, biz de fotolardan emin olamıyoruz, bu bisikletin 28 jant olduğunu teyit edebilecek biri var mı?

(link) beyler şu bisikletle ilgilenen bir arkadaşım var fakat ilan sahibi bisikletin 28 jant olup olmadığını bilmiyor, biz de fotolardan emin olamıyoruz, bu bisikletin 28 jant olduğunu teyit edebilecek biri var mı?
Resimlerden birindeki arkadaki bisiklet 26 jant bu da büyük ihtimalle ondan büyük durduğuna göre 28 janttır. Eski bisikletlerde farklı ara bir lastik ölçüsü oluyordu diye hatırlıyorum.

28 jant.
Emin olmadığınızda sahibinden yanak yazıları okumasını isteyin, telefon ışığıyla ya da fenerle okuyabilir, mutlaka xx-622 formatında yazar.
90'ların başındaki Bianchi Spillo'lar 37-622 (700x35) lastikle geliyordu. Bu da orijinal kalmış görünüyor.
Temiz hali de bu: (link)

28 jant.
Emin olmadığınızda sahibinden yanak yazıları okumasını isteyin, telefon ışığıyla ya da fenerle okuyabilir, mutlaka xx-622 formatında yazar.
90'ların başındaki Bianchi Spillo'lar 37-622 (700x35) lastikle geliyordu. Bu da orijinal kalmış görünüyor.
teşekkür ederim, evet temiz olmayanı için temiz olanının 10/1 fiyatı bence makul, fazlalıklardan arındırıp gravele dönüştüreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
inizi adminlerimize özel mesaj yoluyla bildiriniz..
28 jant.

Arama yaparken şehir özellikle mi seçildi bilemiyorum ama ikisinin de Samsun'da olmasına şaşırdım doğrusu :)

Selle SMP Well 144mm 10 günlük İlan No: 1015964412
(link)

SMP selemi satıyorum. Detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz.

Carraro 062 Race Arkadaşlar bisiklete hiç binilmedi araya pandemide girince kronik rahatsızlığım nedeniyle öylece kaldı

(link)

Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir ilan var ama modeli vs. nedir ve fiyatı hakkında yorum yapabilir misiniz?
Link paylaşma yetkim henüz olmadığı için ilan numarası : 1016901659

Sanırım çok eski bir model ama emin olamadım

Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir ilan var ama modeli vs. nedir ve fiyatı hakkında yorum yapabilir misiniz?
Link paylaşma yetkim henüz olmadığı için ilan numarası : 1016901659

Sanırım çok eski bir model ama emin olamadım
Aspect 50 2009 model galiba. 9000 TL hay maaşalah.
(link)

• İnanılmaz
Tepkiler: Silden
Aspect 50 2009 model galiba. 9000 TL hay maaşalah.
(link)

Arkadaş şakacı galiba 26" janta ve 3x7 sisteme sahip bisikleti 12000e güncellemiş. Direk 1000$ yazsa daha mantıklı olacak.

@Silden ikinci el bir ürün alacaksanız forum içinde başlığı vardı orada sorabilirsiniz. Kaldı ki daha önceden 9000 ise daha iyi donanımla güncel bir şey bakabilirsiniz.

Dosyalar

• IMG_20220419_123327.jpg
    IMG_20220419_123327.jpg
    76,8 KB · Okunma: 60
Şu mtb'ye bakıyorum . 2x11 mtbmi sattığıma çok pişmanım.

(link)

(link)
Bunu sahibinden üzerinden alayım dedim satıcı değişik triplere girdi. Diğer bir kaç tane daha bisiklet malzemesi satıyor. Hiç birinde adam gibifoto yok. Googledan alıp yapıştırmış gibi dikkatli olun :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
Kullanmadığım ihtiyaç fazlası ayakkabımı satışa çıkardım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Merhaba yol bisikleti alacağım. Fakat karar veremedim doğrusu. Şu bisikletlerden hangisinin sizce daha bir albenisi var?

İlan No: 959101521

İlan No: 1014639194

Bu iki bisiklet arasında kaldım.Birbirlerine göre artıları eksileri var ancak fikir almak istedim. Bir de şu bisiklet var, diğerlerine göre daha pahalı ancak gözüm ona da gidiyor. Sizce fiyat farkına rağmen almaya değer mi?

İlan No 1020906755
Link paylaşamadım, kusura bakmayın. Vakti olanlar bakıp cevap yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim

Merhaba yol bisikleti alacağım. Fakat karar veremedim doğrusu. Şu bisikletlerden hangisinin sizce daha bir albenisi var?

İlan No: 959101521

İlan No: 1014639194

Bu iki bisiklet arasında kaldım.Birbirlerine göre artıları eksileri var ancak fikir almak istedim. Bir de şu bisiklet var, diğerlerine göre daha pahalı ancak gözüm ona da gidiyor. Sizce fiyat farkına rağmen almaya değer mi?

İlan No 1020906755
Link paylaşamadım, kusura bakmayın. Vakti olanlar bakıp cevap yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim

(link)
(link)
(link)

Bisikletler 57, 53, 54 kadro. Eleme için başlangıç noktası bu olmalı. Size uygunluğuna göre belki biri gider, belki tek seçenek kalır.

Boyunuz uygunsa 57 kadroya kesinlikle sram apex li Salcano.

Geri