Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

O da var geçen gün ön jant göbeğinde bilya eksik yazıyordu onu silmiş şimdi lastik diyor, aksesuar sayısı artmış vs. bi bit yeniği var gibi düşünüyorum zaten de bunun için tertemiz baktığım bisikletimi yem etmem aslında. Yine de merakım beni bırakmıyor :)

Özellikle bu çelişkilere bakınca ilanlar bölümündeki Mosso 735 TCA Sora ve Mosso Cavalier Claris daha cazip görünüyor sanki. En azından bu Tourney'linin fiyatının biraz üstüne Sora ve Claris'li ve temizliği daha bariz modeller var.
Zaten biriyle yazışmışsınız, diğeri fiyat değiştirmiş, çizdim bunu.

Bir de sizin Legarda'yı bilelim tabii, hangi model?

Son düzenleme:
Scudo
Özellikle bu çelişkilere bakınca ilanlar bölümündeki Mosso 735 TCA Sora ve Mosso Cavalier Claris daha cazip görünüyor sanki. En azından bu Tourney'linin fiyatının biraz üstüne Sora ve Claris'li ve temizliği daha bariz modeller var.
Zaten biriyle yazışmışsınız, diğeri fiyat değiştirmiş, çizdim bunu.

Bir de sizin Legarda'yı bilelim tabii, hangi model?
1924 düz maşa full altus set. Bu ilana gözümü dikmemin sebebi üstüne para eklememe ihtimalim var. Diğer türlü evet daha kaliteli olacak ama o zaman da iyi masraf çıkacak. O yüzden erteleyip duruyorum zaten :) Aslında alıp kenara koymak var bu zamanda da işte treni kaçırdık üstüne üstlük.

(link)

:D
(link)

bu bisikletin 2021 olma ihtimali?

Son düzenleme:
Merhaba,tecrübeli arkadaşlardan ricam; bu iki bisiklet arasında bu kadar fiyat farkını oluşturan nedir acaba.? 2450 TL olan ilandaki bisikleti almayı düşünüyorum.

(link)

(link)

Merhaba,tecrübeli arkadaşlardan ricam; bu iki bisiklet arasında bu kadar fiyat farkını oluşturan nedir acaba.? 2450 TL olan ilandaki bisikleti almayı düşünüyorum.

(link)

(link)
Yüksek olan fiyat saçmalık. 2450 lira olanı inceleyip satın alabilirsiniz.

Arkadaşlar sarı sitede (link) ilanı var. Bisikletin kadro ölçüsü 52, 182 boy için uygun olur mu? Dağ-şehir bisikleti geometrisi nde küçük ölçü kurtarabiliyor ama yol-fitness bisiklette küçük kalabiliyor. Sizin yorumunuz nedir? Birde bisiklet kompenentleri fiyatına göre nasıl sizce?
S20102-00575163.jpg

@ordi İlan başlığında sıfır ayarında demiş ama zinciri paslı, zinciri öyleyse diğer yerleri nasıldır burası soru işareti, hiç bakım yapmadan saklamış demek ki.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Değerli arkadaşlar,
Bu ilan kervanına bende katılmak istiyorum, birazdan ilan vereceğim sahibinden'e..

Fakat piyasadan o kadar uzağım ki, kaç para isteyeceğimi bilmiyorum.
Forumda ilan açıp sorayım dedim ama zannedersem konu açma yetkim yok.
Ya da nasıl ilan veriliyor forumda bulamadım.

Kısaca bir arkadaş özetlerse sevinirim

Değerli arkadaşlar,
Bu ilan kervanına bende katılmak istiyorum, birazdan ilan vereceğim sahibinden'e..

Fakat piyasadan o kadar uzağım ki, kaç para isteyeceğimi bilmiyorum.
Forumda ilan açıp sorayım dedim ama zannedersem konu açma yetkim yok.
Ya da nasıl ilan veriliyor forumda bulamadım.

Kısaca bir arkadaş özetlerse sevinirim
Malın şimdiki sıfır fiyatına ve sattığınız ürünün kullanım durumuna ayrıca muadillerinin fiyatına göre bir fiyat belirleyebilirsiniz.
Sattığınız araba ise sıfırından daha çok para isteyebilirsiniz :)

Malın şimdiki sıfır fiyatına ve sattığınız ürünün kullanım durumuna ayrıca muadillerinin fiyatına göre bir fiyat belirleyebilirsiniz.
Sattığınız araba ise sıfırından daha çok para isteyebilirsiniz :)

Valla komle set halinde şu an 8.000 TL yapıyor, 5 ay önce aldım. 5.500 TL fiyat yazdım. Fırsatçılara burada hep beraber küfür ediyoruz. Bie insanlık edeyim dedim :)
Umarım ihtiyacı olan birine gider

Valla komle set halinde şu an 8.000 TL yapıyor, 5 ay önce aldım. 5.500 TL fiyat yazdım. Fırsatçılara burada hep beraber küfür ediyoruz. Bie insanlık edeyim dedim :)
Umarım ihtiyacı olan birine gider
Tecrübeden dolayı bir uyarıda bulunmak isterim. "Fırsatçılık" yapmamak adına düşük fiyat yazmak çok baş ağrıtıyor. Al-sat yapmak isteyenler dahi size mesaj atabilir. Yüksek fiyat yazıp gerçek kullanıcı olmayanlardan gelecek mesajların çoğunu eleyebilirsiniz. Gerçekten kullanacak birine de indirim yaparsınız. Sahibinden ve Letgo gibi platformlarla başka türlü baş edilemiyor bence.

Tecrübeden dolayı bir uyarıda bulunmak isterim. "Fırsatçılık" yapmamak adına düşük fiyat yazmak çok baş ağrıtıyor. Al-sat yapmak isteyenler dahi size mesaj atabilir. Yüksek fiyat yazıp gerçek kullanıcı olmayanlardan gelecek mesajların çoğunu eleyebilirsiniz. Gerçekten kullanacak birine de indirim yaparsınız. Sahibinden ve Letgo gibi platformlarla başka türlü baş edilemiyor bence.

Bunu hiç düşünmeden yazmışım fiyatı haklısınız.
İlan yayına girsin hemen düzelteceğim
Çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Geri