Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.411
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Mersin teklif edelim.
Zil ve suluğu almazsak verir belki.
Mersin teklif edelim.
Doğru ve haklı bir tespit,kendi koyduğum ilanı ne bir tl yüksettim ne de indirime gittim kendimce değerini yazdım ama ilanlarlar da öyle akıl almaz şeyler görüyorum ki çok üzücü gerçekten.Belirsizlik ile şekillenen piyasa. Yarın tl ne olacak belli değil. Her kör satıcı, kör alıcısı için pusu kurmuş bekliyor.
Doğru ve haklı bir tespit,kendi koyduğum ilanı ne bir tl yüksettim ne de indirime gittim kendimce değerini yazdım ama ilanlarlar da öyle akıl almaz şeyler görüyorum ki çok üzücü gerçekten.
"Ama piyasada sıfırını bulamıyorsunuz" yazsaymış bari.(link)
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama güldüm.
İlan fiyatı 1000 tl
İlan açıklaması : sıfır fiyat 950 tl
1.950 demek istemiştir bence 😂(link)
İlan fiyatı 1000 tl
Orjinal kadro değildir.. Zira F12 orginal kadronun fiyatı 4900 pound Sigma sporda.Pinarello Dogma F12 karbon 50 cm Ultegra Disk 35.750
(link)
İlan sahibi aynı zamanda forum üyesi(link)
İlan fiyatı 1000 tl
Evet kendisine sorduk yazarken bir yandan da doğalgaz ücretini ödüyormuş onunla karıştırmış,,Abiler :İlan sahibi aynı zamanda forum üyesiKendisine sorabilirsiniz: @HSYNel16
param güvende alıcıyı korur satıcıyı değil.Arkadaşlar bir sorum olacak.
Diyelim ki sahibinden.com üzerinden bir ürün satacağım. Param güvende yöntemi ile satış yapıyorum.
Ürünüme bir müşteri talip oldu ve aldı. Alan kişiye ekstra olarak hizmet bedeli ücreti çıkacak.
Peki satan kişi için ek bir ücret çıkıyor mu?
İlan açarken ya param güvende ile kargolarım seçeneği veriyor ya da yüz yüze teslim ederim seçeneği var. Geçen bir ilanda param güvende ile açtım. Sonra uyandım işe. Yüz yüze teslim edeceğim diyerek ilan açıp sonra kargonile yolluyorlar. Ben de öyle yapıyorum artık.param güvende alıcıyı korur satıcıyı değil.
Bu sebepten dolayı param güvende ile satış yapmayın.
Bisikletin modeli af değil alur 700, satıcı model ismini yanlış yazmış ama kötü bisiklet değildir ben uzun km yaptım kendisi ile.Şu bisikleti alacağım sanırım. Normal de param güvende vs teklif etmem direk havale yapar alırdım ama biraz çekinmiyorda değilim.
(link)