Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Garmin edge 830 bundle İlan No: 980032603
Fiyat bir tek bana fazla gelmemiştir umarım?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Belirsizlik ile şekillenen piyasa. Yarın tl ne olacak belli değil. Her kör satıcı, kör alıcısı için pusu kurmuş bekliyor.

Belirsizlik ile şekillenen piyasa. Yarın tl ne olacak belli değil. Her kör satıcı, kör alıcısı için pusu kurmuş bekliyor.
Doğru ve haklı bir tespit,kendi koyduğum ilanı ne bir tl yüksettim ne de indirime gittim kendimce değerini yazdım ama ilanlarlar da öyle akıl almaz şeyler görüyorum ki çok üzücü gerçekten.

Doğru ve haklı bir tespit,kendi koyduğum ilanı ne bir tl yüksettim ne de indirime gittim kendimce değerini yazdım ama ilanlarlar da öyle akıl almaz şeyler görüyorum ki çok üzücü gerçekten.

İnsanlar be yapacağını şaşırmış durumdalar. İkinci el satanlar bırakın bir yana, sıfır ürün satanlar bilr şaşırmış, adamlar sermaye erimesinin önüne geçmeye çalışayım serpen kâr dengesini de korumaya çalışıyor bir yandan yarın ne olur deyip extra güvence marjı da koyunca 1 ay öncesine göre %100-120 farkla e ortaya çıkıyor. Ama bu şekilde bir süre sonra kilitlebecek piyasa. Şu an için dövizde ya da altında duranlar anlık kârları ile değer kaybetmemiş gördükleri paraları ile alım yapmaya devam ediyorlar ama bu durum olağan bir hal aldığında elindeki Türk lirası değersiz kalınca 8 ay önce kâr etmiştim ona sayayım deyip alım yapmak yerine yarınını düşünüp ona göre kapanacağından duracak sistem. İkinci el piyasası da gerçekçi takılanlar oldukça devam eder. Ölücü ve seviciler rant sağlayamazlar ama. Misal geçen arkadaşa bir bisiklet aldık 15.000₺ye 1 hafta önce. Aynı bisikletin 50.000₺ de ilanı var. El insaf. Neyse...

İlginç bir evre. Eğer hiperenflasyona evrilirse, asıl eğlence o zaman başlar.
2000 e kadar, devlet iç piyasadan borçlanırdı. Bankaladan aylık yüzde 120 faizle borç alırdı, bankalarda yerli para sahiplerine yüzde 115 faiz verir aradaki yüzde 5 'ten kar ederlerdi kendi yağımızla kavrulurduk. Sonra, yabancı bankalardan borçlanmaya başladık. Globalleştik. Güzel oldu.

Orjinal kadro değildir.. Zira F12 orginal kadronun fiyatı 4900 pound Sigma sporda.

(link)

Burda indirimli hali bile 3800 pound.

(link)
Tabii canım,o paraya imkansız. O nedenle buraya koydum zaten :)
Pinarello Çin malı kadro..
IMG_20211205_190144.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Arkadaşlar bir sorum olacak.

Diyelim ki sahibinden.com üzerinden bir ürün satacağım. Param güvende yöntemi ile satış yapıyorum.

Ürünüme bir müşteri talip oldu ve aldı. Alan kişiye ekstra olarak hizmet bedeli ücreti çıkacak.

Peki satan kişi için ek bir ücret çıkıyor mu?
param güvende alıcıyı korur satıcıyı değil.
Bu sebepten dolayı param güvende ile satış yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
param güvende alıcıyı korur satıcıyı değil.
Bu sebepten dolayı param güvende ile satış yapmayın.
İlan açarken ya param güvende ile kargolarım seçeneği veriyor ya da yüz yüze teslim ederim seçeneği var. Geçen bir ilanda param güvende ile açtım. Sonra uyandım işe. Yüz yüze teslim edeceğim diyerek ilan açıp sonra kargonile yolluyorlar. Ben de öyle yapıyorum artık.

Fren kolları satışa açmıştım. 115₺ fiyat yazmıştım. Biri mesaj attı 100 olur mu dedi. Olur dedim. Sonra sistemden mesaj geldi. X kişisi param güvende ile satın aldı yolla ürünü diye. Ulan dedim adama ayıp olacak şimdi. Derken aklıma geldi bu adam şimdi parayı güvence hesapta tutacak. Ürünü yollayacağım sonra 2 gün onay süreci var. Adam kötü niyetli ise, kutunun içine hıyar koyup geri yollarsa, para adama iade olacak, bana kargo gelecek hıyarı görüp peşine düşeceğiz falan derken, eleman 2 gğn sonda onayladı muhtemelen otomatik onay oldu.

Sıkıntılı bir süreç bu. Dikkat etmek lazım. Paket açılışlarını da video kaydı altında yapmak lazım...

Şu bisikleti alacağım sanırım. Normal de param güvende vs teklif etmem direk havale yapar alırdım ama biraz çekinmiyorda değilim.

(link)

Şu bisikleti alacağım sanırım. Normal de param güvende vs teklif etmem direk havale yapar alırdım ama biraz çekinmiyorda değilim.

(link)
Bisikletin modeli af değil alur 700, satıcı model ismini yanlış yazmış ama kötü bisiklet değildir ben uzun km yaptım kendisi ile.

Geri