Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

daha önce de sormuştum ama tekrar sormak isterim zira fiyatı düşmüş. (link) hakkındaki görüşleriniz nedir, 7'ye alınmaz mı? 8.2 kg falan cezbediyor baya. kendime aldıktan sonra bir arkadaşa bakıyorum
Aluminyum da 8.3kg çok iyi🤔 şaşırtıcı.

Scudo
daha önce de sormuştum ama tekrar sormak isterim zira fiyatı düşmüş. (link) hakkındaki görüşleriniz nedir, 7'ye alınmaz mı? 8.2 kg falan cezbediyor baya. kendime aldıktan sonra bir arkadaşa bakıyorum
Güncel fotoğraf isteyin bu ilandaki fotoğraflar 1,5 sene hatta daha öncesine ait hatırlıyorum.

Yol bisikletine geçiş yaptığım için trekking bisikletimi satıyorum. düşünen olursa diye paylaşıyorum; ilan no: 969065647

7 bin lira şu an ki fiyatlara göre gayet uygun bu bisiklet için.Bence kaçırmayın

Elite Novo Force Trainer + Misuro-B sensör İlan No: 965299827
(link)

Sizce fiyat nasıl? Biraz pahalı mı

Benim de scott sub 30'umu satmak gibi bir niyetim var. Letgo ya da sahibinden ilanları nasıl? Dönüş oluyor mu?
Letgo dan birşey satmak zor. Sahibinden öneririm. Forumdan satmak zor.
Her platformun ortak özelliği, birisi bedava verse de ben üzerine lütfedip 5 lira versem şeklinde.

Almak isteyenlere duyurulur.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşlar bir sorum olacak.

Diyelim ki sahibinden.com üzerinden bir ürün satacağım. Param güvende yöntemi ile satış yapıyorum.

Ürünüme bir müşteri talip oldu ve aldı. Alan kişiye ekstra olarak hizmet bedeli ücreti çıkacak.

Peki satan kişi için ek bir ücret çıkıyor mu?

Diyelim ki sahibinden.com üzerinden bir ürün satacağım. Param güvende yöntemi ile satış yapıyorum.

Ürünüme bir müşteri talip oldu ve aldı. Alan kişiye ekstra olarak hizmet bedeli ücreti çıkacak.

Dün bir kask sattım ve hiç bir maliyet çıkarmadılar hocam.

• Beğen
Tepkiler: amasseia

Bireysel satıcı iseniz S - Param Güvende ile sattığınız ürün için herhangi bir komisyon ödemezsiniz tüm kazancınız size kalır. Kurumsal mağaza sahibiyseniz Kurumsal mağaza kullanıcıları için S - Param Güvende sayfasını ziyaret ediniz.

(link)

11.000 liraya Dİ2 Ultegra setli Gravel ?
Fiyat ucuz değil mi?
(link)

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
(link) bitik bir di2 batarya. (link) arızalı kollar ve açabilecekleri masraflar. Yakın biryerde yada tanıdıktan olsa kesin alır mevcut bisikletim üzerine seti geçirirdim ama bu devirde bu tip bir risk almak gereksiz olacaktır.

(link) bitik bir di2 batarya. (link) arızalı kollar ve açabilecekleri masraflar. Yakın biryerde yada tanıdıktan olsa kesin alır mevcut bisikletim üzerine seti geçirirdim ama bu devirde bu tip bir risk almak gereksiz olacaktır.
Bir de fren seti eklemek gerekiyor sanırım... mevcut ultegra değil.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Geri