M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.360
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gönül diyo al bisikleti Ünal Turan'a hediye et.(link)
çorlu'da kimse var mı? otobuse vermesi için adamla anlaştım ama ne olur ne olmaz...
Kac yillik trolüm boylesini gormedim. Tepkimi yaziyla vermem imkansiz; O yuzden su tarz bir çıgĺık attım .Bisikletin 35 bin TL olmasına mı şaşırayım yoksa göz kanatıcı rengine rağmen allayıp pullayıp satmasına mı?
Gravel özel yapım sıfır İlan No: 948824593
(link)
Power metreyi çıkarıp bugün 22bine sattım bisikleti, hadi hayırlısı bakalım önümüzdeki yaza Cervelo'mu gelir, Tarmac SL7'mi yoksa Emonda'mı bakacaz artık15000 vereyim.![]()
😆
Valla aradım görmek istedim bisikleti ama arkadaş yoğun çalışıyor sanırım müsait olamadı(link)
54 kadro 6250 tl, fiyat çok çok iyi.
Bu sadece bisiklet değil tüm alım satım işlerinde karşılaşılan bir durum. Araç, ev, eşya vs. 7750 ye koyduğum ilana 5000 veririm diyen oldu. Senin için 8k olur yazdım. Hatta son dönemde cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum. Direkt engelliyorum.satış sitelerindeki ilanların fiyatları ve indirim oranları hakkında ne düşünüyorsunuz? misal 500 liraya bir ürün koydunuz ilk mesajların tamamı son kaça olur? bir ürünün satmak için daha ilk mesajdan pazarlık yapılması bana çok saçma geliyor. 20000 liraya bisikleti koyuyorsunuz bir dolu 10000 verirsen yola çıktım geliyorum yazanlar. ilk mesajda daha düşük fiyat yazacak olsam ilan fiyatını düşük tutardım yazdım bozuldu birkaç kişi, sizin yorumunuzu ve satış tarzınızı merak ettim.
Ben kendi sattığı ürün varsa ona da benzer indirim oranıyla öneriyorum daha keyifli oluyor.
Bunu ben de cok yapiyorum, ufak zevk alma yontemleriAyni sekilde yapıyorum. 3700e ilana koydugum urune 2500 veriyim yazmis, bend eonun profiline girip ilana 85000 liraya koydugu arabaya 60000 tl teklif verdim. Niye vereyim o fiyata dedi ben niye vereyim senin verdigin fiyata dedim, cevap yok.