Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Bisikletin 35 bin TL olmasına mı şaşırayım yoksa göz kanatıcı rengine rağmen allayıp pullayıp satmasına mı?
Gravel özel yapım sıfır İlan No: 948824593
(link)
Kac yillik trolüm boylesini gormedim. Tepkimi yaziyla vermem imkansiz; O yuzden su tarz bir çıgĺık attım .

(link)

Doktordan, "bayandan", askeri personelden; polisin komşusu, savcının kayınından değil ama bence bisiklet bakımlı ve makul, şehir bisikleti bakan için şuraya bırakayım :harika:
(link)

Dip Not: Keyfe keder satılık değildir.

(link)

Bisikletim satışta.

Sıfır Ürün ve Kutusu dahi açılmamıştır. Zam gelme ihtimaline karşılık Yalova'dan almıştım fakat Konya'da kullanmak nasip olmayacak gibi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Herkese keyifli forumlar.. Elimde bir kaç ilan var, ilgilinen olursa iletişime geçebilir..
#1 Sram x7 rulmanlı IS6 ön ve arka göbek seti, 32 li
(link)

#2 Sram avid bb5 gri ön ve arka fren seti (balata+diskler+mekanizma)
(link)

#3 Cannondale 44cm/ 31.8 CM C2 yol gidonu
(link)

#4 MADE in italy Selle Royal Sele
(link)

(link) Colnago sevenlere. Orijinalliği biraz bozulmuş gibi ama.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
satış sitelerindeki ilanların fiyatları ve indirim oranları hakkında ne düşünüyorsunuz? misal 500 liraya bir ürün koydunuz ilk mesajların tamamı son kaça olur? bir ürünün satmak için daha ilk mesajdan pazarlık yapılması bana çok saçma geliyor. 20000 liraya bisikleti koyuyorsunuz bir dolu 10000 verirsen yola çıktım geliyorum yazanlar. ilk mesajda daha düşük fiyat yazacak olsam ilan fiyatını düşük tutardım yazdım bozuldu birkaç kişi, sizin yorumunuzu ve satış tarzınızı merak ettim.

satış sitelerindeki ilanların fiyatları ve indirim oranları hakkında ne düşünüyorsunuz? misal 500 liraya bir ürün koydunuz ilk mesajların tamamı son kaça olur? bir ürünün satmak için daha ilk mesajdan pazarlık yapılması bana çok saçma geliyor. 20000 liraya bisikleti koyuyorsunuz bir dolu 10000 verirsen yola çıktım geliyorum yazanlar. ilk mesajda daha düşük fiyat yazacak olsam ilan fiyatını düşük tutardım yazdım bozuldu birkaç kişi, sizin yorumunuzu ve satış tarzınızı merak ettim.
Bu sadece bisiklet değil tüm alım satım işlerinde karşılaşılan bir durum. Araç, ev, eşya vs. 7750 ye koyduğum ilana 5000 veririm diyen oldu. Senin için 8k olur yazdım. Hatta son dönemde cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum. Direkt engelliyorum.
Bu tarzda teklif verenlerin profillerine baktım. Bu şekilde mesaj atanların %90 ı fiyat teklifi verdiği şeyin alım satımını yapıyor. Bu şekilde teklif verdiği 20-30 kişiden birisi olumlu dönse, o aldığı şeyi kâr ile satsa yeter bu adama. Adamın işi bu.

Ben kendi sattığı ürün varsa ona da benzer indirim oranıyla öneriyorum daha keyifli oluyor.

Ayni sekilde yapıyorum. 3700e ilana koydugum urune 2500 veriyim yazmis, bend eonun profiline girip ilana 85000 liraya koydugu arabaya 60000 tl teklif verdim. Niye vereyim o fiyata dedi ben niye vereyim senin verdigin fiyata dedim, cevap yok.

Ayni sekilde yapıyorum. 3700e ilana koydugum urune 2500 veriyim yazmis, bend eonun profiline girip ilana 85000 liraya koydugu arabaya 60000 tl teklif verdim. Niye vereyim o fiyata dedi ben niye vereyim senin verdigin fiyata dedim, cevap yok.
Bunu ben de cok yapiyorum, ufak zevk alma yontemleri :)

Geri