Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Buralar bu kadar hareketli madem ben de bir soru sorayım 2019 Model Giant TCR Advanced 2 (105 R7000 Set tamamen) 10.000 km de . Aynakol 52-36, ruble 11-34. Jantlar Cole Rollen Elite yaklaşık 5000 km de. Lastikler yeni değişti 150 km de (Prime Life Line Race 28 mm). Gidon 400 mm Prime Doyenne Aero. Karbon bisiklet. Arka çatalda kaldırıma sürtmeden dolayı ufak çizikler var onun dışında tamamen temiz bir bisiklete ne kadar bir bedel yazmalıyım.
(link) bu bisikletimin sıfır fiyatı.
(link) bu jantlarımın sıfır fiyatı.
(link) bu da gidonumun sıfır fiyatı.

Hepsini topla ikiyle çarp :koptum:

Scudo
Benim toto o kadar değerli değil yahu. Hepsini toplayıp -%30 -%40 gibi bir fiyat koymayı düşünüyordum.
Öyle şeylere öyle paralar istiyorlar ki bu devirde, gördüğüm hiç bir fiyat şaşırtmıyor beni.

IMG-20210820-WA0008.jpg
Arkadaslar selamlar.Boyle bir bisiklet buldum.Hollanda malı cargo bisikletiymiş.Fiyatı 1200 tl,mini velo tarzi olduğu için hoşuma gitti,göbekten 3 vitesliymiş.Önune bir sepet koyarak eşya taşımak için falan iyi olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı ? (Ortadaki pano vidalı sabit değil )

272195 dosyayı görüntüle
Arkadaslar selamlar.Boyle bir bisiklet buldum.Hollanda malı cargo bisikletiymiş.Fiyatı 1200 tl,mini velo tarzi olduğu için hoşuma gitti,göbekten 3 vitesliymiş.Önune bir sepet koyarak eşya taşımak için falan iyi olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı ? (Ortadaki pano vidalı sabit değil )
Bisikleti ne için kullanacaksınız? Ne tür eşya taşıyacaksınız? Bisikletten beklentiniz nedir? Bunları söylerseniz eminim daha temiz cevaplar alabilirsiniz zira bu sorduğunuz soruya herkes kendisine göre cevap verecektir.

Ben olsam almazdım, neden? Çünkü bisikletle eşya taşımam. Bu yüzden tavsiye etmezdim. Ama yukarıda sorduğum soruları cevaplarsanız eminim daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bisikleti ne için kullanacaksınız? Ne tür eşya taşıyacaksınız? Bisikletten beklentiniz nedir? Bunları söylerseniz eminim daha temiz cevaplar alabilirsiniz zira bu sorduğunuz soruya herkes kendisine göre cevap verecektir.

Ben olsam almazdım, neden? Çünkü bisikletle eşya taşımam. Bu yüzden tavsiye etmezdim. Ama yukarıda sorduğum soruları cevaplarsanız eminim daha iyi yardımcı olabiliriz.
Aslında tam olarak günlük kullanım için düşünüyorum.Alisveris veya okula ise gitmek için.Aslinda daha çok mini velo tarzi olduğu için hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ben de kendi yol bisikletimi paylaşıyorum:

(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Aslında tam olarak günlük kullanım için düşünüyorum.Alisveris veya okula ise gitmek için.Aslinda daha çok mini velo tarzi olduğu için hoşuma gitti.
Minivelom vardı, çok hoşuma gidiyordu. Ancak kullanma gereğim pek olmuyordu. Use case dedikleri olay yoktu yani. Bir süre durdu, eline yüzüne baktım, bazı parçaları iyileştirdim. Sonra sattım gitti. Kullanmış olmak güzel deneyimdi, ama satmış olduğuma memnunum. Kullanılmadan öyle bekleyecekti zira.

Minivelo pratik bir araç. Hele İstanbul gibi bir yerde fazla büyük olmayan bir apartman dairesinde yaşıyorsanız işlerinizi görmek için gayet mantıklı. Küçük tekerler dar girişlerden geçmek için iyi, sepet takıp alışverişe götürüp markete bile girebilirsiniz.

Ne için kötü? Spor için olmaz. Katlanır bisiklete benzeyen geometrisi uzun ve tempolu sürüşler için uygun değil. Katlanır bisiklet gibi katlanıp metro ve otobüse de binilmiyor. Toplutaşım kullanacaksanız tenha sattleri seçmeniz gerek. Biraz şehir bisikleti kıvamında ama küçük tekerli.

Katlanıra göre avantajı ise bence sürüş kalitesi. Katlanır bisiklete göre daha iyi bir kadrosu var. Klasik üçgen yapıda. Daha az esniyor ve daha hafif.

Kısaca şehir bisikleti olarak kısa mesafelerde kullanmak için alınabilir.

Ne için kötü? Spor için olmaz. Katlanır bisiklete benzeyen geometrisi uzun ve tempolu sürüşler için uygun değil.

Kısaca şehir bisikleti olarak kısa mesafelerde kullanmak için alınabilir.
Böyle diyorsunuz ama bu haftasonu İstanbul24h 'de Sinan Kargı'nın yaptığına bir göz atmanızı isterim :)

Bilmeyenler için uzunca yazmak gereklidir ayrıca bilmeyenlerin para vereceği bir ürün değildir. O nedenle sadece moots diyelim bilenler bilir iletişime geçer...
(link)

Lütfen bilgisi olanlar iletişime geçsin. Aksi halde sohbet anlamsız olacak...

Abi siz 5'iz kardeşsiniz galiba. Bir ilanda Adana , bir ilanda İstanbul , İzmir , Ankara , bir diğerinde Antalya'dan satıyorsunuz . Moots hakkında bilgim var . Bana 5 'izlik hakkında bilgi verirseniz , yukarda linkini verdiğim bisiklete talip olup sohbete derin anlamlar yüklemek istiyorum.

(link)

Bence dolandırıcı.

Aynı adamın diğer ilanları

272399 dosyayı görüntüle
Bence de dolandırıcı acaba ülkede kaç tane moots var yada var mı o bile belli değilken 9-10tane bu bisikletten ilanı açmak ve bunu birinin alacağını düşünmek. Bisiklet camiasında bu kadar parayı verecek adamın zaten konu hakkında bilgisi vardır. Birde ilanları hep farklı şehirlerde açması garip yani, bitcoin satıyorum dese daha çok gelen olur.

Bence de dolandırıcı acaba ülkede kaç tane moots var yada var mı o bile belli değilken 9-10tane bu bisikletten ilanı açmak ve bunu birinin alacağını düşünmek. Bisiklet camiasında bu kadar parayı verecek adamın zaten konu hakkında bilgisi vardır. Birde ilanları hep farklı şehirlerde açması garip yani, bitcoin satıyorum dese daha çok gelen olur.
Yani hemde ergen dolandırıcı.. 🤣 Merak edip baktım sıfırı ikinci elden daha ucuza. Custom paint/build , GRX Di2 grup set ile sıfır fiyatı 7900 dolar gosterdi sitede.

Geri