Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

(link)

175-185 arası için uygun demiş. 170 boyla kullansam 5cm çok sorun olmasa gerek. 🤪

Yanlış bir bilgilendirme olmuş. XXL kadro 1.90 ve üzeri için uygun :) Hadi 1.85 te binsin....

Satıcıya mesaj attım şimdi,sportif bisiklet olduğu için 1.85 de rahat kullanabiliyor diye dönüş yaptı.

Son düzenleme:
Scudo
Sahibinden sitesinden aldigim suntour swing shock masa bugun elime gecti. Carraro Elite 804 bisikletime uymuyor kadronun ust tarafinda bosluk kaliyor. Almam gereken furc takimini atar misiniz lutfen yardimci olun acil yardima ihtiyacim var.
Furc konusunda yardimci olmasaniz bile en azindan dogru parcayi bulursam uyup uymayacagi konusunda yardimci olursaniz sevinirim cunku gercekten bisikleti en kisa surede toplamam gerekiyor.

Son düzenleme:
(link)

Ne zaman yol bisikleti kategorisinde arama yapsam karşıma bu ilan çıkıyor. Ya ilanı hergün güncelliyor bu arkadaş ya da bir hilesini keşfetti.

Yanlış bir bilgilendirme olmuş. XXL kadro 1.90 ve üzeri için uygun :) Hadi 1.85 te binsin....

Satıcıya mesaj attım şimdi,sportif bisiklet olduğu için 1.85 de rahat kullanabiliyor diye dönüş yaptı.
Alın borusu benim bisikletin sele borusu kadar. 😂

Sahibindene koyamadık. Letgo da satışta. Burada da paylaşayım. letgo'da bulduğum bu harika teklife göz at! (link)

• Muhteşem
Tepkiler: yavuzkosar
Sıfır Carraro Big2712 Sram SX 48 cm almak isteyenler için bende ilanımı paylaşayım.
(link)

Selam. Bisiklet kaç kg ?
Selamlar
Açıkçası tartmadım. Ancak şöyle söyleyebilirim.
Daha önce kullandığım Mosso Blackedition (15,5 kg) dan hafif Big2712.
Şu anda kullandığım scott aspect 920 (13,9 kg) ile aynı veya bir tık ağırdır diye düşünüyorum.

Bu bilgiler ışığında 14 kg civarında olduğunu söylemem yanlış olmaz sanırım.

Fiyatta damping yapmış abimiz,7bine çekmiş rakamı,şimdi fırsat zamanı alacak olanlar kaçırmasın :koptum: yada bekleyin belki 5400 e düşer fiyat! (link)
Aynı post ile sıkıcı olmayayım diyorum ama eleman 6500 e indirmiş rakamı :cool: şunun şurasında 5400 e ne kaldı ki,ha gayret:komik:

(link)

175-185 arası için uygun demiş. 170 boyla kullansam 5cm çok sorun olmasa gerek. 🤪
Eğer boyunuz 170 ise o bisiklet size fazlası ile büyük gelecektir. XL (61) kadro bisikletime 180 arkadaşım güç bela bindi kaldı ki sele boyundan dolayı da sıkıntı yaşadı. O bisiklet benim boyumdaki kişiler için ideal boyum 198.
(link) bu arkadaşta sağ olsun git gide fiyat artırıyor. Benim yol bisikleti ile tek ilan yıl başından bu yana ilan fiyatında 3000lirayı geçen bir artış yaşadı.

Elimdeki yol bisikletini kalan ne var ne yok satıp bir gravel alayım diyorum işin içine boy faktörü girince tek seçenek yurtdışı kalıyor onlarda da malum fiyat politikası ile elimdekiler devam etmek mantıklı geliyor.

Merhaba 14 kg. ya pedallar ve ekipmanlar dahil mi acaba? Teşekkürler
Sanırım bana sordunuz.
Şimdi üşenmedim ip bağladım. Uçağa binmeden önce bavulların ağırlıklarını ölçtüğüm tartı ile kaldırıp baktım. Stock halinde pedallar dahil 13,90 geldi.

Sanırım bana sordunuz.
Şimdi üşenmedim ip bağladım. Uçağa binmeden önce bavulların ağırlıklarını ölçtüğüm tartı ile kaldırıp baktım. Stock halinde pedallar dahil 13,90 geldi.
14 kg. bu tarz bir bisiklet için gayet makul bir ağırlık

(link)

Şu bisiklet hakkındaki fikirleriniz nedir? Jant seti internette yazanlara bakılırsa iyi bir şey gibi.

Fiyatı da iyiymiş yalnız:)

Aynı bisikleti 6'ya koyan da var, 7.5'a koyan da. Herhalde jantlarından dolayı fiyatı öyle fark ediyor gibi. ebay'e falan biraz baktım da, tek tük fiyat bulabildim. Jantların ikinci el ederi 3500 gibi görünüyor ama emin de değilim. Jantları özellikle bilen varsa diye fikir almak istiyorum ben de zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan78
Pinarello sevenlere gelsin :) (link)

Sahibinden'e ilan vereceğim. Verdikten 1-2 gün sonra burada dalga konusu olur muyum diye kaç gündür fiyat belirlemeye çalışıyorum. :D
Bisikletinizin modeliyle aynı olan diğer ilanlardaki bisikletlerin fiyatlarına göre fiyat belirleyebilirsiniz. Eğer bisikletin sıfır fiyatı belliyse durumuna göre %30 civarı fiyat kırarak ilana koyabilirsiniz. Eğer hiçbir fikriniz yoksa bu konu başlığı altında bisikletinizin detaylı görsellerini ve özelliklerini paylaşıp forum üyelerinden yardım isteyebilirsiniz. Unutmayın bir bisiklet 10 km dahi kullanılmış olsa bile 2. el olarak geçer. 2. elde ise garanti devre dışı kalır. Bu yüzden sıfırından 50-100 tl düşük fiyata koyarsanız sizin de söylediğiniz gibi dalga konusu olabilir ilanınız.

Geri