Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
@Bıyıkov (link)

(link)

Pedallara 500 TL dersek.

(link)

Sistemi de Ultagra Dİ2 ya upgrade edelim dersek. 18500 TL + 9000 Powermetre + 1000 TL sele + 500 TL pedal + 16500 Upgrade Kiti = 45.500 TL ikinci el oldukları göz önünde bulundurulursa bence makul bir fiyat.

Bisikletin üstünde zaten Ultegra Di2 var.

@Goflet 18.000 Di2 için geçerli fiyatmış kusura bakmayın onu düşelim fiyattan o zaman.
Düzelttim ilk mesajımda. Çok uçuk fiyat gelmedi bana açıkçası.
Pahalı olabilir ama fantastik bir fiyat değil.

iyi de , adam istedigi fiyati yazar ilanina , sonucta urun onun para alicinin. isteyen alir istemeyen almaz ? simdi neden o fiyati yazdin diye , arkadas linc mi edilecek ? gelecek zam vs bosver , 25000.-TL yazsa kim ne diyebilir ki ?

Katılıyorum isteyen istediği fiyatı yazar satılır satılmaz ona piyasa alıcı karar verir. :harika:

Buna atalarımız her topal atın kör alıcısı olur derler (teşbihte hata olmaz kimsenin sattığı ürüne laf etmiyorum ).
Hatta piyasadaki ikinci el ürünlerin fiyatının yüksek olması makul fiyat belirleyen satıcıların işine gelir. Bu da farklı bir bakış açısı .
Birde bu başlığın açılma sebebi de dikkat çeken satışlar üzerinde konuşmak değil mi? @kocak04 hem reklamın iyisi kötüsü olmaz :harika:

@Bıyıkov (link)

(link)

Pedallara 500 TL dersek.

(link)

Sistemi de Ultagra Dİ2 ya upgrade edelim dersek. 18500 TL + 9000 Powermetre + 1000 TL sele + 500 TL pedal = 29.000 TL.
Dogru hesaplamalar tabi ama ne kadarina ihtiyaç var sorusu da sorulabilir. Bisikletin ustundeki sele de ortalama bir sele ve rahat gelirse yeni bir seleye 1000 lira verilmeyebilir. Yada powermetre icin cok farkli opsiyonlar mevcut. Pedal alinacagina cift pedaldan guc olcen favero alinabilir. Bir tasla 2 kus yapılabilir. Tercih ve butce meselesi tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Katılıyorum isteyen istediği fiyatı yazar satılır satılmaz ona piyasa alıcı karar verir. :harika:

Buna atalarımız her topal atın kör alıcısı olur derler (teşbihte hata olmaz kimsenin sattığı ürüne laf etmiyorum ).
Hatta piyasadaki ikinci el ürünlerin fiyatının yüksek olması makul fiyat belirleyen satıcıların işine gelir. Bu da farklı bir bakış açısı .
Birde bu başlığın açılma sebebi de dikkat çeken satışlar üzerinde konuşmak değil mi? @kocak04 hem reklamın iyisi kötüsü olmaz :harika:

Tabiki öyle zaten burada amaç neden o fiyata satıyorsun değil , o fiyata değer mi değmez mi tartışması.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde ve Clal
Tabiki öyle zaten burada amaç neden o fiyata satıyorsun değil , o fiyata değer mi değmez mi tartışması.
Cevap veriyorum. Ben vermem 😅 😅 😅

Temel sıkıntı şu bence , satıcı yazdığı rakama pazarlık payı koyuyor . Muhtemelen %20-25 indirim yapacaktır . O zaman yukarda örneği geçen bisiklet için rasyonel bi fiyat olacaktır.

Satıcıyı buna iten alıcının illa marjinal indirim istemesinden kaynaklı . Bana da gelen teklifler var ilanım için , ben pazarlık sevmediğim için makul bi fiyat yazdım ama gelen teklifler adamı çileden çıkarıyor. Neye teklif verdiğini bile bilmeden %50-40 düşük fiyat veriyor . O zaman da diyorsun ki ben pahalı yazayım

(link) ilanlarını takip edebilirsiniz. Özellikle tur bisikletlerini kendisi donatıp uzun tura hazır bir şekilde uygun fiyata satıyor. Geçen gün bir arkadaşıma da satın aldık. Bilginiz olsun.
(link)
(link)

Havasından mıdır, suyundan mıdır bilinmez Güneydoğu tarafından fantastik ilanlar çıkıyor. :)

Buyrunuz (link)

8780 TL ile ne istediğini bilen bir fiyatı var. Üste 20 TL verip 8800 teklif etmeyi düşünüyorum.

Havasından mıdır, suyundan mıdır bilinmez Güneydoğu tarafından fantastik ilanlar çıkıyor. :)

Buyrunuz (link)

8780 TL ile ne istediğini bilen bir fiyatı var. Üste 20 TL verip 8800 teklif etmeyi düşünüyorum.
Ya kabul ederse :d

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Temel sıkıntı şu bence , satıcı yazdığı rakama pazarlık payı koyuyor . Muhtemelen %20-25 indirim yapacaktır . O zaman yukarda örneği geçen bisiklet için rasyonel bi fiyat olacaktır.

Satıcıyı buna iten alıcının illa marjinal indirim istemesinden kaynaklı . Bana da gelen teklifler var ilanım için , ben pazarlık sevmediğim için makul bi fiyat yazdım ama gelen teklifler adamı çileden çıkarıyor. Neye teklif verdiğini bile bilmeden %50-40 düşük fiyat veriyor . O zaman da diyorsun ki ben pahalı yazayım

O tip düşük yazanlara cevap bile vermeyin en güzel ceza o :)

Geri