trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.706
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisikleti koymayı unutmuşlar. 😆 😆Buna ne dersiniz fiyata?
(link)
Arkadaşlar biraz saçma gelebilir belki size ama, otomatik vites araba misali, güçten ve rotadan hesaplayarak, vites ayarini otomatik yapacak bir set istiyorum ben. Sürüş esnasında neden sürekli viteslerle boğuşuyoruz. Olabilir mi sizce?
Arkadaşlar biraz saçma gelebilir belki size ama, otomatik vites araba misali, güçten ve rotadan hesaplayarak, vites ayarini otomatik yapacak bir set istiyorum ben. Sürüş esnasında neden sürekli viteslerle boğuşuyoruz. Olabilir mi sizce?
Bırden hızlanmak ıstesem catır çutur vites degısır felan gerek yokArkadaşlar biraz saçma gelebilir belki size ama, otomatik vites araba misali, güçten ve rotadan hesaplayarak, vites ayarini otomatik yapacak bir set istiyorum ben. Sürüş esnasında neden sürekli viteslerle boğuşuyoruz. Olabilir mi sizce?
hazır yapılmışı var:Arkadaşlar biraz saçma gelebilir belki size ama, otomatik vites araba misali, güçten ve rotadan hesaplayarak, vites ayarini otomatik yapacak bir set istiyorum ben. Sürüş esnasında neden sürekli viteslerle boğuşuyoruz. Olabilir mi sizce?
maşa orjinal değil, hali ile kadroda kim kaybetmiş bu fiyata sworks 2 tane almak gerekir(link) S works S works müdür?
Sizdeki speeder bunu her bakımdan tokatlar bence.(link)
şuna ne diyorsunuz . bu bisikletin fiyatı galiba daha fazla idi öyle hatırlıyorum. kadro boyu uysa güzel fiyat vermiş aslında.
Yok ben g2 düşünüyorumSizdeki speeder bunu her bakımdan tokatlar bence.