Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@Goflet (link) güzel fiyat bence temiz setse. Pazarlık payı illaki vardır.
Rotorsuz fiyatı 18300 e geliyor.

Scudo
Onu yerine şunu alacaksın arada 4 bin fark var + dura ace aynakol.Grupseti söküp kadroyu satacaksın.

(link)

Hali hazırda 105 setiniz varsa, aynakol kaset gibi elektronik olmayan parçaları değiştirmeden de Di2 upgrade yapılabilir. Ben şu an benzer bir şey yapıyorum. Her parçayı sıfırının yüzde 60-70ine bulduğum an alıyorum. Yaza kadar tamamlamış olcam umarım.

O da bir yol tabi ama beklemek zor :) Aslında aşağıdaki gibi upgrade set var ama malum dolar kuru

(link)

Şu sitede daha uygun fiyata var ama Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı bilmiyorum ne yazık ki: (link)

Bu kurlarla hiçbir şey alınmaz.

Arkadaşlar biraz saçma gelebilir belki size ama, otomatik vites araba misali, güçten ve rotadan hesaplayarak, vites ayarini otomatik yapacak bir set istiyorum ben. Sürüş esnasında neden sürekli viteslerle boğuşuyoruz. Olabilir mi sizce?

Arkadaşlar biraz saçma gelebilir belki size ama, otomatik vites araba misali, güçten ve rotadan hesaplayarak, vites ayarini otomatik yapacak bir set istiyorum ben. Sürüş esnasında neden sürekli viteslerle boğuşuyoruz. Olabilir mi sizce?

Konuyla alakasız oluyor gittikçe ancak kısaca cevaplayayım. Di2ler'de ön aktarıcıyı otomatik değiştirme ayarı var bildiğim kadarıyla. Siz arka vitesi değiştirdikçe, oranı koruyacak şekilde önü de otomatik değiştiriyor. Ama sanırım çok fazla insanın sevdiği bir özellik degil yol bisikletlerinde.

Onun dışında da Shimano'nun 3 vitesli otomatik bir sistemi olduğunu biliyorum ancak oldukça eski bir teknoloji ve Shimano da artık desteklemiyor olabilir.

Olmaz.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Bırden hızlanmak ıstesem catır çutur vites degısır felan gerek yok :D

O degılde videoyu ben up etmısım :D youtupta yoktur dıyodum unutmusum yüklediğimı :d

Son düzenleme:
  • Beğen
hazır yapılmışı var:
(link)
bu da dcrainmaker incelemesi (4 yıllık):
(link)

• Beğen
@Murat B. Çok teşekkür ederim. 2016 yılında prototip iken, şimdi satılır vaziyete gelmiş. Fiyat da alınabilir seviyelerde 799 usd. Biraz da tecrübeleri bulup, okumaya çalışayım.

@TrEddieMercury size de cevabınız için teşekkür ederim. Ön aktarıcının otomatik olmasi da aslinda problemin büyük kısmını çözüyor aslında. Ama markadan dolayı sanırım, fiyatları çok yüksek hala.

Konu dışı oldu özür dilerim.

Selamlar,

Kimsenin günahını almak istemem ancak ekteki ilan ve ilan sahibinin diğer ilanları hiç güven vermedi, paylaşmak istedim. Faturasının olmadığını, spotcudan aldığını söyledi arkadaş, aklıma başka bişey gelmesin şeklinde de içimi rahatlatma girişiminde bulundu ki baya rahatladım :D

Link eğer verilemiyorsa, ilan no : 888531031

(link)

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
(link)

şuna ne diyorsunuz . bu bisikletin fiyatı galiba daha fazla idi öyle hatırlıyorum. kadro boyu uysa güzel fiyat vermiş aslında.

Geri