Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Başına 1 koymayı unutmuştur tahminim.
İlan sahibi bir yanlışlık yapmadığını söylüyor. Israrla birkaç kez sordum ona rağmen 4 kg olduğunu söylüyor grup setin 2 kilo olduğunu söyleyince bir anda 2 den 4 kilo oluverdi bisiklet. Bütün parçaları sayarsak sahibine ancak ozaman öğrenebileceğiz galiba...

İlan sahibi bir yanlışlık yapmadığını söylüyor. Israrla birkaç kez sordum ona rağmen 4 kg olduğunu söylüyor grup setin 2 kilo olduğunu söyleyince bir anda 2 den 4 kilo oluverdi bisiklet. Bütün parçaları sayarsak sahibine ancak ozaman öğrenebileceğiz galiba...
tartı bozuktur belki. niye adama yükleniyonuz birinizde düşündü mü acaba tartı alıp hediye etksek diye :/

Forumun en gereksiz 10 başlığı listesine rahatlıkla girecek bir başlık. Yorumlara güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

• İnanılmaz
Tepkiler: yavuzkosar
Artık şaşıramıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
(link)

“Şehir bisikleti olarak kullanılabilmesi için gidon ters takılmıştır. İsteyen gidonu düz takarak Yol Yarış Bisikleti olarak kullanabilir.”

Linwelin
Dağ keçisi gibi olmuş velespid:komik: gözüm kanadı derler ya öyle:acpsnr:

• Hahaha
Tepkiler: Linwelin
(link)
“Şehir bisikleti olarak kullanılabilmesi için gidon ters takılmıştır. İsteyen gidonu düz takarak Yol Yarış Bisikleti olarak kullanabilir.”

Uzun zamandır gördüğüm en korkunç şey bu

Merhabalar sizce bu ilanda yanlış birşey var mı sahibindencom duayeni arkadaşlar bir göz gezdirebilir misiniz Fiyat nasıl ? Bisiklet piyasasını hiç bilmiyorum. Ben kullanıcıyım hiç bisiklet satmadım.Bisiklet benim. İlan no:885019052

Merhabalar sizce bu ilanda yanlış birşey var mı sahibindencom duayeni arkadaşlar bir göz gezdirebilir misiniz Fiyat nasıl ? Bisiklet piyasasını hiç bilmiyorum. Ben kullanıcıyım hiç bisiklet satmadım.Bisiklet benim. İlan no:885019052
fiyat olarak bi tık fazla gibi. 1-2 senelik olsa normal olurdu bence ama şuda var ciddi alıcıda senin düşündüğün pazarlık payından fazlasını zorlar zaten :D (ölücüler hariç) muhtemelen 2 bine bitiririm diye düşündün.

gerçi zırhlı lastikleride vereceğini yazmışsın. tanesi 150 tl ye kadar çıkmış onlarında. tekrar düşündüm iyi fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: Cenkay Aker
fiyat olarak bi tık fazla gibi. 1-2 senelik olsa normal olurdu bence ama şuda var ciddi alıcıda senin düşündüğün pazarlık payından fazlasını zorlar zaten :D (ölücüler hariç) muhtemelen 2 bine bitiririm diye düşündün.

gerçi zırhlı lastikleride vereceğini yazmışsın. tanesi 150 tl ye kadar çıkmış onlarında. tekrar düşündüm iyi fiyatı.
Aynen hocam. Zaten gelen mesajlar insanı hayattan soğutur. En sonunda ilandan kaldırıp salona duvar dekoru olarak asacağım bisikleti. Mesaj atanların çoğu açıklamayı bile okumuyor.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Aynen hocam. Zaten gelen mesajlar insanı hayattan soğutur. En sonunda ilandan kaldırıp salona duvar dekoru olarak asacağım bisikleti. Mesaj atanların çoğu açıklamayı bile okumuyor.
benimde benzer ilanım var. bekleyin fiyatlar artınca o fiyatın ideal bi fiyat olduğunu anlarlar :D iki gün önce birine çok güzel bi fiyat verdim satayım istanbula gidip letgoda ilanda olan bir bisikleti alayım dedim kabul etmedi. dahada o fiyata düşmem bende, artık sıfırını 2021'de taksitle alacağım gibi.

• Beğen
Tepkiler: Cenkay Aker
Şu bisikletin fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali

(link)

Ultegra Di2 sistem, Qring aynakol, powermetre, Specialized Power sele gibi donanımı var. Pazarlık payını da düşünürsek, içinde bulunduğumuz zamana göre fiyatı biraz yüksek ancak çok da abartılı değil bence.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı

(link)
Sifirini bulabildiginiz bayilerde nakit 19 civarina alabilirsiniz. Ben 1.5 ay kadar once 3.2 yi alirken 18.5 e de birakan yerler vardi ama bulmasi cok kolay degil.
Geri kalan parcalari da temin etmek için 12000 gerekir mi cok emin degilim. Benim 3.2 den vazgecme sebebim ise Di2 nun olasi ariza/hasar durumlarinda mekanik versiyona gore cok maliyetli olabilecegi konusuydu.
Umarim gonlunuze gore olur.

Yok zaten alacağımdan değil.Sizin fikirlerinizi merak ettim.Biraz ikinci el oto pazarı gibi olmuş.

Geri