Haluk Eke
Daimi Üye
- Tepki
- 1.291
- İsim
- Haluk Eke
- Başlangıç
- 1956—57
- Bisiklet
- Specialized
Satan arkadaş garantide vermiş. Bence alınır.Fark Yaratmak İsteyene Sıfırdan Özel Olarak Toplanmış Cihaz: Specialized Görünümlü Salcano XRS 30 - 7500 TL
(link)
İlan sahibi bir yanlışlık yapmadığını söylüyor. Israrla birkaç kez sordum ona rağmen 4 kg olduğunu söylüyor grup setin 2 kilo olduğunu söyleyince bir anda 2 den 4 kilo oluverdi bisiklet. Bütün parçaları sayarsak sahibine ancak ozaman öğrenebileceğiz galiba...Başına 1 koymayı unutmuştur tahminim.
tartı bozuktur belki. niye adama yükleniyonuz birinizde düşündü mü acaba tartı alıp hediye etksek diye :/İlan sahibi bir yanlışlık yapmadığını söylüyor. Israrla birkaç kez sordum ona rağmen 4 kg olduğunu söylüyor grup setin 2 kilo olduğunu söyleyince bir anda 2 den 4 kilo oluverdi bisiklet. Bütün parçaları sayarsak sahibine ancak ozaman öğrenebileceğiz galiba...
Evet diğer başlıklarda atomu parçalıyorlar.Forumun en gereksiz 10 başlığı listesine rahatlıkla girecek bir başlık. Yorumlara güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.
Artık şaşıramıyorum .İlan sahibi bir yanlışlık yapmadığını söylüyor. Israrla birkaç kez sordum ona rağmen 4 kg olduğunu söylüyor grup setin 2 kilo olduğunu söyleyince bir anda 2 den 4 kilo oluverdi bisiklet. Bütün parçaları sayarsak sahibine ancak ozaman öğrenebileceğiz galiba...
(link)
“Şehir bisikleti olarak kullanılabilmesi için gidon ters takılmıştır. İsteyen gidonu düz takarak Yol Yarış Bisikleti olarak kullanabilir.”
fiyat olarak bi tık fazla gibi. 1-2 senelik olsa normal olurdu bence ama şuda var ciddi alıcıda senin düşündüğün pazarlık payından fazlasını zorlar zatenMerhabalar sizce bu ilanda yanlış birşey var mı sahibindencom duayeni arkadaşlar bir göz gezdirebilir misiniz Fiyat nasıl ? Bisiklet piyasasını hiç bilmiyorum. Ben kullanıcıyım hiç bisiklet satmadım.Bisiklet benim. İlan no:885019052
Aynen hocam. Zaten gelen mesajlar insanı hayattan soğutur. En sonunda ilandan kaldırıp salona duvar dekoru olarak asacağım bisikleti. Mesaj atanların çoğu açıklamayı bile okumuyor.fiyat olarak bi tık fazla gibi. 1-2 senelik olsa normal olurdu bence ama şuda var ciddi alıcıda senin düşündüğün pazarlık payından fazlasını zorlar zaten(ölücüler hariç) muhtemelen 2 bine bitiririm diye düşündün.
gerçi zırhlı lastikleride vereceğini yazmışsın. tanesi 150 tl ye kadar çıkmış onlarında. tekrar düşündüm iyi fiyatı.
benimde benzer ilanım var. bekleyin fiyatlar artınca o fiyatın ideal bi fiyat olduğunu anlarlarAynen hocam. Zaten gelen mesajlar insanı hayattan soğutur. En sonunda ilandan kaldırıp salona duvar dekoru olarak asacağım bisikleti. Mesaj atanların çoğu açıklamayı bile okumuyor.
Şu bisikletin fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
(link)
Fizik de ayağa düşmüş. Vay fizikçilerin haline.Evet diğer başlıklarda atomu parçalıyorlar.
Sifirini bulabildiginiz bayilerde nakit 19 civarina alabilirsiniz. Ben 1.5 ay kadar once 3.2 yi alirken 18.5 e de birakan yerler vardi ama bulmasi cok kolay degil.Şu bisikletin fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
(link)