Tuzlu_Fıstık
Kendin ol Sonradan Görme olma
- Tepki
- 1.259
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Adamdaki muhakemeye bak: sadece iskeleti 2 kg gelen "biskelet" hiç 4 kilo olur mu be birader. Kusura bakmayın da bu adam ya ağırlık ölçü birimlerinden bihaber ya da hiç dayak yememiş.2 kg denilen bisikletin ilan sahibinin dediğine göre ''iskeleti'' eklemeyi unutmuş ve tahminen 3.5-4kg'mış bu değerler imkansız diye düşünüyorum bu bisiklet için.
Benim bisiklet 56 kadro 6.55 kgDünyanın en hafif seri üretim bisikleti ünvanına sahip Specialized Aethos 52cm kadroda Dura-Ace grupset ile 5.95 kg ağırlığa ve 11.750£ (~121.000TL) fiyata sahip. Bu ilandaki aletin Scott olduğu bile şüpheli. Salcano kadroyu boyayıp üzerine stickeri basmış bile olabilir.

Aethos dünyanın en hafif disc frenli bisikleti , disc frenli ona yaklaşabilen yokBenim bisiklet 56 kadro 6.55 kg
52 kadro olsa dünyanın en hafif bisikletine ortak olacaktı251346 dosyayı görüntüle
Başına 1 koymayı unutmuştur tahminim.2 kg denilen bisikletin ilan sahibinin dediğine göre ''iskeleti'' eklemeyi unutmuş ve tahminen 3.5-4kg'mış bu değerler imkansız diye düşünüyorum bu bisiklet için.
Diyelim ki 39 yıldır yatan bir bisiklet. Tembelleşmiştir bu, daha yürümek istemez. Fiyat uygun ama üzerine 2000 lira harcanırsa olur. Gideri var.(link)
Sıfır olduğunu söylüyor (81 model). Ne düşünüyorsunuz? Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.
56 ile 52 arasında 600 gram fark oluyorsa, 48 kadro da 5,35 kg mi olacak?Benim bisiklet 56 kadro 6.55 kg
52 kadro olsa dünyanın en hafif bisikletine ortak olacaktı251346 dosyayı görüntüle
Karpuz şaplatır gibi el ile okkalayıp yazmış fiyatı. Satarken hafif gelmiş belli ki. Almaya kalksa aynı bisikleti, bu ne be gülle gibi çemkirir bu ağırlığı yazan uyanık.56 ile 52 arasında 600 gram fark oluyorsa, 48 kadro da 5,35 kg mi olacak?
Kadro ağırlığı olarak 56 ile 52 arasında 50 gram fark yoktur muhtemelen. Gidonun ve boğazın 1'er boy daha büyük olması ve biraz daha fazla kablo kullanılması ile beraber en fazla 100 gram fark olur...
Sanırım yanlış anlaşıldım bisiklet ihtiyacım yok teşekkür ederim. Sadece 4000 bin civarlarına 105 setli bisikletler var demek istemiştim, gerçi kimse ederini istemiyor o ayrı mevzu. Şuan ki bisikletimden memnunum, sadece jant eksiğimiz var oda kısmet ne zamansa o zaman güncellenecek@yavuzkosar 2014 Fuji Sportif 1.3 var ilgilenirseniz özelden yazabilirsiniz. Ön aktarıcı tiagra, kollar ve arka aktarıcı 105 5700. Jantlar mavic aksium disk (mekanik).