Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

hocam çok takılmayın 2 kg kadrodur kadro:)

Scudo
Kadroset 2,5 kg olsa, teker takımı (jant+qr+lastik+iç lastik) 3,5 kg, tiagra 3 kg, sele takımı 0,5 kg, gidon takımı 0,5 kg, kablolar-pedallar-furç 0,75 kg desek = 10,75 kg ediyor.

2 kg denilen bisikletin ilan sahibinin dediğine göre ''iskeleti'' eklemeyi unutmuş ve tahminen 3.5-4kg'mış bu değerler imkansız diye düşünüyorum bu bisiklet için.
Adamdaki muhakemeye bak: sadece iskeleti 2 kg gelen "biskelet" hiç 4 kilo olur mu be birader. Kusura bakmayın da bu adam ya ağırlık ölçü birimlerinden bihaber ya da hiç dayak yememiş.

Dünyanın en hafif seri üretim bisikleti ünvanına sahip Specialized Aethos 52cm kadroda Dura-Ace grupset ile 5.95 kg ağırlığa ve 11.750£ (~121.000TL) fiyata sahip. Bu ilandaki aletin Scott olduğu bile şüpheli. Salcano kadroyu boyayıp üzerine stickeri basmış bile olabilir.
Benim bisiklet 56 kadro 6.55 kg
52 kadro olsa dünyanın en hafif bisikletine ortak olacaktı :(B19AA58D-4C1A-4CB9-9B66-8F7A16F11B38.jpeg

• Beğen
Tepkiler: TafLan
205 gram oynuyor demek ki en hafif bisiklette bu mantıkla sizin bisiklet 52 kadroda 6,35 kg falan olur. 😂

vay be kilolara bak maşası hariçmi :hihi:

3950 TL'ye sıfır Bisan rx9300 aldım ,ürün elime 10 Kasım'da ulaştı. 60 TL'ye Vittoria jant bandı aldım. Etti mi 4010. Söylenene ve bu sitede de paylaşıldığına göre satışa çıkacak fiyatı 4800 TL. 850 TL'lik bir zam pardon güncelleme gelmiş benim makineye+maşa karbon değil ve frenler tektro. Bendeki ise karbon maşa+tüm aksamlar Shimano. Ben de 4000e ilana koyup şöyle yazmayı düşünüyorum:Keyfe keder,kralına değil alayına gider!🔪
Ayrıca son 1 haftadaki mesajların hepsini okudum. Bu sitenin amacı insanlara yol göstermek ,bilgi paylaşımı vasıtasıyla uyeler arasında yardımlaşma sağlamak. Saygı çerçevesinde tartışma her zaman iyidir. İsteyen istediği fiyata ilana koyar bisikletini,ama insanlar da bunun karşılığında bu ilanı değerlendirmek için olumlu-olumsuz yorumlarda bulunabilir

İkinci el 105 setli bisiklet alınabilir 4000 bin civarlarına ?

@yavuzkosar 2014 Fuji Sportif 1.3 var ilgilenirseniz özelden yazabilirsiniz. Ön aktarıcı tiagra, kollar ve arka aktarıcı 105 5700. Jantlar mavic aksium disk (mekanik).

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben bir ürünü satışa koyacağım zaman önce şu iki soruya kendimce cevap arıyorum, daha sonra ilan veriyorum.

1. Ben alıcı olsaydım gerçekten bu fiyata almak ister miydim?
2. Piyasada satışta olan bu 2.el ürünün ortalama fiyatı ne?

(link)

Sıfır olduğunu söylüyor (81 model). Ne düşünüyorsunuz? Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.
Diyelim ki 39 yıldır yatan bir bisiklet. Tembelleşmiştir bu, daha yürümek istemez. Fiyat uygun ama üzerine 2000 lira harcanırsa olur. Gideri var.
Her kör satıcının bir kör alıcısı düsturu ile fiyatlanıyor ikinci el. Ben bu fiyatı yazayım, bir veren çıkar kafası hakim. Yadırgamıyorum. Yadırgadığım, herkesin fiyatları şişirip ürün sattığı ortama bir ürün koyduğunuzda üstelik ortamda uçuşan rakamlardan değil, olması gereken fiyattan, hemen fiyata ölücü tekliflerin yağması. Uzun uzun anlatıyorsunuz. Zaten bu tayfa, ölücü tayfa yani, sizden alıp başka ortamda pahalıya satacak olan çakal tayfası. Engelleyip geçiyoruz.

Benim bisiklet 56 kadro 6.55 kg
52 kadro olsa dünyanın en hafif bisikletine ortak olacaktı :(251346 dosyayı görüntüle
56 ile 52 arasında 600 gram fark oluyorsa, 48 kadro da 5,35 kg mi olacak?

Kadro ağırlığı olarak 56 ile 52 arasında 50 gram fark yoktur muhtemelen. Gidonun ve boğazın 1'er boy daha büyük olması ve biraz daha fazla kablo kullanılması ile beraber en fazla 100 gram fark olur...

56 ile 52 arasında 600 gram fark oluyorsa, 48 kadro da 5,35 kg mi olacak?

Kadro ağırlığı olarak 56 ile 52 arasında 50 gram fark yoktur muhtemelen. Gidonun ve boğazın 1'er boy daha büyük olması ve biraz daha fazla kablo kullanılması ile beraber en fazla 100 gram fark olur...
Karpuz şaplatır gibi el ile okkalayıp yazmış fiyatı. Satarken hafif gelmiş belli ki. Almaya kalksa aynı bisikleti, bu ne be gülle gibi çemkirir bu ağırlığı yazan uyanık.

@Scofield8347 56-52 kadro arasında 550 gram fark olmaz sanmıyorum.
(link)
3,9 kg varmış disksiz.

Berk firması acayip güzel işler yapıyor, bu da onlardan biri. Çok fazla prototiplerle uğraşıyorlar ve elde ettikleri sonuç inanılmaz hafif bisiklet ve parçalar. Zamanında weightweenies forumlarında karbon fiber parça yapıp satıyordu sonradan bir şirket kurdu ve bir kaç WT takımına özel parçalar üretti. Bu gördüğümüz bisiklet juraj ve ekibinin mühendislik/işçilik yeteneğinin ne kadar özel olduğunu gösteriyor. Tabi bunu alıp kullanmaya kalksan muhtemelen uzun vadede ciddi problemlerle karşılaşırsın ama böyle böyle gelişiyor endüstri. Zamanında kendileriyle çalışmak istemiştim ama malesef yurtdışından birine sponsor olacak kadar büyük değiliz diye nazik bir şekilde geri çevirmişlerdi beni.:uzgnm:

@yavuzkosar 2014 Fuji Sportif 1.3 var ilgilenirseniz özelden yazabilirsiniz. Ön aktarıcı tiagra, kollar ve arka aktarıcı 105 5700. Jantlar mavic aksium disk (mekanik).
Sanırım yanlış anlaşıldım bisiklet ihtiyacım yok teşekkür ederim. Sadece 4000 bin civarlarına 105 setli bisikletler var demek istemiştim, gerçi kimse ederini istemiyor o ayrı mevzu. Şuan ki bisikletimden memnunum, sadece jant eksiğimiz var oda kısmet ne zamansa o zaman güncellenecek :)
IMG_20201129_173945_184 (1).jpg

Geri