Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Burada market bölümünde olsun, sahibinden veya letgo üzerinden olsun ilanları anlık takip edip anında kapatıp akşamına üzerine misliyle ekleyip satan elemanlar var. Yaptıkları işe ticaret diyorlar. He anasını satayım forum sen para kazan diye kuruldu çakal seni.

arızalandığı için acilen yeni telefon almam gerekiyor, expressteknoloji.com adındaki sitede fiyatlar şüphe uyandıracak kadar uygun, acaba güvenilir bir site midir, hakkında bir şikayete rastlamadım, pazar olduğu için telefonlara cevap vermiyorlar, bir sitenin güvenilir olup olmadığını anlamanın kestirme bir yöntemi var mıdır?(link)

arızalandığı için acilen yeni telefon almam gerekiyor, expressteknoloji.com adındaki sitede fiyatlar şüphe uyandıracak kadar uygun, acaba güvenilir bir site midir, hakkında bir şikayete rastlamadım, pazar olduğu için telefonlara cevap vermiyorlar, bir sitenin güvenilir olup olmadığını anlamanın kestirme bir yöntemi var mıdır?(link)
ve bingo, an itibariyle şikayetvar.com'a şikayetler düşmeye başladı. Fiyatlar piyasanın bu kadar altında olunca insan işkilleniyor haliyle.Kapıda ödeme seçeneğini sordum ,yok dediler.Şimdi cazip fiyatlara aldanıp alış-veriş yapanlar tüketici mahkemesiydi, savcıydı, hukuktu...uğraşacaklar. Bir rivayete göre istanbulbilişim.com'u batıranların yeni operasyonu bu site.

@emir yakup bulut Facebook'da Teknoess grubu var Emin Yılmaz sahibi. Ben kendisinden telefon aldim gayet güvenilir ve guzel fiyatlı telefonlar satiyor takip edip danışabilirsin. Garantili, yurtdışı vs bütçene göre birsey bulursun.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
(link)

1 kere kullandıgını yazınca şansımı deneyip güzel bir rakamda anlaştık lakin, soranın sitesi üzerinden aldıgı tarihi kanıtlamasını istediğimde laf evirip çevirmeler akabinde engellendiğim ilan :)

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve nbparkin
(link)

1 kere kullandıgını yazınca şansımı deneyip güzel bir rakamda anlaştık lakin, soranın sitesi üzerinden aldıgı tarihi kanıtlamasını istediğimde laf evirip çevirmeler akabinde engellendiğim ilan :)
Taytlar hijyenik ürünlerdir. İkinci ele bakmayın derim. Sıkıntı yaşarsınız.

@undefined Hocam taytlar yıkandıkça pedleri bulaşık süngeri gibi oluyor. Evsafını yitiriyor. Tavsiye etmem 2. el almanızı...Benim 6 defa yıkadığım Shimano taytım var. İlk aldığım güne göre etkisinde alaka yok.

Geçen gün Amortisör çalışmıyor! konusunda yazmıştım.
Şeytan dürtüp duruyor. Havalı amortisöre geçme niyetim var.
Sahibinden de 2. el bir tane buldum. Sizce bu alınır mı?
(link)

Hepsiburada ve n11 üzerinde bir kaç satıcı var decathlon ürününü decathlondan daha pahalıya satıyor ve garanti diye bir şey yok. Bunlara kalırsa tek akıllı kendileri.
885 den düşmüş bır de vuuuu hemen alayım 2 tane
Aşağıdaki bisiklet eski bisikletim, ekim ayı gibi satmıştım. Sattıgım rakamı söylemiyim de yazdıgı rakam baya ütopik kalıyor sattıgım rakam yanında.
Ticaret güzel şeydir alırsın satarsın vs. Belkide başkasından aldı ama kıbrıstan sıfır aldım demek falan ne gerek var yalana be kardeşim 🤔228445 dosyayı görüntüle
faturasının resmını atacak zaten kardeşı çekemıyor mu? Yoksa Kıbrıs'ta foto çekmek yasak mı :D

(link)
bu dogru olabilr mi , yani dunya da sadece 1000 tane var ve burada fiyati 45500 TL yani yaklasik 6100.-usd ?

(link)
bu dogru olabilr mi , yani dunya da sadece 1000 tane var ve burada fiyati 45500 TL yani yaklasik 6100.-usd ?
İlk sahibi mi acaba, bunu alacak olsam kesin fatura isterdim :)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
(link)
bir-isi-ibneligine-yapmak_374145.jpg

Dün benim de apartman içinden çalındı. Artık markalı çoğu bisikletin seri numaraları var ilan sitelerinde bu bilgileri de sorgulayabilmemiz lazım.

(link)

Ahh sahibinden com sahibinden com olalı hiç görmedi böyle bir satış
geberiyorum gülmekten kalmadı benden kederden eserrrrrrrr

Böyle bir ilan var ilk 10k dan koyuldu 5 sonra 6k gidip geliyor. Fabrikasyon bile olsa bu para verilir mi bilemedim ? Klasik seviyorum ama bana biraz abartı geliyor bu fiyatlar. Edirne tarafında da bir abimiz 10k ya koymuştu bulamadım.
(link)

Geri