Hepsiburada ve n11 üzerinde bir kaç satıcı var decathlon ürününü decathlondan daha pahalıya satıyor ve garanti diye bir şey yok. Bunlara kalırsa tek akıllı kendileri.Farklı bir yer ama dolanırken dikkatimi çekti 😁 atayım istedim.
230056 dosyayı görüntüle
230057 dosyayı görüntüle
ve bingo, an itibariyle şikayetvar.com'a şikayetler düşmeye başladı. Fiyatlar piyasanın bu kadar altında olunca insan işkilleniyor haliyle.Kapıda ödeme seçeneğini sordum ,yok dediler.Şimdi cazip fiyatlara aldanıp alış-veriş yapanlar tüketici mahkemesiydi, savcıydı, hukuktu...uğraşacaklar. Bir rivayete göre istanbulbilişim.com'u batıranların yeni operasyonu bu site.arızalandığı için acilen yeni telefon almam gerekiyor, expressteknoloji.com adındaki sitede fiyatlar şüphe uyandıracak kadar uygun, acaba güvenilir bir site midir, hakkında bir şikayete rastlamadım, pazar olduğu için telefonlara cevap vermiyorlar, bir sitenin güvenilir olup olmadığını anlamanın kestirme bir yöntemi var mıdır?(link)
Taytlar hijyenik ürünlerdir. İkinci ele bakmayın derim. Sıkıntı yaşarsınız.(link)
1 kere kullandıgını yazınca şansımı deneyip güzel bir rakamda anlaştık lakin, soranın sitesi üzerinden aldıgı tarihi kanıtlamasını istediğimde laf evirip çevirmeler akabinde engellendiğim ilan![]()
885 den düşmüş bır de vuuuu hemen alayım 2 taneHepsiburada ve n11 üzerinde bir kaç satıcı var decathlon ürününü decathlondan daha pahalıya satıyor ve garanti diye bir şey yok. Bunlara kalırsa tek akıllı kendileri.
faturasının resmını atacak zaten kardeşı çekemıyor mu? Yoksa Kıbrıs'ta foto çekmek yasak mıAşağıdaki bisiklet eski bisikletim, ekim ayı gibi satmıştım. Sattıgım rakamı söylemiyim de yazdıgı rakam baya ütopik kalıyor sattıgım rakam yanında.
Ticaret güzel şeydir alırsın satarsın vs. Belkide başkasından aldı ama kıbrıstan sıfır aldım demek falan ne gerek var yalana be kardeşim 🤔228445 dosyayı görüntüle
İlk sahibi mi acaba, bunu alacak olsam kesin fatura isterdim(link)
bu dogru olabilr mi , yani dunya da sadece 1000 tane var ve burada fiyati 45500 TL yani yaklasik 6100.-usd ?
(link)
bu dogru olabilr mi , yani dunya da sadece 1000 tane var ve burada fiyati 45500 TL yani yaklasik 6100.-usd ?