Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Benim bisiklette B'TWİN alur 700 ilanları arasında en temizi o zaman :) bende 5k istiyeyim mi arkadaşlar :) şaka bir yana bisikletimden memnunum allah sattirmasin. 226173 dosyayı görüntüle

Bu fotoğrafın kenarında bisiklete bakan kırmızı elbiseli bir Carmen nasıl olur ?carmen.jpg

Tabi daha modern bir şekilde de olabilir. Fıçı üstünde oturmuş, mataradan şu içerken ..?

Scudo
Değişik insanlar var. Bilgi almak için soru sorarken blok yiyebiliyorsunuz. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Son düzenleme:
Değişik insanlar var. Bilgi almak için soru sorarken blok yiyebiliyorsunuz. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Forum normalleri böyle hocam. Ben alıştım artık. Bir süre sonra sen de alışırsın. Forumun bu sosyokültürel yapısı yüzünden her yıl yüzlerce üye bu forumu terk ediyor. Bir daha dönüp de geriye bile bakmıyor. Kaçıyor resmen bu "değişik insanlar"dan. Sallamayacaksın. Boşver.

Son düzenleme:
Araba piyasasında şu ara sıkıntı var. Belli markalarda acentayı arayın sorun, "Temmuz sonuna belki gelir" denen araçlar var. "Onun da modeli ve rengi belirsiz" diyor acenta. Fiyat listesi var ama arabanın kendisi yok. O yüzden ikinci eller şu aralar çok kıymetli...

2. el mal alıp satma mantığı ve ahlakı olan insan çok az. 2 tane aday ilan var diyelim. bana öncelikli olana sorduğum bir şeyin cevabını beklerken 2. aday elden gidebiliyor. oraya ilan koyduysan her gün bakıp bişey yazan olmuş mu diye bakacaksın yani, orası insanlarla dalga geçme yeri değil.

bi kere de "bana x'i (kadronun boyunu/maşanın ağırlığını vs) gösteren bir foto atar mısın" diyip "bana inanmayan adama mal satmam" gibi karşılıklar da aldım. lan ben sana güvenmek zorunda mıyım? niye güveneyim?

@can_celik Millet problemli... Güvenmek zorunda mısın. Alla alla, tabii soracaksın, tabii araştıracaksın...

ben de 2400 liradan 1700 e inen arkadaşa bi sıkıntısı mı var kadroda maşada çatlak patlak mı var dediğimde seni sevmiştim.... diye cevap verdi :D sonrasında ilanı 2500 e çekip bide üst segment bisikletten anlayanlar yazsın yazmış ilana 😆

Hangi üst segment bisikletmiş abi bu?

Gezinirken denk geldim, bakalım ne cevap verecek 😂D61E9A0A-6BEE-4226-AF7E-146A6A8EB8A0.png

adamcağız sıfırını 9 taksitle 2820 tl ye alabileceğin
Bisan RX 9200

bisiklete, üstüne birkaç ıvır zıvır eklediği için 3300 tl fiyat biçmiş, el insaf yahu !
bi de alay eder gibi ilk gelen alır yazmış

Aşağıdaki bisiklet eski bisikletim, ekim ayı gibi satmıştım. Sattıgım rakamı söylemiyim de yazdıgı rakam baya ütopik kalıyor sattıgım rakam yanında.
Ticaret güzel şeydir alırsın satarsın vs. Belkide başkasından aldı ama kıbrıstan sıfır aldım demek falan ne gerek var yalana be kardeşim 🤔96DC2AF8-88DF-4E96-B5AC-5B42831A2AC9.png

Geri