trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bu son yasanan olaylardan sonra , normallesme surecinde , bisiklete ve bisikletciye daha fazla imkan saglanacak ve saygi gosterilecektir. trafik kurallari yeniden gozden gecirilecek ve reformlar yapilacaktir. bisiklet reformu sonrasi , Hollanda yada Belcika standartlarina ne kadar yaklasacagiz bilemiyorum tabii ama yine de bir seylerin adimlari atilacaktir diye umut ediyorum.
Dolayisiyla da bu tip hadsizleri eskisinden de daha fazla takip etmek , sikayet etmek ve farkindalik yaratmamiz lazim. boylece agir cezalar alip , bu durumun onune gecebiliriz.
Klasik Sahibinden Bisiklet Satıcısı. Adam aldıgı fiyata satmaya çalışıyor şaka gibi.
Sonra hayal kırıklıgına düşüyor bir ay satamayınca. Ardından -1000 Tl lan ne ara bu kadar değer kaybettiii buu enişteee
224099 dosyayı görüntüle
iyimserlik degil de , umut diyelim ; her zaman umut vardır; ama bu umudun her zaman işe yarayacağı ve umut edilen şeyin gerçekleşeceği anlamına da gelemeyecegini biliyorumYazıyı okurken ilk başta Almanya diyeceksiniz sandım. Ortalara doğru Hollanda gözüme ilişti ama finalde Türkiye çıktı 😊 yerel yönetimler bu konuda iyi işler yapmaya başladılar (Ör. İzmir) fakat genel anlamda bu mesaj bence fazla iyimser.
bisikletini yatırım aracı görenler var kardeşim aldın kullandın fiyatı kır bariŞimdi uğraşmak istemiyorum ama sıfırından daha pahalı onlarca bisiklet ilanı var, hatta utanmayıp 2016 model olanı sıfır yeni modelle aynı fiyata koyan, çalıntı olduğu yüzde 90 belli olan -bisikleti arkadaşım bana verdi, modeli ne bilmiyorum- ( son derece bozuk Türkçe ve kömürlük depo gibi yerlerde çekilmiş fotoğraflar) gibi şeylerle tam bir risk işi arkadaşlar. Tanıdıktan, en kötü tanıdığınızın tanıdığından falan alın.
" ölücüler aramasın kalp kırarım "...Bi de böyleleri var, kalp kırmakla tehdit eden..Hayrola birader ceviz mi kırıyosun diye sorarlar adama. Ha bu arada ölücü falan değilim sadece barzoluktan nefret ediyorum.