Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Ben artık şaşırmıyorum. 2011-2013 arası böyle davarları bulup fotoğraflarını trafik şube, egm, bimer'e yolluyordum, hiç bir işlem yapmıyorlardı. Ben de bıraktım. :)

bu son yasanan olaylardan sonra , normallesme surecinde , bisiklete ve bisikletciye daha fazla imkan saglanacak ve saygi gosterilecektir. trafik kurallari yeniden gozden gecirilecek ve reformlar yapilacaktir. bisiklet reformu sonrasi , Hollanda yada Belcika standartlarina ne kadar yaklasacagiz bilemiyorum tabii ama yine de bir seylerin adimlari atilacaktir diye umut ediyorum.
Dolayisiyla da bu tip hadsizleri eskisinden de daha fazla takip etmek , sikayet etmek ve farkindalik yaratmamiz lazim. boylece agir cezalar alip , bu durumun onune gecebiliriz.

bu son yasanan olaylardan sonra , normallesme surecinde , bisiklete ve bisikletciye daha fazla imkan saglanacak ve saygi gosterilecektir. trafik kurallari yeniden gozden gecirilecek ve reformlar yapilacaktir. bisiklet reformu sonrasi , Hollanda yada Belcika standartlarina ne kadar yaklasacagiz bilemiyorum tabii ama yine de bir seylerin adimlari atilacaktir diye umut ediyorum.
Dolayisiyla da bu tip hadsizleri eskisinden de daha fazla takip etmek , sikayet etmek ve farkindalik yaratmamiz lazim. boylece agir cezalar alip , bu durumun onune gecebiliriz.

Yazıyı okurken ilk başta Almanya diyeceksiniz sandım. Ortalara doğru Hollanda gözüme ilişti ama finalde Türkiye çıktı 😊 yerel yönetimler bu konuda iyi işler yapmaya başladılar (Ör. İzmir) fakat genel anlamda bu mesaj bence fazla iyimser.

Klasik Sahibinden Bisiklet Satıcısı. Adam aldıgı fiyata satmaya çalışıyor şaka gibi.
Sonra hayal kırıklıgına düşüyor bir ay satamayınca. Ardından -1000 Tl lan ne ara bu kadar değer kaybettiii buu enişteee :D

224099 dosyayı görüntüle

bi cannondale vardı o herhalde. Sahibiyle konuştum pazarlık ettik gidip alacaktık akşam 6da son 1saat kala seleyi unutmuşum 400 daha ver seleli gel al dedi bende doğal olarak vazgeçtim.

Yazıyı okurken ilk başta Almanya diyeceksiniz sandım. Ortalara doğru Hollanda gözüme ilişti ama finalde Türkiye çıktı 😊 yerel yönetimler bu konuda iyi işler yapmaya başladılar (Ör. İzmir) fakat genel anlamda bu mesaj bence fazla iyimser.
iyimserlik degil de , umut diyelim ; her zaman umut vardır; ama bu umudun her zaman işe yarayacağı ve umut edilen şeyin gerçekleşeceği anlamına da gelemeyecegini biliyorum :) ama umuyorum yazdigim gibi olur.

Şimdi uğraşmak istemiyorum ama sıfırından daha pahalı onlarca bisiklet ilanı var, hatta utanmayıp 2016 model olanı sıfır yeni modelle aynı fiyata koyan, çalıntı olduğu yüzde 90 belli olan -bisikleti arkadaşım bana verdi, modeli ne bilmiyorum- ( son derece bozuk Türkçe ve kömürlük depo gibi yerlerde çekilmiş fotoğraflar) gibi şeylerle tam bir risk işi arkadaşlar. Tanıdıktan, en kötü tanıdığınızın tanıdığından falan alın.

Şimdi uğraşmak istemiyorum ama sıfırından daha pahalı onlarca bisiklet ilanı var, hatta utanmayıp 2016 model olanı sıfır yeni modelle aynı fiyata koyan, çalıntı olduğu yüzde 90 belli olan -bisikleti arkadaşım bana verdi, modeli ne bilmiyorum- ( son derece bozuk Türkçe ve kömürlük depo gibi yerlerde çekilmiş fotoğraflar) gibi şeylerle tam bir risk işi arkadaşlar. Tanıdıktan, en kötü tanıdığınızın tanıdığından falan alın.
bisikletini yatırım aracı görenler var kardeşim aldın kullandın fiyatı kır bari

(link)

Jant hariç olsada 5500 lira imkansız :bsmagryr: Çakma oldugunu belirtirse iyi olcak gibi..

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Aynı durumlar otomobillerde de yaşanabiliyor. Teslim süreleri uzun olduğu için, 6 ayı bulabildiği için az kullanılmış ikinci el otolar sıfırından pahalı olabiliyor. Millet de harbiden sıfırdan pahalı ikinci el alıyor. Ekonomik durumlar genelde otomobil almaya uygun değil, bisiklet de işimi görüyor yine de alacak olsam 0 siparişi verirdim, aracım gelene kadar da idare etmek için 10000 liraya ikinci el Şahin alır, aracım gelince de Şahin'i 500 lira zararla satardım.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
" ölücüler aramasın kalp kırarım "...Bi de böyleleri var, kalp kırmakla tehdit eden..Hayrola birader ceviz mi kırıyosun diye sorarlar adama. Ha bu arada ölücü falan değilim sadece barzoluktan nefret ediyorum.

Haklısınız. Bu gibi ifadeler araba piyasasında daha çok kullanılıyor ama gördüğüm kadarıyla. Benim tarzım değil ama öyle şeyler yazana da hak veriyorum bazen. Bıktırıyorlar insanları.

Son düzenleme:
2. el piyasasının arabalarda artış göstermesinin ana sebebi bence "benim aracım daha iyi mantığı."

Arkadaşım Golf 6 aldı, 94 bin lira para verdi araca. Şimdi 125 bin lira istiyor. 2 ay içerisinde ne değişti diyorum, sahibinden'e gir bak fiyatlar güne güne yükseliyor diyor. Adam giriyor 90 yazıyor, diğer adam diyor ki; benim aracım çok daha temiz bu 90 bin ediyorsa benimkisi 100 bin eder diyor, diğeri bakıyor; bu aracı 100 bine alacak kişi çok daha temizini 110 bin liraya alır, o da benimki diyor.

2. el piyasası ciddi anlamda muhteşem artış gösteriyor. Maalesef 2. el arabaların sıfır arabalardan daha pahalı olduğu bir dönemde yaşıyoruz.

@emir yakup bulut tamam böyle ali kıran baş kesen tavırlar yanlış. ama öyle tipler de çıkıyor ki, sırf evden çıksın yer kazanayım diye 100 tl ye koymuşum çocukluk peugeot mosaique imi, ilan altına da belirttim "pazarlık yapmaya çalışmayın fiyat son" diye, ona rağmen "10 tl yol parası kes hocam" falan...

• Beğen
Tepkiler: Hues
Benim bisiklette B'TWİN alur 700 ilanları arasında en temizi o zaman :) bende 5k istiyeyim mi arkadaşlar :) şaka bir yana bisikletimden memnunum allah sattirmasin. IMG_20200511_091307.jpg

@yavuzkosar siz kolay satarsınız bence. Sunum harika👍🏻

@a.valverde teşekkür ederim :)
@özgür duygu biraz fotoğrafçılık geçmişim var ama bu fotoğrafda pedal yere paralel değil aceleye denk geldi sonradan fark ettim :) o da nazarlık olsun.

Geri