Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
specialized amerikan diye biliyordum 🤔..alet çok şık...
Satılık giant tcr..😁

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
@Emre Yönlüer firmanın onayı, kalite kontrolü bulunmadıktan sonra bi anlam ifade ediceğini düşünmüyorum.

@Burak B. taiwan replikaları çinden daha kaliteli olduğunu söyleyen bi topluluk var. Taiwan diye o yüzden belirtiyorlar...

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@HakanAydn Trek-Cannondale-Specialized bunlar amerikan :) Birçok markada var, scotta amerikan galiba. Nedense otomobil firmaların krallari amerikadan gelirken, bisikletlerde ordan geliyor? Obez oranı en yüksek ülke bide :D

specialized amerikan diye biliyordum 🤔..alet çok şık...
Amerikan olduğu doğru ama Taiwan'da yaptırıyorlar kadroları.

Trek firması da alu bisikletleri Taiwan'da yaptırıyor.Karbon olan bisikletleri" A.B.D. 'de yapıyoruz" diyor ama sworks nasıldır bilmem....:kötü:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Ortaya karışık bisiklet toplamış arkadaş. Şekil şemalim olsun diyenler için güzel bisiklet ama binerken zevk alayım diyen kullanıcıya zevk vermez büyük ihtimalle. Kadro ve jantlar orginal değil. Çinden (Muhtemelen Aliexpress) toplama makina. (link) (link) (link)

Sahibinden sitesinde gezinirken denk geldim.. Fiyatı yanlış yazılmış veya kadro 2ye ayrılıp onarılmış hem jantlarda onarılmış olmalıki bu fiyat olsun :D Çalıntı olma ihtimaline karşı, ekranı alıntıladım..

220279 dosyayı görüntüle
Kadro da jantlar da çakma anladığım kadarıyla. Vitesin, STI kollarının falan hangi seri olduğunu bilecek kadar bisikletten anlayan birisi, çalıntı ve benzersiz bir bisikleti sahibinden'de satmayı deneyecek kadar enayi olamaz.

Gerçek Specializedlar da Taiwan'da üretiliyor bu arada.

Birçok iş dalında olduğu gibi bazı bisiklet üreticileride maliyeti azaltmak için kendi standartlarına uygun olarak Taiwanda yaptırıyor. Bu gibi yerlerde yapılması kadronun kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Firma kendi standartlarını koruduğu sürece nerede yapıldığının bir önemi yok benim için.

İlana gelecek olursak büyük ihtimal orjinal değil, zira az google inceleme yapılsa sadece 2016 model kadronun ortalama 2500 pound dolayında satıldığını görebiliriz :)

@trainspotting35 Düşündümde.. Yokuş aşağı, üstboruya oturmuş 70+ hız yaparken bi çıtırtı... Yok kalsın, salonun duvarına asılır anca :D
@Murat B. Tarmac sl4 elite bisikletimde taiwan üretimi sanırım :) Akşam bakayım unuttum :D Faturali tabi sahtesi alacak kadar zengin değilim :D

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Sahibinden sitesinde gezinirken denk geldim.. Fiyatı yanlış yazılmış veya kadro 2ye ayrılıp onarılmış hem jantlarda onarılmış olmalıki bu fiyat olsun :D Çalıntı olma ihtimaline karşı, ekranı alıntıladım..

220279 dosyayı görüntüle
10. Fotoğrafta ön fren maşa bağlantı tarafında boya kalkması ve bir kaç yerinde de var ? ben olsam yanaşmam tabi ne olursa olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Brompton İlanı:
(link)
Esas satıldığı yerin linki:
(link)

Not:Aşağıdaki ilan resmi de burada dursun...

Dosyalar

• Brompton-sahte-ilan.jpg
    Brompton-sahte-ilan.jpg
    155,4 KB · Okunma: 65
Son düzenleme:
Klasik Sahibinden Bisiklet Satıcısı. Adam aldıgı fiyata satmaya çalışıyor şaka gibi.
Sonra hayal kırıklıgına düşüyor bir ay satamayınca. Ardından -1000 Tl lan ne ara bu kadar değer kaybettiii buu enişteee :D

Ekran Alıntısı.PNG

(link)

Gerçekten mükemmel bir fikir

• Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç.
(genel olarak) Yıllardır engelli yolunu, yaya yolunu (kaldırımı) keyifli olarak işgal ettiler; demek şimdi sıra bize geldi 😤

(genel olarak) Yıllardır engelli yolunu, yaya yolunu (kaldırımı) keyifli olarak işgal ettiler; demek şimdi sıra bize geldi 😤
Çoktan gelmişti o sıra, dersanede mezuna kalırken yolumun üzerinde yer alan bisiklet yolunda polise yaptığım ihbarların, kaldırdığım sileceklerin haddi hesabı yok.

Dursunlar, ne çıkar? :p

Geri