Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@rodya

İlan kaldırılmış.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Scudo
(link) dolandırıcılar mesaiye devam ediyor, aman dikkat!

@emir yakup bulut

Satıcı 2005'ten beri üyeymiş. Ayrıca, satışta olan sadece kadro sanırım.

ya "Rize Çayeli" olur, ya Artvin olur, ya Iğdır olur , ya bilmem nere olur. bu gibi ülkemizin nadide güzel şehirleri olur. ama ne hikmetse bu gibi yerler hep istanbul, ankara, izmir gibi potansiyel alıcıların olduğu yerlere en uzak şehirlerler ve bu şehirlerin ilçeler olur. Fiyat da kelepir tutulur. Ve acil yazilir ki siz kelepire buldum aman kaçırmayayım diye düşünüp kaparo gönderesiniz. hatta kargoya verdim der size, siz de tüm parayi yatirip kargo beklersiniz keriz gibi. Aman arkadaşlar, görmeden sakın almayın. bir de "sadece Çayeli ici elden teslim" yazmis. Çakallar

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Gökhan Selçuk

Diğer ilanlarına da baktım şimdi, yine komik fiyata SLR 500 satıyor. "Kadro" yazısını görünce sadece kadro sattığını düşünmüştüm ama komple bisikleti satıyor. Üyelik tarihine bakarak olmaz demiştim ama yanılmışım.

@specific
e o zaman ne duruyorsun , satıcı Rize'nin Çayeli ilçesinde ve elden teslim şartı koşmuş, bence hemen bi otobüs bileti alıp yola koyulun, bu fırsat kaçmaz

@emir yakup bulut

Gökhan Selçuk demiş ki:
ya "Rize Çayeli" olur, ya Artvin olur, ya Iğdır olur , ya bilmem nere olur. bu gibi ülkemizin nadide güzel şehirleri olur. ama ne hikmetse bu gibi yerler hep istanbul, ankara, izmir gibi potansiyel alıcıların olduğu yerlere en uzak şehirlerler ve bu şehirlerin ilçeler olur. Fiyat da kelepir tutulur. Ve acil yazilir ki siz kelepire buldum aman kaçırmayayım diye düşünüp kaparo gönderesiniz. hatta kargoya verdim der size, siz de tüm parayi yatirip kargo beklersiniz keriz gibi. Aman arkadaşlar, görmeden sakın almayın. bir de "sadece Çayeli ici elden teslim" yazmis. Çakallar
Diğer ilanlarına da baktım şimdi, yine komik fiyata SLR 500 satıyor. "Kadro" yazısını görünce sadece kadro sattığını düşünmüştüm ama komple bisikleti satıyor. Üyelik tarihine bakarak olmaz demiştim ama yanılmışım.

@specific

uyelik tarihi onemli degil ki. belki baskasinin hesabini ele gecirdi ne biliyorsunuz? hem belki adam o zamandan beri ara ara girip milletti doladiriyor bile olabilir. cunku malesef bu şerefsizler ceza yemiyor , bi şekilde yırtıyor arkadaslar, uyanık olun.

Bende şimdi ona bakıyordum. Gencer Tırpan tırpanlamaya çıkmış gibi.

@ippon

Bisikleti boşverdim de ultegrayı o paraya vermeyeceklerini düşünürsek :) ilanın fake olduğu bariz gibi kaporacı olma ihtimali çok çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
@hodor
biz yemeyiz belki ama yeni başlayan genç arkadaşlar için bir uyarı olması adına paylaştım.

@ippon

Kesinlikle duyarlılık için teşekkürler umarım birisini tokatlamaz ben sahibinden de şüpheli ilan bildiriminde bulundum şimdi.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Vatandaş birde üst sıralarda yer kapmış, ne desem ki bilmiyorum, sadece STI kollar ederi neredeyse 1500 ?... Arkadaş sti kolları alana, en italya'nından bianchi sanırım birde üstelik gavia serisini bedava veriyor.. Takasa gerek yok demiş ama ben benim Cube yi 105 setli vereyim diyerek ısrar etsemde üstüne yine 1500 hatta 2000 vereyim desem kabul edermi acaba ???

Makinenin orjinal satış linki 2750 dolarcık, diyelimki yanlışlıkla dolar yada euro yerine lira yazsa dahi ebaydan fotoları indirip kopyala yapıştır yapması bile sıkıntı...

(link)

IMG-20190405-WA0000.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: specific
Screenshot_20190405-193500.pngİsim değişikliği ile yine ilanda dikkat edelim eşe dosta bilgi verelim.

En son örnek:
(link)

Ekran görüntüsü:
JZ5PNn.jpg

ebay linki:
(link)

Ekran görüntüsü:
DYLnmm.jpg

Arkadaşlar buna ne diyorsunuz? 900tl
(link)199016

Son düzenleme:
@EYasin
Kaçırma bedava

Arkadaşlar merhaba,

Dün gece Sahibinden.com'da fiyatı 1250 TL'ye, Columbus kadro ve maşa, Campagnolo donanımlı, fotoğrafları düzgün çekilmiş bir Bianchi Speciallisima ilanı gördüm. İlan Nevşehir, Derinkuyu'danmış. Satıcıyla iletişim kurmak için mesaj yazdım, sabah da kendisini aradım ve konuştuk. Bisiklet ile ilgili doğru bilgiler vermediğini fark ettim, biraz şüphelendim. Otobüse binip geliyorum dedim. Derinkuyu'ya nasıl gideceğimi sordum. Nevşehir'den 100 km uzakta dedi. Haritadan baktım, Nevşehir'e 30 km olduğunu gördüm. Otobüs firmalarını aradım, Nevşehir'den her yarım saatte Derinkuyu'ya otobüs olduğunu ve yolun yarım saat sürdüğünü öğrendim. Sonra satıcıyı tekrar aradım, Derinkuyu'nun Nevşehir'e 100 km uzakta olmadığını, 30 km uzakta olduğunu söyledim. "Olur mu, 100 km" dedi ve ben "bi' haritadan bakıp sizi tekrar arayayım" deyip telefonu kapattı. Adam beni aramadı, ben de daha sonra adamı defalarca aradım ama telefonunu açmadı. Sonra iyice şüphelendim ve internette o bisikleti arattım. Tabii ki de buldum. Adamın 2014'te "oğluma aldığım, epeydir garajda yatıyor" dediği bisiklet, Ebay'da 21 Nisan 2019'da 820$'a satılmış. Serkan Tekin adlı bu kişiden alışveriş yapanınız oldu mu? Adam ya şaka yapıyor ya da başka niyetleri var. Haber vermek istedim.

İlan: (link)

Ebay ilanı: (link)

Bu da aynı bisikletlerin Ebay fotoğrafları: (link)

Dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    131,4 KB · Okunma: 189
Son düzenleme:
İlan yayından kaldırılmış sanırım

Geri