Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
dimi.png

Gece vakti, "acil" başlığıyla verilen ilan. Ve sadece jantlar bu fiyat zaten. Clincher yazmasını bilmiyor. Aşırı derecede şüpheli

Faturası var mı ve nereden aldınız diye sordum, yuvarlak cevaplar verecek muhtemelen, bekliyorum cevabını :D

@Hüseyin Odabaş henüz cevap vermedi. Paylaşacağım. Facebookta bu bisikletle çekindiği birkaç fotoğrafı var, bisiklet onun. Bu iyiye işaret. Jantların çakma olma ihtimali güçlendi bu kez :D Jantlar internetteki görsellerde beyaz telli görünüyor, fakat ilanda siyah telli. Ama ilanda göbekler de biraz görülüyor, göbekleri orjinal görünüyor, tabi foto çok uzaktan çekilmiş.
Ortalık karışık kısaca :D

Edit1
hala cevap yok

Edit2
gelişme yok arkadaşlar bu yorumu düzenleyeceğim :)

Edit3
24 saat geçmesine rağmen cevap yok

daha dönmediğine göre bir şüpheli durum var demektir

@Serkan Mıstınoğlu

Benim tahminim, jantların çakma olduğu.

Lastiklerin renkli yanaklı olması beni yanıltıyor olabilir, ama çıkartmaların bittiği yer ile lastiğin başladığı yer arasında fazla boşluk var gibi geldi bana (normalde sadece fren yüzeyi olması gerek). Yani 50mm profil janta 46mm DTSwiss'in çıkartmaları yapıştırılmış gibi.

500 civarı fiyatlara Çin'den (Aliexpress, Ebay veya doğrudan Farsports gibi satıcılardan) DTSwiss göbekli karbon jant seti almak mümkün, fakat "open mold" çemberler genelde 38, 50 veya 88 mm oluyor. Sonra DTSwiss çıkartmaları bulup yapıştırmak da çok zor değil.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Evet, @Murat B. 'nin de teşvikleriyle ben de ufak bir araştırma yaptım ve jantlar çok çok büyük ihtimalle çakma :D

wholesale_Fulcrum_Compagnolo_DT_swiss_ZIPP_404_Duac_ace_Most_Full_carbon_Wheelset.jpg
(link)

7996a82947f28e850f6a6d06f4b63e61_small.jpg
DTSwiss jant tellerini neredeyse her modelinde beyaz yapıyor ve özellikle ön jant göbeğine bakarsanız tellerin göbeğe girdiği yerdeki beyaz noktaları belli ediyor. Çin işinde böyle bir görüntü yok o_O

368468.jpg
Orjinalinde ön jantın göbeğine yakın bölgede tellerin bitiş noktalarını görebiliyoruz bisiklete monte halde bile. Beyaz beyaz noktalar var :)

Tamam bu işi de çözdük :D İlanda problem yok, sadece yanlış bilgi verilmiş :snzdglsn:

@Serkan Mıstınoğlu
Bu modelin (2013 yılı RC 46C) telleri siyah:
(link)

Bisikletin 4, jantın 5 senelik olduğunu ve janta 11'li ruble takılmadığını düşünürsek fiyat çok anormal değil. Bir tane resme bakarak jantların orijinal olup olmadığını söylemenin pek mümkün olmadığını düşünüyorum.

@serhataltay
Yukarıda 2013 bağlantısını paylaşmıştım, orada aynı görünümde jant mevcut.

2015 kataloğu ise şurada:
(link)
Bunda RC 46C modelini görmedim. RC 46H var, onun da fren yüzeyi alüminyum ve grafikleri çok farklı.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Bisiklet sever 93 , "Garantisi 4 yıl daha devam etmektedir. Faturası mevcuttur. "
Net bilgiler geçmiş , pek çalıntı olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Bisiklet sever 93
alabilirsin bence adam zaten açıklama yapmış eğitim durumundan diye,ayrıca sezon bitti vede millette para yok benim görüşüm ,benimde ilanda satılık bisikletim var,fiyat makul ama arayan soran yok. ayrıca 1300 dolar o

@Bisiklet sever 93
TL'ye Değil İlanda Dolar işareti var. Bende sıkıntılı bir durum göremiyorum ilginç.

Geri