Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Arkadaslar bi inceleyin, bu normal bir ilan degil

(link)

Scudo
Evet resimler farklı bence. Fiyat da gayet iyi hemen satılsın diye sanırım.

@Faruk Yamak
Tek gorebildiginiz bunlar mi?

Fiyat sakat bi defa.
Ilanda mtb yaziyor
29 cant demis.

Bu bisikleti gercekten kullanan birinin bunlari yazmasi hic normal degil.

Net olarak belli olmasa da kablo sistemi kadro içinden geçiyor,sanırım kollarda 105...bu durumda sette 105 dir ,yanılmıyorsam decathlon da ultra 700 (105 5800 set ve yine 5800 setle btwin700 (aralarında 1kg fark var bildiğim)olarak iki ayrı model altında ve 1000 er lira fark ile satılıyor...bu arada ultra 700 4000 lira bandında.unutmadan iki foto birbirinden ayrı üstelik

Takdir seyircinin

@mubeac
Bu ilan fake, durup durup atiyor birisi ayni fotolarla

Mesaj attım faturası varmı diye bakalım ne diyecek

@mubeac

Havale olur tabi neden olmasın..
Hem havale olur hem havalı olur..
Eleman havaleyi
Gönderen de havasını alır..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Fotolar farklı birinde jantlardaki reflektörler yok birinde km sayac sensörü var sele boyunda iki foto arası fark var birinde suluk kafesi var birinde yok, tamam diceksiniz iki foto arasındaki şukadar farkı bulun bilmeceai yorumu gibi yorum yaptım kabul ama alacak karşılığı alınıpta üzerinde bukadar oynama yapılan bisiklet olmaz ve fiyatta piyasa fiyatının çok altında

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Fotoğraflar farklı evet ama ilk fotoğraf mağaza çıkışı standart btwin zil reflektor vs.

Herneyse eğer sen bisikletinin özelliklerini adam akıllı bilmiyorsan bunu geçtim o fiyata satmaya çalışıyorsan şikayet edilmeyi hak etmişsindir.

• Beğen
Tepkiler: omeryildiz
çaldığı bisiklet ilanda tanınmasın diye gerçek resimlerini çekmeyip internetten resim ekleyen, buna rağmen bisikleti yarı fiyatının da altına satan bir yarım akıllı hırsızla karşı karşıya mıyız? :kptmya:

Hadi motorlu taşıtlarda yapılan aldatmacalar az çok biliniyor da, bisiklet çok bildiğim bir durum değil. Demekki adamlar çalıntı mal satyr olabilir. Ben de sahibinden.com dan bir bisiklet önermiştm forumda. Fakat arkadşlar sonra çalntı mal reklamı yapma deyince durumu anlamş oldum. İyilik yapalm derken başka şeylere sebep olmayalm. Ama bilemeyz tabi.

Dikkat!

(link)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Fotoğraflar muhtemelen internetten aparılmış..
Çalıntı bile olsa elinde bir bisiklet yok..
Parayı alıp tüyecek..

• Beğen
Gerçekten sahtekar olanlar bir yana bir de yazdıkları ile sinir krizine yol açan satıcılar var. Bazen ilgili sitede ilana yorum yapılabilmesini o kadar istiyorum ki!

@mubeac Yine aynı ilan aynı kullanıcı aynı fotoğraflar: (link)

• Beğen
@Cevat_MD

Cevat bey merhaba, 2010 yılından sonra ilk defa yapmış olduğunuz paylaşım söz hakkı doğurduğu için Bisiklet Forum'dayım. Kısaca kendimden bahsedip bisikletle alakamı aktarmak istiyorum.

2002 Yılından beri aktif olarak sektörde yer almaktayım. 2010 yılında Alman-Türk bisikletçilerinin ortak kampında mekanik olarak görev yaptım. 2010-2015 yılları arası dünyaca ünlü markaların bir arada olduğu firmada 5 yıl mekanik ve satış temsilcisi olarak çalıştım. Şuanda ise ilanda belirtilen ; Fener Kalamış caddesi No:62/c Atölye 25,4 Bisiklet Dükkanı'nda insanlara mekanik hizmet ve 2. EL bisiklet sunuyorum. Orbea Türkiye ile 2.EL bisiklet çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Web sitemiz yapım aşamasında olduğu için tüketici ile bisikletleri Sahibinden.com'da kendi adres ve iletişim bilgilerimi paylaşarak buluşturuyorum. Günümüz şartlarında ulaşılması güç olan bir çok bisikleti Türkiye'nin bir çok iline daha az kazanç pahasına ulaştırdığım doğrudur. İlan tarafıma aittir.

Keyifli bir Cuma sabahı 09:28 saatinde Sahibinden Sitesindeki Dolandırıcı başlığı altında konu hortlatmak yerine şüphe duyduğunuz ilanda geçen bilgiler ile iletişime geçseydiniz insanları meşgul etmemiş olurdunuz.

Not:Sizden ricam forum yetkilileri ile iletişime geçip gereğini yaptırmanız.
PNTX3705.JPG

PNTX3782.jpg

Saygılarımla..

Geri