Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
o değil de bu jantlar neden bu kadar pahalı özellikleri neler yapılırken çok emek mi harcanıyor üretimi zor ve zahmetli olduğundan mı bu kadar pahalı beni aydınlatırsanız şimdiden teşekürler.

Bende şikayet etmiştim. Zaten şikayet edip mantıklı şekilde açıkladığınızda ilanı kaldırıyor site yetkilileri anladığım kadarıyla.

@anzolot Bana bu ilan hiç güven vermedi. Yangından mal kaçırır gibi 1 cümleyle satılığa koymuş. Bir de, sıfır diyor ama aynakolda falan zedelenmeler var.. Çalıntı mal olabilir.

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Kapora avcıları heryerde

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar boşuna heveslenmeyin, adama mesaj attım ihtiyaçtan satıyormuş şimdi basacam 500 tl. kaporayı specialized benim olacak, bascam pedala bascam pedala sürecem..

Bu arada Specialized Secteur bisiklete Specialized Elite yazmış aklı Sirruslara gitmiş

sahibinden sitesi dolandırıcı dolmuş ya. sahibinden yönetimi aca bu konularda neler yapıyorlar? hiç mi bisiketten anlayan bir yok onlarda. bu fiyata bu bisiklet resmen dolandırıcılık

Geçenlerde bu ilanı başka bir isimle Ödemiş'ten vermişti.Bu sefer Tokat Niksar'dan...
(link)
Ebay ilanı:
(link)

Not1:Ebay ilan süresi bitmiş ancak önceden stokladığı fotografları kullanmış.
Not2: "Kurallar, Örnek ilanlar ve Kara Liste" bölümündeki Sahibinden.com bisiklet dolandırıcılarına dikkat başlığı altına da yazmıştım(Bu iki başlığı birleştirmek lazım).Aynı zamanda, dün akşam, malum siteye şikayet de ettim ancak ilan hala duruyor.

@SedatT hocam, ben de şikayet ettim. Ancak hala durmakta. Bir an önce kaldırılır inşallah.

Arkadaşlar , verdiğiniz linklerdeki ilanlar, şikayet edildiğinde kısa sürede yayından kaldırıldığından dolayı ne ilanı verenin ismi cismi , ne de ilanın şekli şemali anlaşılamıyor.

Link vermek yerine , ilanın ekran görüntüsünü atmak daha mantıklı olmaz mı ?

Ve malum son: "Görüntülemek istediğiniz ilan yayında değildir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz."

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
(link)
(link)
Not: Diğer iki ilanı da sahte...
ebay linki:
(link)

Bu tip ilanlar Facebook satış gruplarında da var görmeden almamak lazım

Al birtane daha bu da yeni çıktı

(link)

Bu sahtekarlardan yakalanan var mı acaba?

Yukarıda verdiğim linkteki kişinin 3 ilanı da sahte.

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Sahibinden.com üzerinden bisiklet toplamayı düşünüyorum.
Alacağım parçalar 2. el olacak.
Kadro , gidon , gidon boğazı , fren , vites vs vs.
Dolandırılmamak için yapılacak hiçbir şey yokmu?
Anladığım kadarıyla kimse parayı almadan kargoyu vermiyor.
Bu şekilde sürekli dolandırılma ihtimalimiz var.
Cidden 100 tl lik şey için mahkemelik olmayı gözemi alıyorlar?

Parçalar konusunda yardımcı olmak isteyenler öm/dm atabilirler. ;)

Geri