Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@NewStyle Tam o şahsın ilanını ekleyecektim siz eklemişsiniz. Dikkat etmek lazım.

Scudo
Şikayet ettim umarım dikkate alırlar

@NewStyle ebay'den kopyalamış. Şikayet edelim.

Edit: Şikayet etmekle bitmiyor. Herif komple fake!

Titanyum aero kadro TT Argon bisiklet için 3000 lira istiyor ve kapıda ödeme, GET ilanı olmaz sadece havale geçerlidir diyor. Bana oldukça şüpheli bir ilan geldi: (link)

YOK ARTIK DİYORUM BU KADAR DA OLMAZ!!!

Full Carbon Quintana Roo caliente tri Triathlon bisikleti 1600 TL :D

(link)

Bu fiyata ben ikinci el claris setli bisiklet bulamadım bu nedir arkadaş?

Buyrun fotoğrafı...

Ekran Görüntüsü (50).png

@Işıklar Gazisi Yanlışınız var ben buldum hem de 700 lira daha ucuz ve sora setli :cool: Şaka bir yana ben de bu adamın ilanını paylaşmak için bu konuya girdim, siz benden önce davranmışsınız :harika:
(link)
Dediğiniz gibi ilan sahibi bu ilanında da yanlış bilgiler vermiş, aynakol FSA değil, ruble 10 lu değil...
Yalan yok bir ara almayı düşünmedim değil sora set 2015 model koruma jelatinleri üzerinde Bianchi :)

Avrupalı,Amerikalı insanlar internette bilimsel makale filan okur,bizimkiler de insanları nasıl dolandırırım onun peşindeler..
Bisiklet dolandırıcılığı nedir ya:confused:
Benim bisiklette yayında ama satamadım..Bir kişi mesaj attı sadece:confused:
Bu sahtekarlar,benim gibi satıcılara zarar veriyor..

Aile planlaması şart..!
(İki ilanı da şikayet ettim)

Bende şikayet ediyorum ama farketmiyor hocam. Zaten bu ilanların amacı 3-5 saatlik bir kapora toplayıp tüyme amacı taşıyor. Şikayetlerin incelenip sonuçlanması ise ertesi günü bile buluyor. Tabii o süreçte kapora işini çoktan halletmiş oluyor. İşin diğer acıklı tarafı ise bugüne kadar belki 20-30 tane çakma ilana denk geldim ve hepsinin üyelik tarihleri 2012 ve öncesiydi. Yani ortada geçmişte sırf bu iş için alınmış üyelikler ile bu işin yapılması durumu var. Bu platform sonuçta bisiklet hususunda belli bir bilince sahip insanlardan oluşuyor ve aslında bu başlık altında paylaştıklarımız pek bir işe yaramıyor. Uyanık yurdum insanı 6000-7000 lik bisikleti 1200 e alacağım hevesiyle o kaporayı yolluyor.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Daha önceki Cannondale'de Çanakkaleydi. Pazarlık yapıp hesap nosu istemek lazım, hesap numarasıyla isim soyisim verecekleri için gerçek kişi de ortaya çıkar

Screenshot_2017-05-25-07-18-00.png Screenshot_2017-05-25-07-17-14.png

Sirrus elit için -bisikletin özellikleri hiç değiştirilmiştir demiş ama arka aktarıcının fotoğrafını çekmiş hayvan gibi tiagra yazıyor. Bende kendi sirrusumu ilana koymuştum biri dün -seninkinin özelliği ne pahalı satıyorsun yazmıştı, sebebi bunlar heralde

Sahibinden gerçekten ilginç bir yer. Yukarıdaki gibi örneklerin yanında koyduğum ilanlara bi canlı hayvan takası isteği gelmedi herhalde. Millet takasla kafayı bozmuş, paranın bulunmasını sindirememişçesine takas isteği yapıyor :)

Daha biraz önce de 2000 liralık ilana 1500 nakit var demiş arkadaşın biri. Üzerini nasıl tamamlayacaksın diye sordum, sadece 1500 varmış... Kendini mi akıllı sanıyor, beni mi aptal sanıyor anlamıyorum gerçekten.

Bu da konuşma sonucu, fake değilse çok üzülürüm bi şansımı da denesem mi o_O
Screenshot_2017-05-25-10-11-37.png

@anzolot hocam soruyu yanlış sormuşsun. Adama bu boya uygun mu diye sorarsan tabii ki uygun der :D :D

Öncelikle kadro boyu ne yada hangi boya uygun sen kullandın mı diye sormak lazım. O zaman foyası ortaya çıkıyor.

Ben 1.70 im, adam bana 58 kadro sana tam olur demeye getirmişti bir keresinde :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Işıklar Gazisi zaten benim boyum da o 1.72 değil, o kadro için ideal boy ölçüsü olduğudan öyle yazdım. Amacım alış veriş konusunda ne teklif yapacağını görmekti. Yoksa bisikletin özellikleri hiç değiştirilmemiş diyor, arka aktarıcı tiagra ruble de altılı

aynı kişinin diğer ilanları

Bu arada ilanı verilmiş olan bisikleti forumdan @Hasan Saylık 6 Haziran 2015'de ilana koymuş.
Bu ilanları veren kimse bu formu yakından takip eden üyelerden biri olma ihtimali yüksek..

İptal Edildi - Specialized sirrus elite int 2014

eski ve yeni ilan resimlerde..
orj.PNG sahibinden.PNG

Dosyalar

• bisi.PNG
    bisi.PNG
    28,2 KB · Okunma: 71
  • Beğen
Tepkiler: Son Selim
(link)

İlan No: 443323225
(link)

Günlerdir art arda sahte ilanlar veriliyor. Bu iyi kazandıklarını gösteriyor. Devamı gelecektir.

Sahibinden.com'un ilanları daha sıkı denetlemesi gerekiyor. Alanlar bir tarafa kurumun da kusuru var. Sahte ilanları bu kadar kolay yayına almaları kabul edilebilir değil.

(link)

yukarıda ki ilanda bi tuhaflık seziyor musunuz beyler

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Yıldıray55 Valla ben sahte ilan olduğunu bilerek mesaj attım bakalım vatandaş ne cevap yazacak (bunlara fena bilemedim kapışmaya hazırım).

@Mehmet Alay
adamı aradım yazılan fiyattan haberi yok, kardeşim yazmış kaça yazmış felan diyo... Söyledim rakamı haa o zaman onu sana 2.250 TL veririm çok acil paraya ihtiyacım var gibi şeyler söyledi. Üzerinde ki sram red olduğundan bi haber... o kadar para istiyor...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
@Yıldıray55
Fiyat iyi mi? :)

Elden teslim ediyormuş. Satıcı 2006'dan beri üye. Şüphe edecek bir şey yok gibi görünüyor. ;)

Geri