Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

O kadar masraf yapacağına dış lastik alsın angaralı. Kabak ön lastik bide dönerken kaysa görürsün park sensörünü

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Scudo
Ya merak ediyorum da bu jantlar TT bisikletlerindeki jantlarla aynı işi görür mü? :D Zipp falan almaya gerek var mı ki? :confused:

• Beğen
Geçenlerde bir motor ilanı vardı herif oturmuş motorun üzerine siyah ceketle falan o fotoğrafı koymuş ilana, ilana da "Sıfırdan Farksız Karadayı" Yazmış

Aradım bi telefon şakası yaptım ben de buna. Karadayı'ya kaç kişi bindi , bakımları yapılı mı , nasıl kullanıldı , motor sağlam mı falan..

Baya bir anlatmıştı angut , küfürlü olmasa atardım ses kaydını :D

• Beğen
(bkz:bilal senmisin??) :D:D

Adam 50 lira yazarken 0 ı fazla koydu yanlislikla heralde :koptum:

Biri Liste fiyatından pahalı bir bisiklet satıyorDu. Yazdım buna istediğifiyatın yarısını teklif ettim. Efendi Hutchison lastik takmış o taktiği lastiği de aldığı fiyata eklemiş. Eğer sattığınız ürün az bulunan bir ürün değilse Liste Fiyatı x 0.60 a alıcı bulmanız kolay oluyor ama Liste Fiyatı x 1.20 ye çıkacak alıcılar önce bana danissinlar elimden geldiğince bir abilik yapayım. Ha bu arada evlenmeye karar verenler; bana bir danışmadan resmi işlemlere başlamayın. Dürüst ce evlilik hakkında bilgi alın benden sonra ne haliniz varsa görün ;)

(link)

bu bisikletin özellikleri nedir sahibinden de resim harici bişey yazan yok.

bir de bu shabinden deki fiyatlar neden sıfır fıyatları ıle aynı yada dah yuksek bir kaç parçasını değiştiren sıfırından pahalı fıyat ıstıyor

bu bisiklet de guzelmış nasıl alınırmı

özelliklerini anlayamadım fotodan bellı olmuyor

https://i.hizliresim.com/Pq74l8.png

@Cem Ç. Bu bisikletin sıfır fiyatı istenen fiyattan düşük değil yüksek. Adam aldığı fiyattan neredeyse 500 tl az yazmış

@Enginkale ben diğer ilanları kastettım de zaten alırken liste fıyatından nakit alımda 400 500 lira indirim alabılıyorsunuz...

ayrıca çoğu ilanda bisiklet özellikleri detaylı foto yok bisiklet forumda bu tur ılanlar onaylanmıyor bıle tabı sahıbınden sıtesı normal olarak böyle...

@Cem Ç. Bisiklet sahibini tanıyorum, kadro büyük geldi rahatsız ediyor kendisini.

@Muhammed Dursun ilanda belirtmiş evet kadronun büyük geldiğini de benim demek istediğimi anlamadınız. sitesine baktım da orda da özellikleri göremedim...

Farkli kategorilere ilan verenlere acayip sövüyorum.

Geri