Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
@V Suleymanbisikletin kendi fotoğrafı bile yok.Muhtemelen sahte bir kadrodur.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bence sahte bile değil, kartondan olabilir bu fiyata.

Gerçi, arz talep meselesi. Mesela bu tamamen orjinal olsa bile ben almam, çünkü ihtiyacım yok. 100 bin dolarlık arabayı diyelim sahibi sıkıştı, 50 bine satsa alacak mıyım? Hayır.
Benim sattığım bazı fitingsler 1.000 dolar civarı, size forumdaşsınız diye 50 dolara versem alır mısınız? Almazsınız, bir işe yaramaz; ikinci el satarım deseniz piyasası yok, dursun bir gün lazım olur deseniz, salonunuzdan 800 lük boru geçme ihtimali varsa olabilir.

Bu arada, bir kaç mesaj önceki Cippolinileri sordum satıcıya, "bütün bisiklet ve parçalarımız orjinaldir" dedi. hımm demekten kendimi alamıyorum, hımm. Scottu satıp, üzerine evi de ipotek ettirip aşağıdaki canavarı alsam mı acaba?

(link)

Super Record 11 ESP var. (EPS mi yoksa?)

@Raşit S

Bu fiyata orijinal kadro olma ihtimali yok zaten. Replika kadroları 2000-2500 arasına satıyorlar. Karbon lastiklerin fiyatı hakkında bilgim yok. Karbon sele, Karbon kask, shimano ayakkabı, pompa çanta vs. vs. aksesuarları ile birlikte değeri nedir bu bisikletin?

http://image5.sahibinden.com/photos/24/48/28/big_188244828233.jpg

Bölüm : Yarış / Yol Bisikleti

sahibinden yer uçağı

BİSİKLETİN HERŞEYİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR LASTİKLER SIFIRDIR AMASÖR YENİ DEĞİŞTİ İZMİRDE TEKTİR TANIMAYAN KİMSE YOKTUR BİSİKLETİ KİLOMETRESİ ÇAMURLUKLARI TAKILIDIR SİTEDEN MSJ YOLLARSANIZ DÖNERİM

Fiyatı 100TL yer uçağına göre 100TL bedava derim. :D

http://image5.sahibinden.com/photos/05/25/24/big_187052524l7x.jpg

kılasik severler bakmadan gecmeyin

arkadaşlar bisiklet tam bir japon harikası elite bisikletin herşeyi orjinal bisikletten iki adet on far bi adet korna on ve arka teker kilidi göbekten elle vites ve inanmayacaksınız çizik dahi yok.bisikletin foto larını iyi inceleyin pazarlık payı yok.tskler

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
(link)
bu ilan baya enteresan geldi bana fiyati fazla uygun

@gokaykr

az önce ilanlı şikayet ettim, bir dolandırıcı var ara ara çıkıyor piyasaya sakın aldanmayın resim ebaydan araklanma buyrun linki
(link)

bu tarz çok ucuz fiyatlı ürün bulursanız ya GET ilanı açtırın yada direk elden alın, bu ilandaki elden satarıma inanmayın dikkat edilirse bartının bilmemne köyü adres verilmiş istediği şu ya sen kargo yap demeniz,inandırıcı olsun diye alakasız bir kaç ilan daha açılmış nedense hepside aynı gün bu arada üyelik de yeni

sattığı diğer ürünlerinde resimleri ebaydan mesela sattığı sonar : (link)

@Bülent ÖZER

Fiyatı 1500 TL ye çekmiş onay beklemede. Şaka gibi. ^^

@Bülent ÖZER

Yaşam şartları zaten anamızı ağlatıyor. Bir de bunlarla uğraşıyoruz.. Şaka gibi.. :):):)

@SerkanH

sahibinden de ilanları kim onaylıyorsa hiçbirşeyden haberi olmayan bisikletten anlamayan biri olduğu açık. ilana telefon yazarsınız onaylamazlar ama çalıntı yada fake resim koyarsınız onaylarlar o kadar çok çalıntı ilan yada fake resimli ilan şikayet ettik. çok dolandırıcı var sahibinden de. araba motosiklet alım satım yaptım. arayan soran gelen hep mi dolandırıcı olur.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Sahibinden yerine kullanılabilecek bir site yok mu?

Satış yapan kişi kaç satış yapmış? Güven oyu ve kaç kere şikayet edilmiş. Neden edilmiş. İlana yorum yazma. Hiç bir halt yok. Resmen dolandırıcıları koruyorlar.

sahibinden profesyönelce çalışan ticari bir kurum kimin ne sattığı yada kim kimdir onlar için önemli değil sıradan bir forum gibi üyelerin takibatını yapmazlar yalnızca şikayet üzerine harekete geçerler ebay yada diğer alışveriş siteleri gibi aynı mantıkla çalışırlar amaç tüm alışverişleri kendi üzerlerinden güvenli şekilde yapmanızı sağlamaktır tabi bu alışverişten kendi yüzdelerinide alırlar, bu yüzden ebayda PAYPAL sahibinden de GET uygulaması var kargo ile yapılacak alışverişlerde dikkat edilmesi gereken şey satıcının dükkan sahibi yada şahıs mı olduğuna bakmak mümkünse GET ilanı açtırmak, yada satıcının tanıdığınız güvendiğiniz kimseler olmasına dikkat etmek, bu tarz ucuz ilanların çoğu tuzaktır ben bu tarz ilanınların sahte olduğuna inandığım anda delil göstererek şikayet ederim sizde öyle yapın bu vatandaşlık görevimizdir.

Sahibinden'in pek profsyonel gibi çalıştığını sanmıyorum. Çalışıyor olsa farklı ürünler bu kadar iç içe girmezdi. Kaldıki site dolandırıcıların meskeni haline gelmiş. Asıl alıcı ve asıl satıcıların mağdüriteyi çok fazla. Dolandırıcılar olduğu sürece asıl satıcılar ürün satamıyor. Ürün elde kalıyor. Dolandırılanlar siteden bir daha bir şey almıyor. Aynı şekilde şehirdışında kimse güvenmediği için ürün talep etmiyor. Haliyle satışlar çok kötü düştü. Profesyonel çalışan bir site buna çözüm getiremiyor. Nasıl bir profesyonellik anlamadım gitti. Ebay, aliexpresste feedback diye bir uygulama var. Teee adamlar çinden ürünü güvenle sattırabileek feedback sistemi yapmış ama şehirler arası satış yaptıramayan sahibinden var. Profesyonel olduklarını sanmıyor. Sadece şu anda tekeller.

@Baki KAYAN

bence de. defalarca beraber turladık, çok da matah bir bisiklet değil :)

@ebubekir sözbir

alıyorum yarına atarım resimleri :alkis:

Geri