Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Benim gozume bu ıkı ılan takıldı.Arkadaslar fıyatlardakı oynama sete gore cok ucuz degılmı ? (link) (link) Ultegra setlı ama fıyatı 2650 lira :eek: (link) (link)

Scudo
@ebubekir sözbir

bir ilanda ultegra-tiagra karışımı var digerinde daha dusuk sevıyede donanım var ebubekır.
kadroda 2010 zaten.

@Muhiddin K.

1. Resim başkasına ait.
2. Resimde ki bisiklet Gavia, fakat ilanı veren Slr500 yazmış.
3. Sitede ki arkadaş 4750 ye satarken. sahibinden de yer alan 750 ye satıyor.
4. Resim kendi bisikletine benziyor olsaydı, altına yazması lazımdı resim alıntıdır, isteyene orjinalleri gösterebilirim diye.

şu ilanda var dikkat edilmesi gerekecek.
(link)

@ihsangencer

İhsan abi sahibinden hakkında umutlanmıştım net tespitini görnce yeniden vazgeçtim :D Bunlar yüzünden diğer suçsuz insanların ilanlarına güvenemiyoruz.

@Hasan SAYLIK

ve bu ılandakı adamda bana yakında oturuyo.bı gıdıp gormek lazım aslında:)

@Çağatay Y.

sahibinden.com ikinci el ilan, GET haricinde dolandırmaya çok uygun. benim, forumdan 10'un üzerinde alışverişim oldu, gayet memnunum. şurda bizbizeyiz. GETsiz alışveriş zor alışveriş. forum bana daha güvenli geliyor

bir ilan gördugumde ve onu almaya gıttıgımde hıcbır zaman tek gıtmem.yanımda bır ıkı kısıyıde gotururum ona gore ben bısıkletı denerken arkadaslarda satıcıya bakar.satıcının yamuk yapma ıhtımalıne karsın tek gıtmem hıcbır zaman.cunkı cebımde para olur.:)ne olur ne olmaz.guvenlık şart.

baktımda ilan kapanmış veya kapatılmış bu arada..

aslında bizler bu konuda duyarlı olmamız lazım burda bu faliyeleri bir başlıkta açabilir..

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@Mustafa demirbacak

Kırmızı lastikleri var eder bence :evil:

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
@tolga akyol

forumdan almış bu bısıkletı sonra degerlı oldugunu anlayınca fıyatını yukseltmış.çakal işte:):)700 liraya felan almış bunu.

@tolga akyol

Bu bisikleti kesin melih beyden almışdır acıbademde oturan bir arkadaş hatta bu forumdada kayıtlı idi eğer o bisiklet ise tabiii arkadaş son 350 tl istemişdi bende 300 tl verecekdim sağolsun anlaşamadık.demek bu ilandaki arkadaş almış ama fiyatı uçurmuşş.

(link) Bu ilan nasıl bir şeydir ya ? Yok sıfırı 1300 liraymışta yok hiçbir özelliğini bilmiyormuşta.O fiyata bisiklet alıcam hiçbir özelliğini bilmeyeceğim ? Markasını bile yanlış yazmış adi herif :mad: .Üstelik birde 600 lira fiyat çekmiş.O fiyata ng450 gibi güzel bisikletler varken millet nasıl senin bisikletini alsın ? Allah aşkına şu ilanı şikayet edelim.Bilgisiz başlangıç seviyesindeki bir arkadaşımız bu gibi satıcılarla muhattap kurmasın.Yazık yahu.

• Beğen
Tepkiler: Kerim Hakan
(link) siz birde buna bakın neymiş klasikmiş adama derler pinarellomu satıyorsun arkadaşım.istediği kadar orjinal olsun bu fiyat edermi yaaa.

60 yıllık orjinal olduğunu söyluyor. o kadar etmez bencede ama bu işi koleksiyonerler için düşün..

Önemli olan yılı değil çok az bulunan ve tutulan bir model olması.

@Murat B.

20.000 Lira yazıyor ilanda

bizim burdada var 26 bin liraya topladı 26 bine satıyor bisikleti. geçen 26 bin mi istiyorsun 6 bin verelim ver dedik düşünmeye başladı.

Geri