Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@chn krmz

Neyi hedeflediklerini anlamadım ama şaşırtıcı. Sınır tanımıyorlar..:)

Scudo
@ebubekir sözbir

çok açık belli. ilan veren kişi ilanını "efsane ilanlar" arasına sokmak istiyor.

Adamlar tutturursam diye ilan veriyor.2.el Sedona 341 e 1700 tl fiyat istiyor adam sifir 345 o fiyat degil

Ciddiye alınacak bir ilan değil ki. Efsane ilan olsun diye şakalar komiklikler yapılmış sadece.

@Turan Babacan

Durumun en vahim en içler acısı halini gösteren bir ilan..

Sahibinden' e keşke resimleri döndürme seçeneği ekleseler. Bazı akıllılar resimleri öyle ekliyor ki teker yukarıda sele aşağıda. Bisiklet resmen ters duruyor..

Valla sahibindeni 1 aydır takip ediyorum ucuza bir tane güzel bisiklet falan alırım diye adamlar sitedeki satış fiyatından fazla yazıyorlar yemin ederim :D

@gokaykr

Yalniz 341 bu seneki 345 ten sanki daha kaliteli. ama 1700 fazla tabiki.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sadece bisiklette degilki motosiklet ve araba da ayni sekilde pahali yaziyorlar galerinin 55000 tl ye hersey vergisi otv si plaka masraflari dahil arabayi iki sene kasko da hediye ediyorlar. Adam 60000 tl yaziyor. Aslinda site yoneticilerinin gelen sikayetler bazinda mudahale etmesi lazim ...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@ebubekir sözbir

İlanın süresi bittiği için yayından kaldırılmış. Koskoca 1 ay boyunca yayında kalmış. ^^

(link) buyrun ng650 0 ı 550 ye rahat bulursun adam koltuk yıpranmış cart olmuş curt olmuşu 650 tl den satıyor yersen :D

@Oğuzhan Kabaçalı Sahibindenin ekip değişince arka plandaki çalışanlar yetersiz kalıyor otomobil ilanlarıda aynı öyle çorba olmuş bir markanın ilanından başka marka ve model çıkıyor defalarca yazı yazdım ama ilgi alaka yok kalite çok düştü malesef...

''bayandan temiz''

yol bisikleti kategorisinde bisiklet bakarken bunu gördüm

(link)

@İsa İhsan Akdoğan

bayanın adı kezban sa doğrudur

@chn krmz

bayan mı sanıyorsunuz otomobıl ılanlarının çoğunda öğretmenden doktordan bayandan yazar. aslında onları satan galerılerdır

bunu da bısıkletten anlamayan bırı ilan vermıstır

@İsa İhsan Akdoğan

Bari bayan bisikleti koysaydı. Bu ne full süspansiyon :D

(link) ihtiyaçtan satılık her yerde 800 diyor sanki gazelle satıyor :D

Geri