Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

1.500 dolar mı? Daha pahalı olması gerekmez mi bu bisikletin?

(link)

Scudo
@Hamza Hakkı

Jant seti dahil değildir denmiş ama yine de ucuz gibi biraz evet.

@Berke K.
Evet de jant setsiz satmıyor yalnız orjinql jant setini vereceğini söylüyor. Jantsız satsa bile bence yine ucuz, 61 cm olduğu için biraz zor satilir diye ucuz yazılmış sanırım.

@Hamza Hakkı

Bence makul; SL4 kadrolu 105 donanımlı Tarmac'ın Amerika'daki liste fiyatı 2500$. 3-4 sene kullanılmış ve teknolojisi eskimiş bir bisikletin değerinin yarısından azını mı kaybetmesini bekliyorsunuz?

@Hamza Hakkı

Vereceği jant R500 seviyesinde olacak. Grupset 5600-105, eski seri. Kadro 2009 civarı. Fiyat normal kısacası. Üstüne 61 kadroyu satmanın zorluğu da eklenince...

Bana yeni bir kadro gibi gelmişti, o zaman fiyat makul dediğiniz gibi

@Hamza Hakkı

Kadro bu:
(link)
Aynı yılın 105'li modelinde 1950 gramlık Mavic aksium jant var.

(link)

Daha önce de başka bir konuda uzun uzadıya tartışılmıştı bu adam ama, merak etmeden duramıyorum. Bu dolandırıcılar bu kadar mı zeka yoksunu? Demir adamlara özel demiş. Triathlona katılacak insanın deli gibi bisiklet bilgisi vardır zaten, buna inanır mı? Hadi onu geçtim. Bi bisiklete 7500 lira verecek adam illaki araştırır sağı solu. Hayret ya.

@Sinan Ş

Yağlı güreş yapsınlar. :D

Kazanan istediğini alır. ^^

@Fatih Yılmaz

bu adama söyleyecek söz bulamıyorum, oltayı atmış bir enayi gelir diye bekliyor.
bu bisiklet için aylar önce facebook'ta ikinci el sayfasına ilan vermişti. millet epey makaraya sardı, çok sinirlendi tabii. sonunda da "iz boş boş konuşadurun, bisiklet satıldı. hadi eyvallah" deyip konuyu kapatmıştı. fakat ilanı yenilemiş. adam tam sahtekar.

@Muhiddin K.

"Açıklamayı Avukatım Yapacak ...
Neyse ben yapıyım"

saygıyla eğiliyorum.

@Çağatay Y.

9 yıllık yeni para birimi hala nasıl kabul göremez çözmüş değilim

@ihsangencer

sahibindene şikayet ettiniz mi?

@Sinan Ş

evet iki üye şikayet ettik 25 dk önce, hala yayında ilan

bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı

bende edeyim o zaman..

@SEYFULLAH MEHMET SÜER

sahibinden sitesinde hırsız ve dolandırıcıların ilanları çoğu kez görüyorum ama böyleleri bir ilanı şikayet edilse başka ilan verir yine dolandırırlar. genellikle böyle bisiklet fotoğrafı çalıp forumlardan 750 liraya ilan veriyorlar sonrada akıllarınca birini kandıracaklar. ben bir iki gun sahıbınden de sureklı gezıyordum adamlar artık bisiklet forumda satılan bisikletlerin fotolarını siteye koyup ilan veriyor. çalıntı bisikletlerde şikayet edilene kadar siteden kaldırılmıyor aslında bunlar şikayet edilmek yerine yetkililere dolandırıcılık ve hırsızlıktan şikayet edilmelidir. site yönetimi her türlü dolandırıcının hırsızın ilanını onaylıyor bu sahibinden araba olsun motosiklet olsun ne satılıyorsa dolandırıcı cenneti oldu senelerdir...

bu dolandırıcılar forumları ve facebooktaki grupları her sanıye takıp edıyor

geçen bır tanesı çalıntı ılan verdı yarısının yarı fıyatına sahıbınden de hemen ben ekran goruntusunu aldım facebook grup sayfasına ekledım 1 dakıka gecmeden benım facebook gruptakı yazımı gormus ilanına tıklayanlar ılan sahıbı tarafından kaldırıldı dediler.

şimdi bu forumdan foroğraf kopyalayıp kendısınınmış gibi ilan veren adam da muhtemelen bırısınden para alıp bisiklet falan yollamıcak. ilanı kaldırılsa da başka sitede ilan verir yada başka bir fotoğrafla böylleri hep var sahibinden sitesinde.

bunları yetkililere şikayet etmek lazım iyice çoğaldılar. eskıden bıt pazarında çalıntı satarlardı şimdi hiç utanmadan çekinmeden çalıntı bisikletleri de ilan verip sahibinden de satmaya çalışıyorlar

anlamadıgım şey adam olmayan bısıkletı nasıl satıcak?bısıkletın sahıbı forumdan bırısı ve bısıklet adamdaysa adam oraya o resmı koysa nolur kı?

adam fotografı sadece kendı bısıkletıne benzedıgı ıcın mısal olarak koymuş olamaz mı?zaten bıanchı slr 500 demiş ilanda.

Geri