Scudo Sports

Sağlam maşa önerisi

@hakkoy

anlamankta biraz güçlük çektiğin çok açık. ilk yazdığım şey dj maşasında bilgiliyim dedim. fr maşam omadı ancak herhangi am maşasını 3 ayda kırabilirim ve çok zorlamadan normal kullanımdaki süre 3 ay daha kısa olabilir. evet sadece 2 yıldır maşalar hakkında bilgi sahibiyim çünki 2007 model maşa şuan sıfır olarak satılmıyor. marzonun dj serisi rock shox un argyle, pike, tora modellerini çok iyi biliyorum. birde dj 3 hava takviye felan var demişsin. dj3 ün içinde yay ve hidrojen tüpünden başka hiç bir şey yok hidrojen tüpüde geri teperken çok sert yukarı vurmasını ve dibine vurduğu zaman ses çıkmasını engelliyo sertlik yine aynı. açıp baktım. 2008 dj3 sram ın kataloğunda tora da am-xc yazıyor. bende 302 u turn var ve sıfır olarak aldığımmaşayı 1 ay da kırdım 2. el oalrak 2. defa aldığım tora ise 2007 modeldi fakat o 2 hafta içinde kırıldı 1 ayda ise xc pro kırdım şuandada pike alıcam bakalım kaç haftada kırılıcak. kırdığım zaman foosunu koyarım. ben bunları kırmak için almıyorum normal sürüyorum dayanmıyorlar illede kırıcam hiç demedim 2. torayı daha kırmadım sadece çatlak 2 haftadırda çatlak olduğu için hiç bi hareket yapmıyorum ama çatlak hala ilerliyor. 2. mesajında ise arkadaş 130 luk maşa istiyor am önerdim diyorsun arkadaş 130 luk maşa istemiyor. lütfen düzgün oku en fazla 130 olsun diyor 80 de olur 100 de olur. bende argyle , pike ve dj serisinden 1 ile 2 yi önerdim. am ve fr maşasında benden bilgili olduğun çok açık ama dj maşalarında bu kesin ki değilsin. bu konuda burda kapansın konuya girenlere pek fazla örnek olduğumuzu sanmıyorum.

Scudo
@ujur

dj modelinde hidrojen tüpü nedir kardeşim üst iki kapağın altında hava kartuşu yokmu iyi bak hidrojen tüpü diye bir özxellik ilk defa senden duyduğumu bilmeni isterim dj modelleri (internal rebaund ile çalışan oda sabit rebaund yağ mantığı ile çalışan ama ayarı bulunmayan sabit bir sistem aslında) ( birde external rebaund özelliği varır buda ayar altında ayar çubuğu olan) ayar yeri var ama içini açıp ayar yapılması gerekiyor

kardeş mrzcchi web sitesinde owner manual pdf dosyalarını iyice incele ondan sonra hidrojen tüpü nedir bana tanımla çünki yine diyorum benim gördüğüm iki bacak kısmındada hava kartuşu mevcuttur . (2007 model sıfır bulabilirsin hatta 250€ verirsen 426 coil u-turn pike yollayım sana )

kırdığını sölediğin modeleer tora xc-enduro sınıfı-aslında saydıklarının hepsi xc sınıfı kırılmaması zaten imkansız 1 ay iyi dayanmış sana

ben daha fazla uzatmıyorum istersen fazlasınıda özelden yazabilirsin kendine iyi bak

@oski

aqlmakla ilgileniyorsan elimde bir tane var olmadığını idda edenlere rağmen resimleride beraber buyur

@tektekerali eğer yapılan tartışma ben daha çok şey biliyorum tartışmasına girerse bu bilgilendirmekten çok kafa karıştırmaya neden olur admin arkadaşlardan bu konulara dikkat etmelerini rica ediyoruz ii sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: doğukan
@oski

aqlmakla ilgileniyorsan elimde bir tane var olmadığını idda edenlere rağmen resimleride beraber buyur

426 coil u-turn modeli 250 € fiyat sıfırdır 2007 modeldir. 95-145mm çalışma mesafesi rebaund lock out varki çalışması bildiğiniz eski türden çalışma değil kullanan bilir kademeli olarak sertleşiyor birden kilitleme yapmıyo o kadar söyleyebilirim

teşekkürler

@ujur sizin yaptığınız tartışma o yöne doğru kayıyo ve ben bu durumdan rahatsız oldum ve bunu dile getirdim ayrıca arkadaş eğer sağlamlık istiyossa marzocchi dj serisi en ideali ama hafiflikte olsun diyosa uğurun dediği gibi argyle daha mantıklı olacaktır. Dj serisi hantal ama dirt jump-street için en iyisi bence... ii sürüşler

@mevlüt yalcınkaya

konu tarihleri ve adamın şuanda aldığı maşa rock shox arglye srsuntour xc maşasıdır street için duro tavsiye edilembilir ama gurkan söz konusu olunca farklı -

Geri