Scudo Sports

Sabiha Gökçen yolunda ölümlü bisiklet kazası

@kblglmz

Şu video daki uzun çeneli bisikletçi bozuntusuna seslenmek istiyorum. Ben senin bisikletçi diye sıfatına...kamyoncunun suçu yok demiş peki rahmetli orada şekeri düşmüşmüde dengesini kaybetmiş. O kamyoncu olacak hırt bisiklete silme geçerken böyle bir şey olacağını tahmin etmemişmi. İlk önce o bisikletçi hırponun sonra o kamyoncu olacak memlekette çomar olarak haklı ün kazanmış tipi bozuğun ayrı ayrı suratlarına .......

Scudo
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar insan ürküyor böyle durumlarda

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başta ailesinin,akrabalarının,arkadaşlarının ve tüm bisiklet camiasına Allah sabırlar versin!....

Kardeşimize Allah' tan rahmet, ailesi ve camiamıza da sabır diliyorum, başımız sağolsun.

allah rahmet eğlesin geride kalanların başı sağolsun allah sabırlar versin... :( çok yanlış bir ülkede bu sporu yapıyoruz çoook :(

ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Tüm bisiklet camiasının başı sağ olsun. Bu ülkenin karmaşık yapısı içinde gelecek için bisikletliler olarak bir yerimiz olacağı ile ilgili ümidim giderek azalmakta.
Ümit ediyorum ki yanılırım ve bisiklet sporunda emeği geçenlerini yerde cansız bedenlerini gazete veya örtüler altında değil de bir ülkenin imajını yansıtan reklam panolarında medeniyet simgesi olarak gülen yüzlerle kendi yolarında gönüllerince sporlarını yaparken görürüz .
Üzüldüm ,kahroldum bir anda toplamaya çalıştığım bisikletimin gözümde çöp kadar değeri kalmadı pisi pisine o kadar ölümler yanında özellikle şansımı zorluyor gibi hissettim.
Çok mu şey istiyorum eşek gibi çalışıp faydalı bir şeyler yapmaya çalıştığım ülkemde bombalar ,birbirine sebepsizce saldırabilen insanlar, kurşunlar ,cehalet arasından sıyrılıp bunca zamandır okuyup da hakkettiğimi düşündüğüm hayatıma biraz renk kattığı, beni biraz gülümsettiği için bisiklete biniyorum çok şey mi istiyorum?
Hatta ülkem henüz bize tam hazır olmadığınıı bile bile diye sırf medeniyete bir adım daha yaklaşsın diye tüm acayip bakışlara rağmen ısrarla yollarda bulunmaya çalışıyorum galiba çok şey istiyorum.
Amacım kimsenin ümidini kırmak değil dostlarım ama böyle hissettim bunca cehaletin ortasında bisiklete binebilmeyi bile kendime lüks ve gereksiz gördüm bugün çünkü bir kardeşimiz öldü şaka değil öldüü ben evimdeyim çocuklarımın yanındayım o değil bu ne demek anladım Allah sizleri korusun dostlarım .Söyledğim bunca laftan sonra biliyorum ki ben yine bisiklet sürmeye devam edeceğim ama biraz daha korkak ve yılgın olarak Allah beni de korusun dostlarım

Videoda yola baktim gercekten dar gozukuyor. Kamyoncunun beklemesi kesinlikle gerekiyordu. Bu yolu kullanacak arkadaslar varsa dubalarla ayrilmis kismin diger tarafinda yani araclarin gittigi tarafta gitseler daha guvenli olur. Cunki zaten dubalar oldugu icin araclara gore birinci serit iptal durumda. Direk orta serit birinci serit gibi. Otomobiller icin 2 serit oldugundan dolayi aracin sola kayma kabiliyeti daha yuksek. Dubalara yanasik ikinci seridde surelim. Yada bu guzergahi kullanmayabiliyorsak hic kullanmayalim :(

Haber'e saçma sapan yorum yazanlar, gün gelir birisini öldürür. Demedi demeyin!
(link)

barbarlığın pirim yaptığı bir ülkede yaşıyoruz malesef. mahallelerde bile serseri huylu çocuklara daha bir ilgi gösterilir ülkemizde. böyle yetişen insanlar birbirine saygısız, insana değer vermeyen kişiler olup çıkıyor. trafikte de böyle oluyorlar işte... allah rahmet eylesin

cok sakat bir yol. daha gecen arabayla gidiyodum o kukalara carpiyodum az kalsin arabayla.. bile bile lades olmus biraz. orda bisiklet kullanmak cidden tehlikeli. bakin sahil den vs kat kat tehlikeli. sadece gidin gorun diyorum baskada bisey demiyorum. o serti sadece kamyonlara ayrildigi icin yardira yardira doke doke gidiyolar geliyolar surekli. orda bisiklet de neyin nesi?

Allah gani gani rahmet eylesin.Kurtkoyde oturan birisi olarak bu yolu cok kullaniyordum.Bazi noktalarinda emniyet seridi tamamen ortadan kalkiyor ve yol tehlikeli bir hal aliyor

Yol sabiha gokcen yolu oldugu icin kamera kayitlari kesin vardir.Buyuk ihtimalle kamyoncu rahmetliyi sıkıştırdı.Rahmetlide dengesini kaybetti.

Ulkemiz maalesef her konuda oldugu gibi bu konuda da tas devrini yasiyor.Tum sistem kazayi onleyici tedbirler almaktan cok kaza olduktan sonra cezalandirma mantigina dayali maalesef.Kamyoncuyu assalarda hic birsey olmaz.Boyle devam eder.

• Beğen
Tepkiler: mseldur
kamyon çok yakından geçince gidon temas edip Rahmetliyi kamyonun altına doğru düşürmüş
zamanında transit pickup ın kasası gidona vurup yerde sürüklenmiştim

öncelikle ailesinin ve 4.45 takımındaki arkadaşlarının başı sağolsun. aynı muhitte oturduğumuz için strava segmentlerinde sıklıkla görüyordum ama birlikte bisiklet sürme fırsatımız hiç olmamıştı.
yaşamaktan zevk almak için hayati risklerin alınmayacağı şehirlerde yaşamak ümidiyle.

https://i.hizliresim.com/LAQkjZ.jpg

Öncelikle rahmetli Cenk abime allahtan gani gani rahmet diliyorum.

Cenk ile birkaç kez Tolga ile bolca zaman geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirimki ikisi de pırlanta gibi insanlar. Burada Tolga kardeşime ahlaksız şekilde yüklenen insanların biraz empati kurmasını rica ediyorum. Kendisi çok büyük bir şok geçirmiş olup olayın etkisi ile bu şekilde konuşmuştur. Polise verdiği ifadesinde kamyon şoförünün hatalı olduğunu ifadesinde yazdırmıştır. Yaşadığı olay kendisinde çok büyük bir travmaya sebep olabilir. Lütfen yorumlarınızı yaparken bunu da göz önünde bulundurun.

Tekrardan Cenk abime allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Cenk abim allah rahmrt eylesin butun hepimizin basi sağolsun kendisini yazin gormustum bugun haberini aldim gercekten uzuldum.Tolga abimede gecmis olsun adama fazla yuklenmeyin o kaza anini yasamayan o kisinin durumunu bilmez o durumu bizzat kendim yasadigim icin ne kadar kotu birsey oldugunu biliyorum 1 dakika once bisiklet surdugun arkadasin hayatini kaybediyor gercekten cok kotu bir durum..

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
Haberi televizyon da gördüm gerçekten çok çok üzüldüm.Allah sabır versin ailesine..Her an her saniye tehlike içindeyiz,bisiklet sürerken ölümün kıyısında olma paranoyasından kurtulamıyoruz.Bu durumların yaşanması derinden sarsıyor hepimizi.Gencecik bir insanın hayattan kopmasının tarifi yok.Çok dikkatli olmalıyız arkadaşlar! Hepimizin başı sağolsun :(

inşaat kamyonları için dubalarla ayrılmış yola giren bir bisikletçiyi gören kamyon şöförünün yapacağı tek şey dikkat etmektir,tolga arkadaş ne kadar olayın travması ile kamyon şöförünün suçu yok dediysede ,durum budur ,ben kamyon söförünün yerinde olsa idim asla daralan yolda bisikletliyi sağıma alıpta geçmezdim ,çünki olasılıkları düşünürdüm ,adamı bi kere niye sıkıştırayım,burda bi kere saygısızlık var,

yol çok tehlikeli bir yolmuş zaten istanbulda yoğun bir inşaat olduğu için sürekli harfiyat kamyonları hafta sonlar bile çalışıyor gerçekten çok üzüldüm arkadaşa

Geri