Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

Mustafa İçdağ

Forum Bağımlısı
Tepki
3.216
Selam arkadaşlar;

Yarın sabah Beşiktaştan Sarıyere antremana çıkacağım katılacak yol'cu arkadaşlara duyurulur.
30-35 tempo tutturacak MTB ci arkadaşlarda gelsinler.

Saat: 6.45 am. ( en geç)

Yer: Beşiktaş, barboros heykelini geçince ilk sağdaki otobüs durağı.
Katılacak arkadaşlar; ayakkabı, pedal ve yedek lastik- pompa-kask tedarikli gelsinler.

Bu bir gezi turu değildir, ortalama tempo 35 km/h olacak, gidiş dönüş 90 dak. geçmez, zira trafiğe yakalanmamamız lazım.

Görüşmek üzere.:)

Scudo
sabah orada olmaya çalışacağım, ama 30-35'i umarım tutturabilirim

Nedir, noluyor?

Avrupa yakası uyanın, bu yakada antremana çıkacak bisikletçimi kalmadı yahu.

Köfte/sucuk ekmek turu var desek millet çoktan erken seçime gider .:D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ozler
@uyku evi

Sen yeterki gel, tempoyu dert etme, biz seni çekeriz.

Not: sabah 6.30 da Smyrna kafe'nin önünden çıkarım, gelirsen oradan birlikte hareket ederiz.:)

Gelmek isterdim Mustafa abi ancak yarışlar yaklaştığı için mtb li ve spesifik antrenmanlarım var, o yüzden size sabah serinliğinde iyi pedallar dilerim ...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
Valla helal olsun, bir tek Bülent geldi, bizde tempo 30km/h., 95 dakikada trafiğe rağmen geri döndük.:)

Tekrar görüşmek üzere..

@uyku evi

Ben 6.32 am. de symirna önündeydim, gelen olmayınca vurdum Beşiktaşa.
6.48am. de baktık gelen yok yola çıktık.

bugün ben de 6.30da Eyüp'ten çıkıp Sarıyer yapacaktım, (bu konuyu şimdi gördüm) kesin karşılaşırdık ama telefonun alarmı çalmadı:(

Ben de bugün 06:00-07:00 arasında bebek yokuşunu arşınlıyordum :D

@Hakan Yazman

Gizli gizli yokuş antremanları he?:D

Bende antreman dönüşü Dolmabahçeden Taksime tırmanıyordum ( 8.17 civarı)
İşin tuzu biberi oldu.:)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Selam arkadaşlar;

Yarın sabah (25 Haziran çarşamba) Beşiktaştan Sarıyere antremana çıkacağım katılacak yol'cu arkadaşlara duyurulur. ( MTB' ci arkadaşlarda gelsinler)

Tempo: 30+ km/h.

Buluşma:.630 am.
Hareket: 6.45 am. ( en en en geç)

Yer: Beşiktaş, Barbaros Heykelini geçince ilk sağdaki otobüs durağı.
Katılacak arkadaşlar; cleat-ayakkabı / pedal (tempo için gerekli) , ve yedek lastik- pompa-kask tedarikli gelsinler. (Yeniköyde yollar araziyi aratmıyor:D )

Bu bir gezi turu değil, yol antremanıdır, ortalama tempo 30+ km/h olacak, gidiş dönüş 90 dak. geçmez, zira trafiğe yakalanmamamız lazım.

http://img46.imageshack.us/img46/4934/giosbacksc6.jpg

@Mustafa İçdağ

Carsamba sabahi bir musteriye gitme ihtimalim var. :( Eger gitmeyecek olursam gelecegim.

Fatih abi ben gelirdim de bende mtb var size yetişemiyorum :S :( gezi turu olsaydı kesin gelirdim ama bide 6:30 çok erken saat yani.. uykusuz kalıyorum şuan saat 02:03 gece yani :D

Çok özür dilerim mustafa abi yazcaktım dikkat etmemişim zaten gece yazıyordum uykuluydum o yüzden şey olmuş :) geçen sizinle geldigimde bi fatih abi vardı heralde onun ismi aklımda kaldı ondan öle yazmışım :)

Selam arkadaşlar;

Yarın sabah (27 Haziran Cuma) Beşiktaştan Sarıyere antremana çıkacağım katılacak yol'cu arkadaşlara duyurulur. ( MTB' ci arkadaşlarda gelsinler)

Tempo: 30+ km/h.

Buluşma:.630 am.
Hareket: 6.35 am. ( en geç)

Yer: Beşiktaş, Barbaros Heykelini geçince ilk sağdaki otobüs durağı.
Katılacak arkadaşlar; cleat-ayakkabı / pedal (tempo için gerekli) , ve yedek lastik- pompa-kask tedarikli gelsinler. (Yeniköyde yollar araziyi aratmıyor )

Bu bir gezi turu değil, yol antremanıdır, ortalama tempo 30+ km/h olacak, gidiş dönüş 90 dak. geçmez.

Geri