Scudo Sports

SABAH'a göre cumhurbaşkanlığı turundaki bisikletler Kromdan yapılıyormuş

Scudo
"Kromdan" ülkemizde sadece Yozgat yöresinde bulunan ve çok nadir rastlanan, -doğal olarak- sizlerin bilmediği bir element, yarış bisikletlerinin hangi madenden yapılacağını sizden öğrenecek değiliz, pis cahiller!

Not: Element tabelasına yazdırılmayacak kadar kıymetli olduğu için telef etmeyelim dedik, pehhh!

@taner07
Hahahahahaaaaaaa :koptum:

Fransa icin ''bu ulkeden cekip gitmek istiyorum'' diyen Fransiz aktor Gerard Depardieu'ya saydirmislardi degil mi :)
Okuyucu kitlesi muthis zaten! Biri ilgi ceksin diye habere atilan blur efekte ''yuzunu bile gosteremiyor'' derken geriden gelenler yagdirmista yagdirmis :)
Okuyun haberi sonra tepki verin degil mi ya :D

ilk milli element 'kromdan ' öyle mi ? :)
@ÖmerMurat

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@İhsnn_zyvl

Emin misin panpa ;);) Turkuaz doğru yazılışıdır, araştır bir istersen :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@taner07
TDK' ya bakalım dicem ama... :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@M.Yalınkılıç

Simdi sabah'i elestiren bu vatandaslar yarin atiyorum kendi okuduklari sozcu gazetesini elestirseler siz çıkar "bunlar kendi aralarinda da kavga ediyor, bunlarin işi kavga etmek, bunlar birlik olamaz" vs diye elestirir, gulersiniz.
Sizde zaten özeleştiri diye bir şey asla olamaz. Kol kırılır yen içinde kalır.

Anlayış meselesi işte: )

Sizin tarafyan olmak cok kolay, ulkede ne olsa seviniyorsunuz, tersi oluyor ona da seviniyorsunuz. Biz ise maalesef birlik olmayi bile beceremiyoruz. :) ah biz dış mihrakların kiskirtmasiyla vatan hainliği yapanlar yok muyuz ah...

@taner07
Hocam ben edebiyat öğretmenimden duymuştum nette de biraz baktım turkuvaz fransızcadan geçmiş ve açık mavi yeşile kayan renk anlamına gelirken turkuaz ingilizceden geçmiş ve mavi renkli değerli bir taş anlamına geliyomuş bu şekilde buldum

@Ozan k.
Hocam lütfen sizin tarafyan gibi genelleme yapmayın

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@R2_D2 @taner07 Kusura bakmayın 2 sene önce öyle demişti bana hocam ordan o şekilde aklımda kalmış

Genelleme mutlaka içinde yanlışları barindirir kabul, ama burada genel bir anlayistan bahsediyorum. Genel olarak durum bu. Hangi görüşten olursa olsun sorgulamadan kabul etmeyi elestirmekten geri kalmam. Karşı taraf ise benim kendi partimi elestirmemle dalga gecmekten geri kalmaz. :)

@Ozan k. Eleştirme yapmak en doğal hakkınız ama lütfen şöylesiniz böylesiniz gibi kelimeler yerine şu düşünce böyle saçma şöyle mantıksız gibi ifadeler kullanın kimse alınmaz bu şekilde

Vatan hainliği kavramını ne kadar kolay kullanıyoruz.

Vatana ihanet, vatan hainliği ya da hıyanet-i vataniye, meşrû egemenlik organını devirmeye veya otoritesini yıkmaya,
bağlı olduğu devlete karşı savaşmaya veya düşmanla işbirliği etmeye yönelik eylemleri kapsayan suç türü.
Tarih boyunca birçok hukuk sisteminde tüm suçların en büyüğü olarak değerlendirilmiş ve en şiddetli biçimlerde cezalandırılmıştır.

Diyor Vikipedi kısaca.

@İhsnn_zyvl kusurluk bir durum yok. Forumda paylaşarak öğreniyoruz, kimi zaman bisiklet ile alakalı oluyor kimi zaman hiç aklımıza gelmeyen bir konuyla ilgili.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Ya ne guzel kendi zekamizla orantisiz orantisiz takiliyorduk, neyse sabah gazetesi iste, okuyan da belli okumayan da...

Bisikletle ilgili çok teknik konular haricinde forumu seviyorum. O konular bana çok sıkıcı geliyor.
Bu forumu seviyorum. Özelde @Kazuya @suat akman ve diğer kafa arkadaşlar iyi ki varlar.
Foruma esprileri ile ayrı bir hava katıyorlar. Güzel forum güzel.
Herkese her konuda birşeyler katıyordur mutlaka.

Geri