Scudo Sports

SABAH'a göre cumhurbaşkanlığı turundaki bisikletler Kromdan yapılıyormuş

Scudo
Aslinda bunlardan bir tane de ben dusunuyorum, para biriktirebilirsem veya şöyle ikinci el temiz bişey... Surus esnasinda ihtiyacimizi giderebiliyor olmamis iyiymis. Zannedersem sele borusu vasitasiyla kadronun icinde birikip, gobekteki surtunme ile buharlasip kromdaki mikroskobik gozenekler yoluyla atmosfere karisiyorlar. Bu yuzden krom iste. Bilmiyorsunuz siz de hicbisey

(link)
15 bin lira nedir. Buldum 600 euroya :)

Gesendet von meinem E5823 mit Tapatalk

Ha Krom, ha Karbon yani cetveldeki +18 element için adamın kalbini kırmaya değmez. Siz daha mı iyi bileceksiniz? Neden dalga geçiyorsunuz adamla, yazık değil mi?

@Battutaettanci şahsen benim amacım bagcıyı dövmek hocam bu kadar saçma sapan bir haber yapılamaz. İnsan hiç bilmese bile doğru dürüst bir Bisiklet mağazasına gidip bilgi alıp ona göre haber yapabilir. Hiç bilemedin elinin altında internet var. Amaç haber yapmak değil turun düşürüldüğü rezaletin organizatör firmanın üzerinden kaldırılması olunca yapılan haber de böyle oluyor.

@Ömer KARAN
Üretici firma "faturasız" hizmet verir denilen yerde, üretici firma hediye bisikletlere "fatura" kesmeyip türlü yalanlar söylenen memlekette, Bisiklet kullanıcılarını sağılacak inek gören üretici ve sözde "yetkili" servislerin olduğu memlekette ancak bu kadar haber olur diyorum.

eskiden kromdu yanlışlık yok. hepiniz vintage, retro seviyosunuz ama amca krom yazınca mı bozuluyorsunuz? gazete de türkiye'nin en güvenilir gazetesi seçildi bu arada. (ben seçmedim, objektifler seçmiş)

@Serkan Mıstınoğlu
Allah seni bildiği gibi yapmasın :)

Atatürk ve silah arkadaşlarını ülkeyi satmakla, İngiliz uşaklığıyla suçlayan insanların bu gazeteyi okumaları da ayrı bir tesadüf olsa gerek zira Sabah'ın kendisi İngiliz ve Amerikan himayesini savunan kanı bozuklarla doluydu;

“Üç yıldan beri Ankara İtilaf Devletlerine karşı böbürlenme tavrı takındı. Halbuki millî haklarımızın kazanılması için en emin ve en kestirme yol bu devletlerin Doğu siyasetlerini, siyasetimize rehber yapmak, genel menfaatimizi onlarınkiyle uzlaştırmaktı.” (3 Ağustos 1922, Peyamı Sabah)

'' İngilizler zabıtamızı, adliyemizi, maliyemizi, bayındırlığımızı düzenleyecekler ve Türkler de geleceğin kaygısından uzak kalarak yaratılıştan gelen ve kalıtımsal meziyetlerini, yeteneklerini geliştirmeye muvaffak olacaklardır.” (7 Ağustos 1919, Sabah)

“Ankara’nın direnme siyaseti, bizi götüre götüre bir berzaha düşürdü. Millet için bıçak kemiğe dayandı. Müttefiklerin yeni bir kararlarına karşı gelmek yerine yakınlık göstermek lazımdır.” (1 Temmuz 1922, Peyamı Sabah)

Dün Dünya Özgür Basın günüydü ama ülkemizde kutlanacak bir özgürlük olmadığından sadece izlemekle yetindik. TUR için bile politik nedenlerle akredite edilmeyen gazeteleri gördük. Özgür ve dürüst gazetecilerin çalışabileceği bir gazete kaldı mı merak ediyorum?

Bir haberde benden:Sabah gazetesi okuyucularına krom ! velespit dağıtacakmış:)))

Geri