Scudo Sports

SABAH'a göre cumhurbaşkanlığı turundaki bisikletler Kromdan yapılıyormuş

Scudo
o kadar yarış yapılıyor dünya genelinde böyle açıklama yapılmıyor
ülkede ayda yılda bir yarış yapılıyor, onda da yalanlar yalanlar......
15 bin € dan başlıyormuş vay arkadaşşşş

Aha! Haberin orjinal linki :)

(link)

İnanılmaz! Bunlari yetistiren basın yayın yuksekokulunu ve yayini onaylayan editoru ayrica tebrik ediyorum :)

http://gif.co/tQCw.gif
Gazetecilik anlayışı temsili arkadaşlar :D

arkadaşlar amacımız üzüm yemekse geribildirimde bulunarak hatalarını düzeltmelerini sağlayabiliriz

@Battutaettanci
Bağcıyı dövmek benimkisi geribildirim yapılabilir elbette.

Evet evet ben de gordum, sirtlarinda tavuk doner ve ayran tasiyorlardi. Ayran SKY marka idi

Nasıl kromdan altından değilmiydi ya ben altın titanyum karışımı diye biliyordum değil miymiş?? :D:D

• Beğen
Tepkiler: cngz
@Serkan Mıstınoğlu

Sokakta çişini yaptı, 62 YTL ceza ödeyecek

Taner ORAL/ KONYA, (DHA)
03 Mayıs 2008 - 10:18
KONYA'da kadın arkadaşı 53 yaşındaki E.E. ile sokakta yürüyen 48 yaşındaki İdris Helvacı'nın, kaldırımdaki telefon santral kabinine çişini yaptığı MOBESE kameraları ile tespit edilince kendisine ‘Kabahatler Kanunu' uyarınca 62 YTL ceza kesildi.

Meram İlçesi Mimar Muzaffer Caddesi üzerinde saat 02.30 sıralarında arkadaşı E.E. ile yürüyen İdris Helvacı, telefon santran kabinine çişini yaptı. MOBESE kameraları tarafından görüntülenen Helvacı, Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi görevlilerince yönlendirilen asayiş ekipleri tarafından caddede yürürken Alaaddin Taramvay durağı önünde durduruldu.
Polislere suç işlemediğini söyleyen ve alkollü olduğu anlaşılan işsiz İdris Helvacı, “Arkadaşımla birlikte bara gittik. İçeri alınmadık. Biz de evimize yürüyorduk. Başka birşey yapmadım. Sadece yürüyorduk” dedi. Polis, Helvacı'ya 5326 sayılı ‘Kabahatler Kanunu' uyarınca para cezası kesti.

Salcano krom kadro getirsin bence bizim türkiye turundan neyimiz eksik faniler olarak?

Basın taraflı olduktan sonra kalitede gözle görülür düşüş oldu. Yalan haber yapmak sıradan hale gelirken şimdi de uydurma haber çıktı. Artık tiksinme kelimesi kullanmak zorunda kalıyor insan.

Geri