Scudo Sports

SABAH'a göre cumhurbaşkanlığı turundaki bisikletler Kromdan yapılıyormuş

Scudo
Dipçiklenmiş alemiyom işinden sonra örsünen çekiçinen dövme krom işine girmişler .
Sırada altın bisiklet vardır muhtemelen.Malum memlekete valizinen altın getirenler var :)

Birde bisikletçiler Kapadokyada manzara olayından değilde bacadan başka herşeye benzeyen kallavi oluşumlardan korktukları için isyan etmişlerdir bence :D

@Kazuya

Küçülttüm sizi mi kıracağım? Konuyu teferruatlı okumadım.
Konu siyasete, hakarete kayıyor gibi geldi. Heyecanımı mazur görün :)

Aranızda anlaşın tek bir parti üzerinde oyumuz yanmasın. :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@hogutmen yok valla siyaset değil, ucundan dokundurma:) sizle aramızda tartışma olmaz, fikirlerimiz zıt ama size saygım sonsuz..

@Kazuya

Ben de sizi seviyorum. Allah muhabbetimizi arttırsın inşallah.
Neyse biraz trol yaptık affetsinler ama yolumuz sevgiden geçiyorsa bir gün, bir konuda gene buluşuruz. :)
Keşke biraz bisikletten anlasam da biraz da o konulardan konuşsak ama nerdeeeee?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Krom bisikletliler partisi kuralim! Supururuz diger siyasetcileri @hogutmen @Kazuya
Ben sanayiden tornaci haci abiye siparis veriyorum. Muhtemelen kadrolar 5-6 kilo gelir artik! Malzemeden calmiycam saf krom kullancaz, hile yok bizde!
Chromolly falan alasimlarla isimiz olmaz :)

Saglik biriminde de projelerim var; yaris esnasinda tedavi edebilen saglik personelini gelistiricez :p

Bazıları bir hata gördüğünde hemen alay etmeye, insanları aşağılayıp küçümsemeye ne kadar da meraklı. Sözkonusu yazı kendi zihniyetlerinde yayın yapan gazetelerin birinde çıksa hiç şüphem yok tek kelime yazmazlardı.

@M.Yalınkılıç

Ben kendi hatamla bile dalga gecerim!
''Ondan - Bundan - Yandan - Yukardan'' kim yazdiysa da dalgami da gecerim, ciddi birseyse tavrimi da soylerim.

Bizde dogruya dogru, egriye egri denir merak etmeyin!
O yuzden herhangi bir konu kimin yazdigina degil, ne yazdigina gore tenkit edilir veya tebrik edilir ;)

@taner07
Hocam yalnız doğrusu turkuvaz zaten

Delinin biri kuyuya bir taş attı. Bütün forum çıkarmaya uğraşıyor. Adamlar yalan haberle formunda gündemine oturdu iyi mi!

Sabah Sabah ne bu gurultu yatin uyuyun:)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Geri