Scudo Sports

S-Works Stumpjumper Ht 29" Black/Gold Limited Edition (Yeni fotoğraflar 9.sayfada)

scott scale sl 900 29 aynı kategorideki rakibi olarak karşısına çıkacak :D yarışan bir 900 scale sl i olan abimden deneyimlerini ve görüşlerini aldım .kendimde deneyip bu kategoride yeni bir bisiklete kitlendim :D takipcinim...

Scudo
Selam Volkan,
Fotograflarda gorunen kupalari nasil aldin merak ettim? Ayrica ozel bir bisiklet ortaya cikardigin icin tekrar tebrikler, Turkiyede bir suru ust model ama hemen hemen hepsi Ritchey ve Mavic ile toplanmis siradanlastirilmis, bisikletler arasindan siyriliyor.

Benzersiz Bir Bisiklet Olmuş Benim Almak İstediğim Sedona Black Code 9 Bile Donanım Olarak Bunun Altında Kalıyor. 4 Ay Toplamakla Uğraşmışsınız Güzelde Olmuş Elinize Sağlık Kazasız Belasız Kullanın.

• Beğen
Tepkiler: VOLKAN ÇELİK
@Ozzgurr

Selam Özgür,
20 yıldır profesyonel olarak masa tenisi sporuyla uğraşıyorum, kupalar ordan:) Beğenmene sevindim, iyi temennilerin için teşekkürler yeniden. Lakin küçücük bir parça için hala binemiyorum bisiklete...

@Kadiri Yağız

Çok teşekkürler. Sedona Black Code 9 da çok iyi bisiklet, şimdiden güle güle kullan...

Hele ben bir scale 900 sl imi piyasaya sunayımda ezermi ezemezmi görelim :D hemde TR de olmayan nadide parçalarla hem gram yarışı hemde sağlamlık yarışında .....

@Ozzgurr

Alman ve italyan kırması bir 900 sl i yapmaya karar verdim ne mavic nede ritchey parçalara bakılmaksızın tepe noktasında bir scale ile karşılaşılacaksınız....:eek:ha:

@İbrahim sarı

Tamam yaptıktan sonra konuşalım, hayırlı olsun şimdiden:)

@İbrahim sarı
Ibrahim, 29' deyince Niner Air 9 akla gelir, bu sinifta "Air 9" ve digerleri vardir :)

• Beğen
aldığınız ürünler 75 euro'nun üzerinde olmasına rağmen gümrüğe takılmamış. bunun için özel bir prosedür izlediniz mi (hediye paketi yaptırmak, faturayı düşük göstermek vs) yoksa normal bir şekilde alışverişiniz mi yaptınız?

@Ozzgurr

Bu sene niner biraz sessizdi ama bilmiyorum usa de nasıldı ama? 2014 specialized kadroları çok fena geliyor bu arada...

@Halitkin

Tabiki önceden satıcıyla konuşarak fatura tutarını düşük göstermesini ve hediye olarak göndermesini söylemeniz gerekiyor, yoksa hepsi kesinlikle takılır, tabi bunu bütün satıcılar kabul etmeyebiliyorlar... Mesela 2600 dolarlık jant seti hiç bir yere takılmadan kapıma kadar geldi hem de 10 günde, sadece ptt nin yeni prosedürü olan 42 tl ekstra kargo ücreti ödedim...

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Hayırlı olsun.. Çok güzel ekipman seçmişsin.. İyi günlerde kullan..

• Beğen
@Bora TİRKİ

Senin s-works epic de çok güzeldi, teşekkürler...

Geri