Ben stumpjumper 2011 8m kadroyu kiralamıştım geçen ay. inanılmaz bir tırmanma kapasitesi vardı üzerinde sram x.0 vardı. 7-8 saat patikalarda kullandım.
11 kadroyu hayal bile edemiyorum..
Nerede kiralarınız stumpjumper ı? Yurtdışı olsa gerek? Önce ki dağ bisikletim stumpjumper expert evo r idi 2011 model. o da çok iyidi. 11m kadro bakalım ne kadar farkettirecek, bu arada daha hala bisiklete binemedim 1 santimlik bir parça var jant setinin o parçayı eksik yollamışlar onu bekliyorum hala, binince deneyimlerimi ve farklarını yazarım
Evet yurtdışı 2011 expert di stump, 8m kadro. Bir de epic kiralamıştım daha önce o da 8m kadroydu. maşa, jant ve lastikler aynıydı ancak tabii ki epic daha ağırdı ancak çok zor şartlarda kendisini gösterir tahminimce istediğim verimi alamamıştım. full süspansiyonun çok farklı dinamikleri var.100$ a bir bisikletçiden kiralıyorum. Ben de iki adet fena sayılmayacak hybrid var ancak böyle üst düzey bisikletleri denemek için fena bir yol değil kiralamak. Sırada 10r Roubaix var.
Bir de bu model default olarak tek yaprak göbek 36 ve ön aktarıcısı yok. Böyle çok daha hızlı olcaktır tabii iyi düşünmüşsünüz. Dişli oranları nedir ? 40 -28 gibi birşey sanırım ?
Evet stumpjumper default olarak Stumpjumper expert evo r tek yapraklı ve 34 veya 36 dişli geliyordu. Aslında çok mantıklı ve yeterliydi ama uzun yolda küçük aynakol çok fazla pedal çevirmene ve yorulmana neden oluyordu, o yüzden şimdi iki yapraklıya geçtim aslında xx1 ekipman kuracaktım ama bu sefer bunu denemek istedim ilerde xx1 veya aynakola tekrar tek yaprağa geçip en az 250 gram hafifleştirebilirim bisikleti
Yurtdışında neresiydi bu arada? Keşke Türkiye'de de bu tarz yerler olsa hem denesek hem güzel parkurlardan insek mükemmel olurdu ama bunun için ülkemizde daha çok gelişmesi lazım sanırım bisiklet sporunun...
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan saklasın nice km ruble bitirmelere nice uludağ kartepelere tublesss mi kullancan frenler neden kırmızı değil jantlarla uyum sağlardı ve bir tur verirmisin
Öncelikle bir tur fln vermem Mehmet tubeless kullanıcam evt, nice kartepelere uludağlara gidicez seninle inşallah ama sen çok geliştirdin ben 3 aydır bisiklete binmedim beklersin beni biraz