Scudo Sports

Rüzgarın Gücü Durduramadı (Hüyük Efsanesi)

@CEM ATEŞ

Değerli yorumunuz için teşekkürler cem yaza konya bitmiş yakın çevresi başlamış olacak görüşmek üzere :in:

• Beğen
Tepkiler: MURAT PEMBEGÜL
Scudo
@m.varolfb
Asıl harika olan beni yorumlarınızla yalnız bırakmayan ve kalbi bisiklet aşkıyla yanan sizlersiniz bende sizlerle gezilerimi paylaşmak için senin duyduğun heyacanı paylaşıyorum duygular karşılıklı umarım şu okul işini halledersin ve bir an önce bizimle pedallarsın kendine süper bak

@AHMET KARAASLAN

Ahmetcim canım colourmen6 ım sizlerin vermiş olduğu morel beni süper motive ediyor teşekkürler drag canavarı: ayrıca bendeki azimden sizlerdede var winken457

• Beğen
@fatih mızırak

Teşekkürler colourmen2 cim seni formda görmek ve yorumunu okumak çok güzel kardeşimiz zeroyu asla unutamayız bizler için yaptığı okadar güzel çaba asla unutulmaz iyi pedallar

• Beğen
@İsmail YURDAKURBAN

Bende sizlerle bu geziyi paylaşmaktan dolayı çok mutluyum değerli yorumlarınız için teşekkürler

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Ömer bey her zaman kavurman hazır konyaya gelmen ve colourmenlere katılman yeter ayrıca rüzgar sanki kavurmanın kokusunu buraya kadar getirdi sanki yorum için teşekkürler:D

@UĞUR VURAL.

abicim Konya'ya dönecek olmamın en heyecan verici yanlarından biri de sizlerle pedallama fırsatını sağlayacak olması, sabırsızlanıyorum... sevgi ve selamlar...

tebrik ederim.gerçekten 12 saatte 185 km yapmak kolay deil.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Geri