Scudo Sports

Rüzgarın Gücü Durduramadı (Hüyük Efsanesi)

@Murat İçlek

Değerli yorumunuz için teşekkürler yaza bir günde tek başına 340 km sözüm var
görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ŞEKER
Scudo
@emre güven

Merhaba sevgili fahri colourmen Emrecim değerli ve çok özel yorumların için ayrıca özel teşekkür evet oldukca yorucu bir geziydi çeşke o ekmek arası da gezimde gelseydi ah ah ama inat işte bu arada sakın askerlik sana stres yapmasın askerlikte bu rampalar gibi gelir geçer ayrıca seninde yaptığın km az değil süper umarım Konyaya geldiğinde pedallarız kendine iyi bak fahri colourmen

@varol bisiklet

Çoooook teşekkürler değerli yorumunuz için varol bisiklet zordu ama başardık sizlerin sayesinde

hüyük hüyük diye sonunda azminle orayıda keşfetmiş oldun ayaklarına sağlık çok yorulmuşun sözlerin ve resimlerin buna şahitler emeğine değmiş tebrikler
:in: :in:
colourman gücü işte :D

Uğur Bey merhaba; yine döktürmüssünüz vallahi. Memlekete gidip, gelmiş kadar oldum. Bu kadar rüzgara ve bezdirici rampalara rağmen tek başınıza yolculuğu tamamlamanız beni ayrıca mutlu etti. Azminiz, anlatımınız ve fotoğraflar için sonsuz teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Harika bir gezi olmuş ,resimlerde çok güzel yalnız kırık arka vites canımı sıktı ,işallah kimsenin başına bir daha gelmez. Herşey gönlünce olsun ..

• Beğen
tek başına rüzgara karşı zoru başarmişsin.Rüzgara karşı gitmek nedir oofff bilirim. her zamanki gibi güzel bir gezi olmuş, anlatım çok güzel bizlerede bu geziyi yaşattığın için teşekkür ederim. bu arada kavurmaya ağzımın suları aktı
Scott un konya yetkilisi yapsalar yeridir sanırım hemen her model mevcut :)

• Beğen
@Ahmet Bolgi

Ahmet Bey asıl biz size teşekkür ederiz ilginiz ve yorumunuz için çok sağolun diğer gezilerimizdede görüşmek üzere

@necosoft

Necati gezilerime gösterdiğin ilgi ve alaka için teşekkürler asıl sizler harikasınız inşallah yazın beraber pedallarız görüşmek üzere :in:

@tolgayalcin

Merhaba sevgili Tolga güzel yorumundan dolayı teşekkür ederim inan o gece saat 23.00 da yattım zira kış şartlarında hele rüzgar ve soğuk bu yoculuğu neredeyse 300km yapmış gibiydim sabah saat 07.00 da kalktım ama ne acı ne eziyet ama başarmak güzel bir duyguydu salı günü ise yorgunluktan eser yoktu şimdi ise yine aynı yolculuğu yapabilirim bu arada yaza bir günde 350km sözüm var görüşmek üzere iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ŞEKER
@mziyaeddin
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler sivaslı arkadaşım, çocukluğum Sivas Suşehrinde geçti oraları ve tüm sivaslıları çok severim:in: çeşke bende gelsemda sivastan kayseriye beraber gitsek işimdi sorunu cevapla tek başıma en uzun turum turum 286km lik bur turdu.uzun turlarda en dikkat edilecek unsur ilk önce güvenlik yani maddelersek
1-Yolun sağ tarafındaki düz çizginin sağından gitmek(Arkadan gelen araçlar tehlikeli olabilir ayrıca dengeniz bozulduğunda arada sol yaparsanız kurtarma payınız kalır)
2-Yanınızda mutlaka şok aleti,sprey(güvenlik mağazalarında bulunur) bulundurunuz şehirler arası yollarda şok aleti hem tehlikeli insanlara hemde köpek vb yaban hayvanlarına karşı kullanabilirsiniz.
3-Yanınızda mutlaka yedek giysi bulundurunuz eğer gece yolculuğuda yapacaksanız mutlaka bir mola yerinde terli kıyafetleri değiştiriniz
4-Mutlaka yağmurluk bulundurun
5-Yedek iç lastik, yedek zincir, patlak takımı,levye pompa,zincir değiştirici ,ilk yardım çantası bulundurunuz
6-Kİm nederse desin yanınızda bunları mutlaka bulundurun uzun turlarda mutlaka bunlara ihtiyaç duyacaksınız
7-Yanınızda iki adet suluk bulundurun ve yeteri kadar yiyecek ve doğal enerji muz mutlaka olmalı zira gezilerime dikkat edin hep muz vardır
8-Asla köpekten korkmayın köpek havlıyarak gelirse kaçmayın fren sıkın ve köpekle iletişim kurmayı deneyin:D mesala kuçi kızma naber gibi zira köpekler bu durumda şaşırır
9-Haritadan gideceğiniz rotayı iyice araştırın ve yol sorma konusunda asla çekinmeyin
10-Sizi yolda durdurmak istediklerinde asla durmayın sağından yada solundan devam edin şok aleti yada sprey yanınızda hazır olsun polis arkadaşlarda bunu tavsiye ediyor
11-Gece yolculuğu için fosforlu yelek alın ve ön arka lamba olmalı(piili)
12-Telofonunuzun şarjı tam olmalı yedek batarya taşımalı

uzun yollar çok zevklidir umarım faydalı olmuşumdur süper geziler :in:

@KAMİL TABAK

Değerli yorumların için teşekkürler Kamil abi siz bunları yazıyorsunuz ya gerçekten çok mutlu oluyorum.Abicim Uğur abiyle yazın İstanbula kadar trenle ondan sonra bisikletlerle yanınıza geleceğiz ona göre hindilerimizede iyi bakın kendinize süper bakın Kamil abicim bu arada Harun Abi yeni formalarıyla havasını atıyor sıra sende senide formalı görmek istiyoruz sende güç var bisikletçi ruhuda var kask ta var eldivende var e geriye ne kaldı forma :winkenlux :winkenlux kendine çok iyi bak abicim bol pedallı günler

@Hakan Eşme

İşte beklediğim yorum %100 beni çoooooook mutlu etti Hakan bey yine formun bestofu sizsiniz hem gezilerinizle hemde gezilerimize yaptığınız yorumlarınızla en süper sizsiniz.
Gezide siz ve keşan bisiklet grubu hep yanımdaydınız arada Haluk abi trafik levhalarının yanında gülümsüyor arada sizde benim fotolarımı çekiyordunuz kamil abide köpekleri kovalıyordu colourmen zeroda önümden gidiyor ve bana gülüyordu keşanbisiklet grubu ve diğer colourmenlerde rüzgarıma girmiş arkandan geliyorlardı kısaca yanımdaydınız bu güçle bu zor turu bitirdim hepinize teşekkürler.
Ayrıca doğru cevabıda bulmuşsunuz tebrik ederim o zavallı bisikletli kim bilinmez ama işi zor zira yanımızda yedek arka attırıcı taşımıyoruz:D
Ayrıca sizide ekibide Konyaya bekliyoruz kızılörende kavurmanız(insan eti olmayan) ve balkaymağınız hazır sizleri bekliyor gezileriniz ve değerli içten yorumunuz için tekrar teşekkürler sizleri çooooook seviyoruz kendinize iyi bakın ve bizi asla gezi hikayesiz ve fotosuz bırakmayın bol pedallı günler

@İsmail YURDAKURBAN

Rica ederim İsmail bey sizi memleketinize götürdüysem ne mutlu bana gerçekten yurdumun her köşesi ayrı güzel bu arada size sormak istediğim bir soru var evsunlu balıklar ve mutlu nasıl bir yer gitmeye değermi şimdikten teşekkürler kendinize iyi bakın süper pedallamalar

Uğur abi yazı için teşekkürler. Benim için çok faydalı oldu sayende bilmeğim şeyleride öğrendim. Kısmetse yaza doğru bu turu gerçekleştiricem.
Bu arada abi ben aslında Kayseriliyim ama Sivasta okuyorum:D
Tekrar teşekkürler .....
@UĞUR VURAL.

• Beğen
@UĞUR VURAL.

Uğurcuğum, forma konusu benim için zor. İri yapılı olduğumdan formalar bana gögüs omuzdan dar geliyor. Hakan, Haluk, Harun bu konuda şanslılar bedenleri bana göre ufak.
OOOOOO bu planınıza sevindim, bekliyor olacağız. Size buradaki turlarımızdan tat sunmak zevk olacak bizim için.
Sevgiyle sağlıcakla

Geri