Scudo Sports

Rüzgar Çetin'in tahliye olması

Son üç haftadır işe bisikletle gitmiyorum, ve hayattayım. Sanırım balık istifi otobüslerde gitmek daha güvenli. 15 dakkalık yolu 50 dakkada gidiyorsun ama olsun. Henüz bindiğim otobüse saatte 150 km ile bir bmw veya hafriyat kamyonu çarpmadı. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Carpe diem !

Scudo
Kan üzerinden pazarlık yapmak...PARAN VE ŞÖHRETİN VARSA, ALKOLLÜ İNSAN ÖLDÜREBİLİME ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN BİR ÜLKEDEYİZ....Ölen öldüğü ile kalıyor.Bir de biz polis memurunun çoluk çocuğuna şehit maaşı ödeyeceğiz.Ölümden elde edilen kâr içinde kâr...Afiyet olsun...

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Anonim
Haberi okuyunca Lenin'in şu sözü aklıma geldi:
"Kapital iktidarda kaldıkça, değil yalnız toprak, değil yalnız insan emeği, değil yalnız insan kişiliği, değil yalnız vicdan, değil yalnız aşk, değil yalnız bilim, her şey, her şey kaçınılmaz olarak alınıp satılacaktır."

@Ahmetgitar Rüzgar ve babasında sorun yok bence, kim olsa oğlu için o parayı verir. Sorun adalet sistemi ve polisin para gözlüsü daha doğrusu ülkemizin para gözlü kadınlarında. Ülkenin işleyişi bu olmuş bunu da herkes biliyor, haberler çıkmadan çalıştığım yerde para vermiştir diye yorum yaptı tüm arkadaşlar. Polisin eşi ise olan oldu keyfime bakayım diye almıştır parayı.

Ne yapsın kadıncağız forum üyelerinin vicdanına pansuman olsun diye parayı almasamıydı. Bakın şu anda "ulan millette ne şanşlı insanlar var. Sinan çetin in oğlu tarafından çarpılmış bizede paçoz şahinci çarpar oda sonradan tebelleş olur" diyen bir yığın insan var. Yaşadım ki oradan biliyorum. taksicilik yapan uzaktan bir hısıma ehliyeti olmayan 16 yaşındaki bir .iç çarpıp öldürmüştüde bu yetmezmiş gibi bu belalı bulaşık karanlık tipler ölen adamın ailesine hayatı zindan etmişlerdi. Artık ehveni şeri düşünmek durumundayız. Gitmişler peşinden yalvarıp yakarmışlar 3 milyonu vermişler. Kadıncağızın karnını çocuklarının maişetini forum yazarlarının ahlak felsefesi üzerine derin mugalataları doyurmayacak. Kadıncağız reelpolitiğin kendine emrettiğini uygulamış. 3 milyona "abi gözünün yağını yiyim gel bana bir ara çarp çok çulsuz kaldım" diyecek çok sayıda insan var. Ha bütün bu yazılanlardan bağımsız mevcut durumda yapılan eylem suçlunun suçunu ve ahlaksızlığını asla izale etmez.

@Hasan Saylık bey merhaba,
İnsanların her türlüsü mevcut. Ancak adalet, hukuk denilen olgu da her tür insanın düşüncesine göre toplum şekil almasın diye var.
Kadın parayı seviyor da olabilir, kocasının yası da önemli olmayabilir. Bu hiçbirimizi ilgilendirmez. Ama hukukun doğru işlediği bir toplumda kamu için faydalı kanunlar devreye girer.
Sinan Çetin ailesi hukukun güçlülerden yana olduğuna o kadar emin ki aileye para önerebiliyor. Çünkü aile şikayetçi olmazsa hukukun alkollü araç kullanan zengin bir velete adam öldürse dahi ceza kesmeyeceğini biliyor.
Peki biz halkın haklarını kim savunacak?
Adalet kimin için çalışıyor?

Alkollü araç kullanıyorsan ceza alırsın. İster o araç porşe olsun ister şahin, isterse de bisiklet.
Ama bizde öldüren silahın parasal değeri cezanın büyüklüğü ile ters orantılı.

@Ahmetgitar demek istediğim de bu,alkollü iken kırmızı ışıkta geçip Anayasa Üyeliğinden istifa eden hakim gururu olmadıkça bize hukuk zenginlerin hakimiyetinden kurtulamaz.

@mehmetsunu evet aynen öyle yapmalıydı, parayı almamalıydı. Madem parayı alabiliyor devlete başvuru yapıp eşim şehit falan olmadı şehit tazminatı ve maaşı da istemiyorum demeli.
Hem para alayım, hem şehitlik tazminatı alayım. Yok öyle.
Ayrıca halkın bize de zengin adam çarpsa da zengin olsak deme lüksü yok.
Halk önce onurlu olsun da sinan çetin gibiler bu ülkeye ne katmış da bu kadar zengin olmuş bir de sonradan görme zenginlikle alkolik oğlana onca trafik cezasına rağmen son model araba almış diye düşünsün.
Sinan Çetin gibi adamlar bu ülkede para kazandıkça halk daha çok der bize çarpsınlar da zengin olalım diye.

Yine de anlaşılacağı üzere benim ana ilgi alanım ülkede hukukun bu kadar zenginler lehine işlemesi.
Geçen yıl devletin koyduğu kanuna karşı gelerek hakkımız olan parayı zorla gasp etmeye kalkan ve bunu başaran bu sayede yüzlerce bin liralık vurgun yapan patronumun hırsızlığını bakanlığa şikayet ettiğim için başıma gelmeyen kalmadı. Herkesin boyun eğip patrona gık etmediği ortamda hukuksuzluğa karşı dik durdum diye önce işten atıldım, sonra adamları şikayet ettiğim bakanlığın müfettişi tarafından şikayeti geri almam için tehdit edildim. O dönem sesimi duyurabilmek adına açlık grevi yapmaya kalkıştım ve müfettişe bunu bizzat söyledim. Şimdi de kendi açtığım davada bu mahkemeler önünde meslek ve kişisel onurumu savunacağım.
Neden bunları yaşıyoruz. Çünkü patronum trilyoner. Bu onu her konuda aklıyor. Ben ise sadece ortalama maaş alan Sinan Çetin'in kene oğlu kadar olamayacak basit bir insanım.

O yüzden özellikle halkın hukuku adına, ister kendimiz için olsun ister bir gariban için olsun; en yüksekten konuşmak zorundayız.
Çünkü paralı sahtekarların sesi gerektiğinden fazla çıkıyor!
Bunların gürültülü seslerini bastırmak gelecek nesillere borcumuz olsun.

@Ahmetgitar

@Ahmetgitar dediklerinden kendimce bir hülasa çıkardığımda,

böyle başa böyle tarak
böyle......................

devamını da sen tamamla.

Ben ülkeden umudumu kestim. Artik olan bitene tepki bile vermiyorum.
Oyle bir batakliktayiz ki şu an, bu tip olaylar ortadogu ülkelerinde bile yaşanmaz.
Ingilterede yaşamış ve bir cok ingiliz, afrikali, asyali ve amerikali arkadas edinmis biri olarak diyorum ki, an itibariyle turkiye dunyanin en rezil ve en dipte olan ulkesidir.
Daha kotusu yok. Olamaz. Olmasin da...

@mehmetlevent önce komik geldi .Fakat ironik anlamda protesto amaçlı olabilir.

bazen konuşmacının sözünü kesmek amacıyla yapılan alkışlamak gibi

• Beğen
Tepkiler: mehmetlevent
Arkadaşlar benim kafamın almadığı birşey var hukuk bildigisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim türkiyede suç işleyen herhangi bir insan yargılanıp bir ceza aldığı açıklanıyor sonra çeşitli sebeblerden ceza indirildikçe indiriliyor bir bakıyorsunuz ceza kuşa dönmüş niye bu cezanın tamamını çekmiyor bu suçlular neden her türlü ödül suçluya veriliyor da mağdurlar hiç düşünülmüyor bunu benim aklım almıyor mesela rüzgar çetin 6 sene ceza aldı deniyor indirimlerle adam tahliye ediliyor

@hidromek Aynı şeyi ben de merak ediyorum. İlk telafuzlar 10 yıllardan başlıyor, paraya çevriliyor. İyi hal deniyor (adam hala suçlu tabi) sonrasında bir bakıyorsunuz "Tutuksuz yargılanmak üzere serbest" ve bir daha dava ile ilgili hiç bir şey duyulmuyor.

@Ahmetgitar Ne mutlu katiliyle anlaşan canlılara...Kerizlik bizde "Bu polis ailesine 50 şehitlik maaşı verilmeli" diye dava açmadık...

hey Türkiye sen güzelsin de içindekiler nasıl?

(link) Siz şu videoyu bir izleyin istanbulun en nezih yeri sözüm ona bir bakın ne tinerciyi engelleyen nede adama yardım eden varmı? siz hala rüzgar çetindesiniz rüzgara gelene kadar neler var,neler ama hani müdahale eden yardım eden.

Geri