@mehmetsunu evet aynen öyle yapmalıydı, parayı almamalıydı. Madem parayı alabiliyor devlete başvuru yapıp eşim şehit falan olmadı şehit tazminatı ve maaşı da istemiyorum demeli.
Hem para alayım, hem şehitlik tazminatı alayım. Yok öyle.
Ayrıca halkın bize de zengin adam çarpsa da zengin olsak deme lüksü yok.
Halk önce onurlu olsun da sinan çetin gibiler bu ülkeye ne katmış da bu kadar zengin olmuş bir de sonradan görme zenginlikle alkolik oğlana onca trafik cezasına rağmen son model araba almış diye düşünsün.
Sinan Çetin gibi adamlar bu ülkede para kazandıkça halk daha çok der bize çarpsınlar da zengin olalım diye.
Yine de anlaşılacağı üzere benim ana ilgi alanım ülkede hukukun bu kadar zenginler lehine işlemesi.
Geçen yıl devletin koyduğu kanuna karşı gelerek hakkımız olan parayı zorla gasp etmeye kalkan ve bunu başaran bu sayede yüzlerce bin liralık vurgun yapan patronumun hırsızlığını bakanlığa şikayet ettiğim için başıma gelmeyen kalmadı. Herkesin boyun eğip patrona gık etmediği ortamda hukuksuzluğa karşı dik durdum diye önce işten atıldım, sonra adamları şikayet ettiğim bakanlığın müfettişi tarafından şikayeti geri almam için tehdit edildim. O dönem sesimi duyurabilmek adına açlık grevi yapmaya kalkıştım ve müfettişe bunu bizzat söyledim. Şimdi de kendi açtığım davada bu mahkemeler önünde meslek ve kişisel onurumu savunacağım.
Neden bunları yaşıyoruz. Çünkü patronum trilyoner. Bu onu her konuda aklıyor. Ben ise sadece ortalama maaş alan Sinan Çetin'in kene oğlu kadar olamayacak basit bir insanım.
O yüzden özellikle halkın hukuku adına, ister kendimiz için olsun ister bir gariban için olsun; en yüksekten konuşmak zorundayız.
Çünkü paralı sahtekarların sesi gerektiğinden fazla çıkıyor!
Bunların gürültülü seslerini bastırmak gelecek nesillere borcumuz olsun.