Scudo Sports

Runtastic pro hakkında soru

lg g2 kullanıyorum 3g acık internet müzik dinliyorum gps acık 2 saate bende %10-15 hadi 20 gidiyor

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
"Ayarlar > Genel ayarlar > Ekranı açık tut" seçeneğiyle ayarlayabilirsiniz..

@scitakoglu
Hocam 1 saatte pil mi bitermiş? O işte bir yanlışlık var.

@BF Okuru

Runtastic Pro ile Runtastic mountain pro arasındaki far nedir acaba ?

@ss80MTB renk ve resimleri değişik sadece

@chnkrmz

Sağolasın :)

@ss80MTB
Her iki ürünün açıklamalar kısmına bakarsanız farklı özelliklere sahip olduklarını görebilirsiniz.
(link)
(link)

@chnkrmz
Öyle bir dünya yok ;)

@BF Okuru

aynı şeyleri hesaplıyo ama gene :uzgnm:

@chnkrmz
Bence sen önce bir açıklamalarına bak Cihan. Bak bakalım hangi program ne yapıyormuş ;)

birinin pro ücretliydi birinin dün ücretsizdi fark ne bilmiyorum bende

sitesinde premium olmaya da ciddi bi indirim yapmış. yıllık 20 dolar yapmış.

ben road bike pro yu 10 tl almıstım

@saintco
Bende de aynı durum söz konusudur.. Ha bir de battery doctor kullanıyorum ve 3g manager diye bir program.. Ne etki ediyorlar bilemiyorum ama maksimum 2 ila 2.5 saatlik sürüşler yapıyorum. Interney kotası hakkında bir fikrim yok ama gün aşırı sürüyorum 3 gb lık kotam şahsi kullanımım da dahil bitmiyor..

@amoush00 runtastic ınternetten yemez gps açıkolsun yeter ben 3g ınternetten muzık dınlıyorum o kullandıgın programların hıcbır etkısı olacagını zannetmıyorum

@saintco
Olabilir ama net açık olmadan haritayı indirmiyor fakat ekranı kapatıp yalnızca şu kadar yol yaptın mesajlarını duyuyorum. Çok net fikrim yok.

@saintco
Asıl net üyeliği biraz para tutuyor. Yıllığı 53 tl..

@aykut alihocaoğlu
Mountain bike modelini kullanıyorum uygulamanın telefonum da note 3.Şarj kesinlikle fazla yemiyor.Ben gideceğim yerlerin haritasını indirdim .Gezerken de mobil veriyi açmadan sadece konumu açarak geziyorum internet hakkımı yemiyor fakat dediğim gibi öncede haritaları indrimeniz lazım

Ekranı açık neden tutuyonuzki? Açın uygulamayı evden çıkarken kapatın ekranı internette yemiyo fazla. gps internetinizide açın telefonun ekranını kapatıp koyun çantanıza eve gelince herşeyi incelersiniz
Ben %30 şarjla çıktım 2 saat falan gezip geldim %20 şarjım vardı??

Herkese hayırlı cumalar iyi günler kolay gelsin. Runtastic pro paket satın aldım play storeden 9.99tl. Acaba bilgisayardan takip edebiliyor muyuz ? Mesela ben giderken Ankara'da turdayken arkadasim beni Lüleburgaz'dan izleyebilecek mi ? Ve daha neleri var bu programın bilgilendirir misiniz?

Geri