Scudo Sports

rulmanlı pedalın artıları neler?

Scudo
İzninizle benim de bir sorum olacak. Pedalın akışkan olup olmaması neyi değiştirir? Yani pedalı çevirdiğimizde teker gibi dönebildiği kadar dönmesi mi gerekiyor?

Ön-arka ve orta göbekte akışkanlığı anlarım yolda giderken daha rahat süzülür (jant göbekleri) ama pedalın ne gibi bir katkısı olabilir?

@Fixy
Pedalında bu döngüde faydası vardır ama bindemi,onbinde bir nispetindemi bilmem ama şuny iyi biliyorum elle vurdugumda akan pedalları seviyorum.

@yavuzselimsebik 370gr yaziyor bir yerde.

@Fixy

@Hamit.Ç
Teker nasil seni zor donunce zorlarsa pedalda ayni sekil zorlar. Bunu bilyesi dagilmis zor donen bir pedalla tecrube edinirse daha iyi anlarsin.

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
benim rulmanlı pedal 16 ayda ömrünü tamamlamış yaa..
bugün bakıma gitmiştim orada çıktı ortaya..

bu başlığı açalı da 16 ay olmuş :D

Günlük kaç km yaptınız? Nerelerde nasıl kullandınız ?

@Fixy
Pedalında bu döngüde faydası vardır ama bindemi,onbinde bir nispetindemi bilmem ama şuny iyi biliyorum elle vurdugumda akan pedalları seviyorum.

@yavuzselimsebik 370gr yaziyor bir yerde.
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama her bilyasız pedal rulmanlı pedal mi demektir ? Mesela (link) şu ürün fiyatı diğerlerine göre ucuz olunca bilemedim.

Şehir bisikletimde orijinalinde üstünde bulunan pedallar bana küçük geliyordu ve dengemi bozuyordu wellgo marka bir pedaldı, daha sonda shimano xt marka platform pedal aldım pedal herşeymiş dedim hem konforumu hem de performansımı açık bir şekilde arttırdı, fiyatı pahalıydı fakat sürekli kullanacağım bir sefer alacağım bir şey olduğu için satın almıştım.
7C62124E-6EFB-4422-BBCC-DBEDFC32CC1D.jpeg

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama her bilyasız pedal rulmanlı pedal mi demektir ? Mesela (link) şu ürün fiyatı diğerlerine göre ucuz olunca bilemedim.
Bilyasız pedal, pedal milinin direkt pedal gövdesine temas ettiği, arada yuvarlanma elemanı olmayan pedal demek oluyor. Çocuk bisikletlerinde oluyor sadece.

• Beğen
Tepkiler: bis212
Bilyasız pedal, pedal milinin direkt pedal gövdesine temas ettiği, arada yuvarlanma elemanı olmayan pedal demek oluyor. Çocuk bisikletlerinde oluyor sadece.
Teşekkür ederim hocam biraz araştıracağım o zaman

Sadece pedala bakarak rulmanlı mı bilyeli mi nasıl anlıyabiliyoruz?

Sadece pedala bakarak rulmanlı mı bilyeli mi nasıl anlıyabiliyoruz?
Görüntüsünden kimse anlayamaz. Dışa bakan taraftaki plastik kapak kaldırılıp içine bakılır öyle anlaşılır. Rulmanlı pedal çok ender bişeydir zaten.

• Beğen
Tepkiler: bis212
Geri