Yavuz.Selim
Üye
- Tepki
- 18
- İsim
- Yavuz
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Street ve DJ
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama her bilyasız pedal rulmanlı pedal mi demektir ? Mesela (link) şu ürün fiyatı diğerlerine göre ucuz olunca bilemedim.@Fixy
Pedalında bu döngüde faydası vardır ama bindemi,onbinde bir nispetindemi bilmem ama şuny iyi biliyorum elle vurdugumda akan pedalları seviyorum.
@yavuzselimsebik 370gr yaziyor bir yerde.
yok hocam bunda bir şey yokHocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama her bilyasız pedal rulmanlı pedal mi demektir ? Mesela (link) şu ürün fiyatı diğerlerine göre ucuz olunca bilemedim.

Bilyasız pedal, pedal milinin direkt pedal gövdesine temas ettiği, arada yuvarlanma elemanı olmayan pedal demek oluyor. Çocuk bisikletlerinde oluyor sadece.Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama her bilyasız pedal rulmanlı pedal mi demektir ? Mesela (link) şu ürün fiyatı diğerlerine göre ucuz olunca bilemedim.
Teşekkür ederim hocam biraz araştıracağım o zamanBilyasız pedal, pedal milinin direkt pedal gövdesine temas ettiği, arada yuvarlanma elemanı olmayan pedal demek oluyor. Çocuk bisikletlerinde oluyor sadece.
Görüntüsünden kimse anlayamaz. Dışa bakan taraftaki plastik kapak kaldırılıp içine bakılır öyle anlaşılır. Rulmanlı pedal çok ender bişeydir zaten.Sadece pedala bakarak rulmanlı mı bilyeli mi nasıl anlıyabiliyoruz?