Scudo Sports

Ruble-Zincir

Shimano 105 r7000 ile kisa bacakta 32 kullanmistim bir ara ama saglikli degil tavsiye etmem. Arka vites ayar bozuyordu surekli. 11 28 geri donunce anladim sikintiyi. Bence daha dusuk oranlar istiyorsaniz aynakol yapraklarini degisin ama buda max hizinizi dusurur.
Teşekkür ederim yeni makina full ultegra sıfır olarak aldım aynakolda da bir değişikliğe gitmem söz konusu olmaz şuan eğer denediğiniz gibi bir durum olursa da vitesi zora sokmaya gerek yok.

Scudo
Teşekkür ederim yeni makina full ultegra sıfır olarak aldım aynakolda da bir değişikliğe gitmem söz konusu olmaz şuan eğer denediğiniz gibi bir durum olursa da vitesi zora sokmaya gerek yok.
En ucuz yolu sayın @M.İhsan belirttiği gibi wolftooth.

Screenshot_20240818_183555_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Arkadaşlar. Görseldeki dişliyi rubleyr takmak istiyorum. Yalnız Kalınlığı 3mm. Bu dişli 7-8 vitesli zincire uyumlu olur mu?

Olmaz. Bunu ancak 1/8" zincirle (yani vitessiz bisiklet zinciri) ile kullanabilirsin. O zaman da 1/8" aynakola geçmen gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Olmaz. Bunu ancak 1/8" zincirle (yani vitessiz bisiklet zinciri) ile kullanabilirsin. O zaman da 1/8" aynakola geçmen gerekir.
teşekkür ederim ilgine abi. Aynakolum şuan tekli ruble dişlisi var üzerinde. 1724000831556757630699759017747.jpg
Peki 7-8-9 zinciri sökme aleti, vitessiz zinciride sokebilir mi?

Bahsettiğin şey zincir mengenesi sanırım. Bütün zincirleri açar, yani pimini kaydırır.

Screenshot_20240818_211325_com.android.chrome.jpgScreenshot_20240818_211331_com.android.chrome.jpgBahsettiğin şey zincir mengenesi sanırım. Bütün zincirleri açar, yani pimini kaydırır.
(link)
Bu aletten bahsediyorum. Mesela burda 9 ve 12 vites arası uymlu diyor. Ondan uyumluluk sorunu olur mu diye merak ediyorum?
Bahsettiğin şey zincir mengenesi sanırım. Bütün zincirleri açar, yani pimini kaydırır.
Vitessiz zincir, 7 li aynakola oturmaz mı? Yani 7 li sistemler biraz daha araları geniş gibi diğer 8-9-10 lara göre.

(link)
Bu aletten bahsediyorum. Mesela burda 9 ve 12 vites arası uymlu diyor. Ondan uyumluluk sorunu olur mu diye merak ediyorum?

Vitessiz zincir, 7 li aynakola oturmaz mı? Yani 7 li sistemler biraz daha araları geniş gibi diğer 8-9-10 lara göre.
Bu fiyat gerçek mi ya? Oha.

Geri